2012 modele kadar olanlarda sanırım xenon standart geliyordu.Ben öle hatırlıyorum şimdi kaldırmışlar.Bu anlamda IBIZA CUPRA daha mantıklı oluyor.
2012 modele kadar olanlarda sanırım xenon standart geliyordu.Ben öle hatırlıyorum şimdi kaldırmışlar.Bu anlamda IBIZA CUPRA daha mantıklı oluyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
var işte 50 altına araba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28329585/detay
pano-xenon-ekran var rakam da 45 ten kapı açıp ortada buluşulur
GTI da xenon hiç bir zaman std olmadı
Xenon sonradan zırt diye takılabilen kolay bi sistem değildir hele hele 2000 TL ye set olarak takılabilecek sistem hiç değildir
far takımı var xenon ampulleri var kontrol ünitesi var otomatik far yükseklik mekanizması var far yıkama mekanizması var doğal olarak tampon gerekli bla bla..
Cupra ile GTI aynı değil
Aralarında kalite farkı var özellikle iç mekanda çok ciddi farkı var öte yandan cupra sahipleri konfordan şikayet ediyor hopluyor zıplıyor odun gibi diye GTI sahiplerinden bunu duyamazsınız
Zaten aynı olmaları mümkün değil
Vw ile Seat arasında daima kalite farkı söz konusudur
Nasılki Audi ile Vw aynı değil ise..
VW Polo gti 3 kapı olanı seat ibiza cupra gibi doldurmaya kalkınca fiyat 50 bin tl oluyor.
SEAT ibiza cupra standart gelen donanımların listesi
http://www.seat.com.tr/popup.aspx?id=20505&typeid=689 Seat cupra teknik verileri
Edit:Polo gti ile ibiza cupra arasında evet bir kalite farkı var ama aradaki fiyat farkı'da çok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şimdi olay şuna dönüyor araçları doldurmaya kalkarsak ipin ucu kaçıyor.Ben standart olarak baz başlangıç fiyatarından örnek verdim.
Ona bakarsanız ben şöle diyim ibiza cupra alıcak olan arkaşlar kesinlikle fren sistemi ve cam tavanı işaretlemeli.Doviz fiyatları uçmadan önce arkaşım aldı 49Bin TL'e geldi bu saydıklarımla cupra.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Cupra donanımındaki GTI 50 Bin TL ye gelmez daha fazlasına gelir![]()
Yaklaşık 56-57 Bin TL leri bulur.
Aradaki fiyat farkı çok değil gayet normal
Audi A1 185 hp lik versiyon fiyatı 80 Bin TL ve üstü
Bu işler böyle..
Ben donanim listesinde ne varsa ekledim indirimle 53 dediler. Polo da koltuk isitma eklemedimtek kapi kirmizi 56 dediler yani aslinda bence cok da fark yok arada
tabı evren abı 2000 tl ye olcak o ıs degıl ama sadece far ve zenonu yanıınsıgnıadada oyle yapanlar vardı
![]()
doğuştan araba manyağı
Gti'a pahalı denmiş de ucuz araba var mı ki Allah aşkına ?
Yine polo gti degil midir ki bu parayı hak eden performans modeli diye nam yapan ?
fabia vs ibiza'da hariç tutulursa.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Peki merak ettigim bu polodaki ekranin navigasyonlu olani yok mudur? Bir de arkadaslar 57 ye polo alabiliyorken sizce 2011 30k km de jcw body li mcs almak mantikli midir?
Hay eline sağlık beni yazmaktan kurtardınBende yaklaşık donanım ekstralarının vergiler dahil fiyatlarını yazıyım bari alıntı yaparak.
Akılda kalıcı olsun..
Sunroof = yaklaşık 2250 TL
Bi-xenon = yaklaşık 2.000 TL
Dijital klima = yaklaşık 550 TL
Rcd 510 teyp = yaklaşık 1950 TL
Surus konfor paketi = yaklaşık 1650 TL
Yagmur sensoru ve kararan ayna = yaklaşık 520 TL
4 kapi fiyat farki = yaklaşık 1100 TL
perde hava yastığı = yaklaşık 1600 TL
metalik renk farkı = 850 TL
Deri koltuk = tam bilmiyorum ama heralde 2000 TL den yüksektir
karartılmış cam = sanırım 500 TL civarıydı...
Yani bir çok gti'ın dolu olduğunu düşünürsek ki benim araba öyle bir araba. 12.500 TL gibi ekstra varYani 60.000 TL değerindeki gti'a biniyorum vay beeee
2011 Mayısta 53.850 TL idi fiyatı...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)