User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Kredi Kart Sorunu Yaşama

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şerefsize bak ya Allahından bulsun, geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne şerefsiz insanlar var ya.. Geçmiş olsun.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaptığı suçu itiraf etti.Neymiş kartı çalmamış almış cebine koymuş bana verecekmiş.Pavyonda para yetmeyşnce ordan almış nasıl mantıksa.

Neyse ki istifa verdi patrona itiraf etti.Senette alındı aracını satıp 1 2 gün içinde para ödyeceğim dedi.İçeride parası da var

Allah büyük işte..Aile diyorsun iş yerindeki arkadasın çıkıyor böyle bi şerefsizlik yapıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, keşke parayı almakla bırakmasaydınız, suç duyurusunda bulunsaydınız cezasını çekseydi şerefsiz hıyar..

zaman ilerledikçe kredi kartlarının limitleri de artıyor, kolaylığı güzel ama böyle sıkıntılar yaşayanı görüncede insan korkuyor başına felaket gelmesinden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun, keşke parayı almakla bırakmasaydınız, suç duyurusunda bulunsaydınız cezasını çekseydi şerefsiz hıyar..

zaman ilerledikçe kredi kartlarının limitleri de artıyor, kolaylığı güzel ama böyle sıkıntılar yaşayanı görüncede insan korkuyor başına felaket gelmesinden..
    Abi arkadas dediğim adam 36yaşında adam!! 2tane ufak kız çocukları var.Vicdan var ya vicdan çoğu şeye engel oluyor...Sırf o 2kız çocuğu için dava açmadım

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi arkadas dediğim adam 36yaşında adam!! 2tane ufak kız çocukları var.Vicdan var ya vicdan çoğu şeye engel oluyor...Sırf o 2kız çocuğu için dava açmadım
    Çok geçmiş olsun gerçekten. çok sinir bozucu bir durum, okuyunca hem sinir oldum, hem de çok ikilemde kaldım ama kendinin ne kadar mert ve vijdan sahibi bir insan olduğunu da kanıtlamışsın resmen, çoğu insan senin kadar iyi niyetli yaklaşmayabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak şimdi daha da sinirlendim çoluğunun çoçuğunun rızkını gidip pavyonlarda yemiş sığır herif..

geçmiş olsun sana iyi yapmışsın, inşallah o da akıllanır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun gerçekten. çok sinir bozucu bir durum, okuyunca hem sinir oldum, hem de çok ikilemde kaldım ama kendinin ne kadar mert ve vijdan sahibi bir insan olduğunu da kanıtlamışsın resmen, çoğu insan senin kadar iyi niyetli yaklaşmayabilir
    Teşekkür ederim abi çok sağol.İki tane küçük kız çocukları var ben sırf onları düşündüm.hayatlarını babasız geçirmesinler,aile yıkılmasın diye uğraştım yüzüne de söyledim zaten..Aslında bu tarz insanlara hak ettiği şekilde yaklaşmak lazım ama Allah büyüktür abi
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak şimdi daha da sinirlendim çoluğunun çoçuğunun rızkını gidip pavyonlarda yemiş sığır herif..

geçmiş olsun sana iyi yapmışsın, inşallah o da akıllanır..
    Abi bak eve harcama yapsa çocuklara bırsey olsa anlarım eyvallah ama yaptığı yanlıs ortada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)