arkadasımın arabasına arkadan çarptılar lpg tankı bagajdan koptu uçtu resmen hiç bişey olmadı. ustalar geri takmıs iyi sabitlettirmek gerekiyor.
Printable View
arkadasımın arabasına arkadan çarptılar lpg tankı bagajdan koptu uçtu resmen hiç bişey olmadı. ustalar geri takmıs iyi sabitlettirmek gerekiyor.
Söz konusu haberde lpg taktıranın değil, benzini bu kadar yüksek oranda vergiyle vatandaşa sunanların utanması gerekir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28986783/detay
Bi ara buna niyetlenmistim ancak tuketimi yorar diye vazgectim
Acaba buna taksak ne kadar yakar ? Ne kadara takilir
Yuzde 10-15 i pek gecmez. Genellikle 10 yakan 11-1.5 yakar
nasıl lpg tankıymış birader. anlatılanlara bakılırsa II. dünya savaşındaki alman nazi tankı. :D
Benim görüşüm lpg araçtan araca göre verimlilik değişiyor. tsi motorda ben çok fazla değiştirdiğini düşünmüyorum ama bu tip büyük motor fazla silindirlerde sanırım max değişim oluyor.
1980e ait böyle bir video var... güvenlik konusunda o kadar da kötü değilmiş sanırım.
1980 - " LPG Equipment Crashtests - Nederlands gesproken" - YouTube
İşin ilginç tarafı, ne zaman lpg dönüşümüne karar versem biri çıkıp GTI ruhunda yok, olmaz, uymaz, yakışmaz falan diyor, ya arkadaş dönüşümü yapan araçların bazılarına bakıyorum da, aracın klima motorunu dynoya çıkarsan benim 306 gti dan güçlü çıkar, neden olmuyormuş, ruhuna ters miş hala anlayabilirmiş değilim.
Gene de taktırmadım ve mal gibi 4.7 tl vermeye devam ediyorum, neymiş aslan mış yemiymiş miş