Evde 3 tane çift açılır kapı var, bunlar folloş oldu, bunların yenileyecek bir pimapenci arıyorum. Aramızda plastik doğrama ile uğraşan veya tanıdığı olan var mı?
Evde 3 tane çift açılır kapı var, bunlar folloş oldu, bunların yenileyecek bir pimapenci arıyorum. Aramızda plastik doğrama ile uğraşan veya tanıdığı olan var mı?
Plastik olarak değilde ahşap/alüminyum kompozit olarak yapan tanıdık olarak var. Fiyatları diğerlerine nazaran yüksektir . Ama işçilik ve kalite olarak da çok iyidir
Alkosan - 0 312 348 12 00 | Kompozit Pencere Türkiye Lideri, Ahşap Geçmeli Alüminyum Pencere, Ahşap + Alüminyum Kompozit Pencere, Kompoze Pencere, Kompozit Pencere, Kompozit Pencere Sistemleri, Ahşap Giydirmeli Alüminyum, Kış Bahçesi, Komp
Form > Function
abi cift acilimsa soyle normal mentese yerine 3D mentese kullansnlar,daha dayanklidir ve saglamdir+ince hassas ayarida vardir kendnden bilgin olsun..
bundan kullanmasinlar
bundan kullansinlar
daha saglikli olur.
- K -
________
Dr.Ecu
Valla müteahhit pimapeni bu pimapenler. Her sene conta değiştir, ayar yaptır sıkıldım artık. Sürekli alttan üstten de hava üflüyorlar. O yüzden yenileyim istedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)