Arabamiz vardi..Ama uretilmedi!!
Depoya benzin koymayi unutmuslar diye bir uretimi hic baslamadan durduranlar utansin..
Neden Turkiyede bir elin parmaklari kadar sayili skyline, supra var, veya o guzelim acuralar neden yok!!
Ben istemezmiyim sanki bizim caddelerimizde de bakinda icimiz acilacak arabalardan bol bol olsun..
Disarda bu araclar peynir ekmek gibi, kibris bile Turkiyeden daha fazla skyline'a sahip..
Kimseyi asagilamiyorum, bizzat kendim (Babamin araciydi) yillarca aerodinamik nedir, sasesi tenekeden ibaret, ruslarin Lada lari gibi takoz 131 sahin, dogan'a bindim.
Mecburmuydum!!
Ziraa avrupa marka veya diger yabanci menseeili araclar orta sinifin alamayacagi kadar el yakiyordu!! Diger bi degisle sadece zenginler alabiliyordu??
Veya gec: Allahin Fas ulkesi bile 2.el arac italatinde yas sinirlamasi yok beyler, hemde vergisi cok dusuk ithal ediliyor.
Bizde neden 2. el arac italati ezelden beri yasak!! (3 yas siniri bir masal, onu katmiyorum bile isin icine)
Birileri korkuyormuydu acaba, Turk insani da kaliteli arabaya biner de benim teneke para etmez diye?!!
Fas ki avrupada ziibil gibiler ama hic agir veya normal islerde pek rastlayamacaginiz insanlari ile dolu. Cezaevleri onlarla dolu, nerde bokluk orada bir fasli..
Ama nedense onlarin cifte vatandaslik hakkini avrupa onleyemedi (onlemedi)!!
Su an itibari ile halen onlarin cifte vatandaslik hakki var..
Savunmuyorum ama, kolesi olmuslar Avrupanin, AB ye duruveriyorlar, o yuzden avrupa birsuru hirsiz ot tuccarini almanya, hollanda sokaklarinda arsin atmasina goz yumuyor, gunduz yatip gece sokaga cikiyorlar..Issizlik maaslarinida calisan kesime yukluyorlar..
Artik ben gercekten degerli muhendislerimizin baskalarina hizmet etmesini istemiyorum..Bu vatana hizmet edip bu vatani dunyada bir numara etsinler..Harika gencler var..
Tipda dunya lideriyiz. Tum Avrupa Turkiyeye geliyor ameliyatlar icin. Sanmayin ki daha ucuz oldugu icin..
Siz hayatinizda hic, gozlemleme ameliyati diye bir ameliyat duydunuz mu? Ic organlara yapilacak operasyon icin hastayi once kesip bakiyorlar, sonra hicbisey yapmadan dikiyorlar. Yapilacak operasyonun ne olacagina karar icin.
Bizde harika doktorlar actimi, ameliyatini da basari ile yapip cikiyor.
Inanmayanlar "Kijk Operatie" diye arastirabilir, veya yakini bir avrupada yasayan varsa sorabilir?
Bu ne kendine guvensizlik, ne egitimsizliktir!!
Gurur duyuyorum Turk Doktorlarinin basarisi ile. Tum dunya da biliyor bunu..
Bizimde gurur duydugumuz biseyler var yani, onu demek istedim..