aynen öyle spor arabaların çoğunda var e46 coupe bakıyorum alayı lpg li clio rs bakıyorum lpg li
Printable View
aynen öyle spor arabaların çoğunda var e46 coupe bakıyorum alayı lpg li clio rs bakıyorum lpg li
hiçbir haber değeri yok,
Bende Forester Turbo S'de kullanıyorum sorunsuz. Benzin kullanmak saçmalık bu saatten sonra. Hatta motorsiklete geçmeyi düşünüyorum...
Aylık bin lira benzine veriyormuş çokmuş ben minimum 1.5 alıyorum tayyara canı sağolsunn
keko bide poz vermiş ya.alın plakayı falanda denk gelir de alır biri almayakkk
LPG ile kapalı parklara girebiliyormusunuz? Kapıdan çevirme oluyormu?
Gerçi avm'lerde vale ile çözülebilir.
En önemlisi koku durumu nedir?
Bu cayyanelerde blok çizilir, segman problemi olursa, çap büyütme- gömlek çakma olmuyor diyorlardı, LPG uzun vadede zarar olmasın.
bedava gel takalım deseler üzerine para werseler yinede taktırmazdım:icon13:
LPG gayet normal bir seçim artık
ben LPG ye 1000 lira cıvarı verıyorum aylık
corsayada her sanayıye gıdısımde 200 gıdıyorr:D:D:D
Kötü bir ustada takılan Lpg sizi Lpg'ye karşı ön yargılı yapar :) ben aracıma taktırdığımda lpg olduğunu anlamadım ne geçişi hissettim ne koku gittim gaz aldım ve kullanmaya başladım 20 tl'ye 100 km'ye yakın yapıyordum Maşallah çok az yakıyordu :)
Aracına tüp taktıran şahıs uzaktan arkadasımdır :)
Araç ta onun..
Yani para verilip,tutulan biri değil :)
Ne önemi var aslında..LPG li araç kaka mantığı güdüldükten sonra..
Eski aracımı: LPG ile 100bin km kadar kullandım..zerre sıkıntı yaşamadım..
He bu bir daha ki aracımda kullanırsam yine yaşamayacağım anlamına gelmez..
Fakat: Şartlar vs buna itiyor..
Porsche aldıysan benzinle bineceksin diye bir kuralda yok,Şahin aldıysan LPG ile bineceksin diye de..
Marka kalitesi,uyumluluk,montaj,işçilik vs iyi olduktan sonra..Bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum..
Salak bir gazetecinin salak haberi gene :) Sahibinden'e bir girse harbi salakmışım der.