User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Sürtünmeyi 0 a indiren Türk Mühendis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamiz vardi..Ama uretilmedi!!
    Depoya benzin koymayi unutmuslar diye bir uretimi hic baslamadan durduranlar utansin..

Neden Turkiyede bir elin parmaklari kadar sayili skyline, supra var, veya o guzelim acuralar neden yok!!
    Ben istemezmiyim sanki bizim caddelerimizde de bakinda icimiz acilacak arabalardan bol bol olsun..
    Disarda bu araclar peynir ekmek gibi, kibris bile Turkiyeden daha fazla skyline'a sahip..

Kimseyi asagilamiyorum, bizzat kendim (Babamin araciydi) yillarca aerodinamik nedir, sasesi tenekeden ibaret, ruslarin Lada lari gibi takoz 131 sahin, dogan'a bindim.
    Mecburmuydum!!
    Ziraa avrupa marka veya diger yabanci menseeili araclar orta sinifin alamayacagi kadar el yakiyordu!! Diger bi degisle sadece zenginler alabiliyordu??

Veya gec: Allahin Fas ulkesi bile 2.el arac italatinde yas sinirlamasi yok beyler, hemde vergisi cok dusuk ithal ediliyor.
    Bizde neden 2. el arac italati ezelden beri yasak!! (3 yas siniri bir masal, onu katmiyorum bile isin icine)
    Birileri korkuyormuydu acaba, Turk insani da kaliteli arabaya biner de benim teneke para etmez diye?!!
    Fas ki avrupada ziibil gibiler ama hic agir veya normal islerde pek rastlayamacaginiz insanlari ile dolu. Cezaevleri onlarla dolu, nerde bokluk orada bir fasli..
    Ama nedense onlarin cifte vatandaslik hakkini avrupa onleyemedi (onlemedi)!!
    Su an itibari ile halen onlarin cifte vatandaslik hakki var..
    Savunmuyorum ama, kolesi olmuslar Avrupanin, AB ye duruveriyorlar, o yuzden avrupa birsuru hirsiz ot tuccarini almanya, hollanda sokaklarinda arsin atmasina goz yumuyor, gunduz yatip gece sokaga cikiyorlar..Issizlik maaslarinida calisan kesime yukluyorlar..

Artik ben gercekten degerli muhendislerimizin baskalarina hizmet etmesini istemiyorum..Bu vatana hizmet edip bu vatani dunyada bir numara etsinler..Harika gencler var..

Tipda dunya lideriyiz. Tum Avrupa Turkiyeye geliyor ameliyatlar icin. Sanmayin ki daha ucuz oldugu icin..
    Siz hayatinizda hic, gozlemleme ameliyati diye bir ameliyat duydunuz mu? Ic organlara yapilacak operasyon icin hastayi once kesip bakiyorlar, sonra hicbisey yapmadan dikiyorlar. Yapilacak operasyonun ne olacagina karar icin.
    Bizde harika doktorlar actimi, ameliyatini da basari ile yapip cikiyor.
    Inanmayanlar "Kijk Operatie" diye arastirabilir, veya yakini bir avrupada yasayan varsa sorabilir?
    Bu ne kendine guvensizlik, ne egitimsizliktir!!

Gurur duyuyorum Turk Doktorlarinin basarisi ile. Tum dunya da biliyor bunu..

Bizimde gurur duydugumuz biseyler var yani, onu demek istedim..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyeden bir cacık olmaz olacağıda yok anca elindeki cevherleri rezervleri kaybetsin :@@

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyeden cacik ca olur kebab da..
    Birkere de sevelim su vatani..

Artik uc noktalarda buluslar yapan bilimadamlarimizi pis siyonistler ve ekibi olduremeyecek..
    Onlarin geride biraktigi proje turkiyede yapilmaya devam ediyor. sanmasinlar ki oldurunce projesi de suya dustu!!
    Isvicre-fransa sinirinda kurulmus dunyanin en buyuk atom hizlandirici labaruvatiri ile dunyaya meydan okuyorlardi.
    Bizimkiler bu projenin enerji kaynagini sadece Turkiyede bulunan bir yeralti madeni ile calistirmayi buldular. Proje basladi beyler. Su an binasi ve yeri insaa halinde. Muhtemelen gelecek yil aktif olacak..
    Bu proje nano teknolojinin gelecege yon veren olusumu..Sayesinde daha neler bulunacak..

Turkiyeden bir cacik olur..Omrumuz varsa hepimiz goruruz, ben goemesem bile cocuklarim insallah gorecek..

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük yeteneklere sahip çıkmayı ögrenemedik bi türlü.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin göçü bir felakettir, çok değerli insanları vizyon eksikliği sebebi ile kayıp ediyoruz.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bizde neden 2. el arac italati ezelden beri yasak!! (3 yas siniri bir masal, onu katmiyorum bile isin icine)

yanlisiniz var yada konuya hakim degilsiniz.Tr`de 2.el arac girisi serbestti erbakan ve ciller doneminde 99a kadar 2.el arac girisi serbestti.Hatta iddia edebilirim ki bir cok m-b ve bmw biz satmisizdir istanbulda.

sonrasinda kapatildi gumrukler ve yasaklandi.Yani o zaman getiren getirdi diyelim 2.el istedigi arabayi siparis ustune ve kapaninca da otomatikmann sokamadi kimse.

Dunyanin bircok ulkesinde 2.el arac girisi ya euro normlarina gore + gumruk bedeli olarak odeniyo,veyahut +kdv seklinde.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)