aracı arkadaşı kullanıyormuş ağaca çarpmışlar![]()
Allah rahmet eylesin su testisi su yolunda kırılmış.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Belliydi zaten sonu,kimse kusura bakmasında gram üzülmedim.
Saka gibi, yetenekliydi, Allah rahmet eylesin, kendisi kullaniyor olsaydi boyle bir kazayi onleyebilirdi belki.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Vallaha bende üzülmedim. Kaç kişinin hayatını riske attı. Allahtan ağaca vurmuş sevindirici yani. Bir insana da çarpabilirdi.
Allah rahmet eylesin gürcü dayı.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
yahu birakin sosyal mesaj vermeyi sutten cikmis akkasik gbi konusuyorsunuz.. yanlamiyor makas atmiyor ve hiz yapmiyormusunuz ...hey gidi hey.bn sahsen cok uzuldum...allh rahmet eylesin .
www.honda-tech.com
Hakkaten meger forumumuz sehir ici 50 yi gecmeyen, sehir disi 90 la cruise kontrolda giden kitleymis, yarin oburgun goruruz "bilmemne motor bilmemne icin yapilabilecekler" diye acilan konulariilk postta cok bi iddiamiz yok maksat biraz daha yurusun , niye yuruyecek ? Madem gazlamiyorsunuz ?!
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
yahu bu adam nasil trde saglam modcular varsa buda gurcistanin bilinen adami...basit biri deglhemen bilmeden atitosunuz...yakin ark hemen clip yapmislar cok seviliyormus
YouTube
www.honda-tech.com