User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: İstanbul Yeni Hız Limiti Uygulaması

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı gece cıkıcan hepsını kırıcan dokucen eds lerın soldan yavas gıdene kessınler asıl cezayı
    ist butun herkez benım gıbı arac kullansa yolda araba goremessınız

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende çılgın proje istiyorum, Bahçeşehir'i Kozyatağı'nın yanına kaydırsınlar, trafikten kurtulmuş olurum
    Haha abi bahçeşehiri komple yok etselerde kurtulsak daha iyi olmazmı lanet ettim o trafiğe

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet çok iyi para kazanıyor bu eds'lerden.Özelliklede benim gibi istanbulu fazla bilmeyen benim gibi gaffurlar hemen düşüyor ağa.e-5 te 70 km/h sınır saçmalığın daniskası olmuş.bakırköy ataköy sahil yolu zaten fena , orda çok var eds.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm ben geçen gün bildiğin sinir krizi geçirdim, direksiyonu söküp atasım geldi, tımarhanelik kıvama kadar geldim. Mecburiyetten kozyatağından bahçeşehir'e gitmem gerekiyor, 2 saattir ofisteyim, trafiğin açılmasını bekliyorum. Bu millet evine mi gitmiyor ne yapıyor anlamadım ki, 2 saattir trafikte değişiklik yok.
    Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmıyorum, haftasonuda evden dışarı çıkasım gelmiyor, şu yaşımda saçlarım beyazladı, huzur istiyorum anasını satıyım.

Sen ne aldın, anam, babam, eşim ve motor hastası dayım engellemese bende gidip Bmw'nin GS sınıfı yada ayarı birşeye niyetleniyorum.
    Abi ben yamaha xmax aldım gs e filan gerek yok ilk etap için bi anlık gokiyle gittik motorcuya gün güzelmiş dedim kredi kartına mezar taksitle aldım.ciktim 600 km oldu sinir stres bitti en azından yağmur çamur olmayan günlerde kafa rahat.
    Cam filmimden beni çeken arkadaşlara emniyetten giderken korna çaldım geçen gün..
    Gs konusunuda gelince iyice hakim olmayı ogrendikten sonra bende naked veya chooper tarzına gecebilirim ama şu anda kuryeci arkadaşları takip edip trafikte işin kasarligini öğreniyorum

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kimse biryerden bir yere gidemiyor, trafikte araçlar küme halinde hareket ediyorlar.
    aynen katılıyorum abıcım bızım sokagımız cadde degıll dıkkatınızı cekerım sokak bıldıgımız e-5 tem gıbı tıkanıyor sebebı etılere fsmye cıkan yolun 2 alt sokagımızda olması ozellıkle aksam saatlerı cok yogun oluyor mahallede coluk cocuk vs sokak ta oyun oynuyorlar ... trafıkten kurtulmak ısteyen kısıler sokaklara kumeler halınde kacıs yapıyorlar hatta gecen gun o kadar araba geldıkı arabayı cekmek ıcın bı 15 dakkıka beklemısım dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamerada sikinti yokda, en azindan E-5 icin limit 90 olsun. Yazik gunah hiz yapmayan biri olmama ragmen 680 tl ceza geldi toplamda haramidere beylikduzu arasinda. Yokus asagi kimse 70'le gidemiyor zaten... Sorun kardesim halka fikrini sorun kafalarina gore is yapiyorlar.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölümlü kazalar yüzde 9 azalmış. e-5te kaç tane ölümlü kaza oluyorki zaten, kaza yapıp ölebilecek kadar uzun metrajlı hızlanamıyoruzki

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu o kazaların azalması radarlardan dolayı yavaş gidilmesi değilki milletin bu pahalılıkta korkarak gazın tozunu alarak gitmesinden. Bu gün abimin arabayla şileye gittik. Bas biraz acelemiz var dedi. Yahu bi ara baktım yanımda sıkıldı istesemde hızlı gidemiyorum okadar alışmışızki eko moda. en ekonomik nasıl hızlı giderimin peşindeyim paso1-2 yıldır.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haha abi bahçeşehiri komple yok etselerde kurtulsak daha iyi olmazmı lanet ettim o trafiğe
    Dün 2 saat ofiste oyalandım, 1 saatte kozyatağı carfeourda yemek yedim, vakit geçirdim, trafiğe baktım değişiklik olmadığını gördüm, trafik kameralarına baktım, kırmızı olan yerler durmuyor gidiyor gösteriyordu, iyi bari çavuşbaşı-kavacık yapacağıma paşa paşa otobandan gideyim dedim, 45 dakikada kozyatağından kavacığa vardım, ibb'de trafik güncellenmesinin ben.... neyse...
    Köprünün ilk ayağında otomobiller buharlaştı, Kağıthane çıkışına kadar rahat geldim, sonra levhada Mahmutbey 52dk yazdı, ebesinin diyerek çılgınlık yaptım, dur kalk gideceğime Kemerburgaz-Terkos-Hadımköy-Bahçeşehir rotasını çizdim, yol uzadı ama en azından stres olmadım.

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben yamaha xmax aldım gs e filan gerek yok ilk etap için bi anlık gokiyle gittik motorcuya gün güzelmiş dedim kredi kartına mezar taksitle aldım.ciktim 600 km oldu sinir stres bitti en azından yağmur çamur olmayan günlerde kafa rahat.
    Cam filmimden beni çeken arkadaşlara emniyetten giderken korna çaldım geçen gün..
    Gs konusunuda gelince iyice hakim olmayı ogrendikten sonra bende naked veya chooper tarzına gecebilirim ama şu anda kuryeci arkadaşları takip edip trafikte işin kasarligini öğreniyorum
    Güle güle kullan, iyi tercih yapmışsın, bende kandırabilirsem bu gidişle ilk etapta senin yaptığın tercihi yapabilirim

Alıntı BıD-Clio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum abıcım bızım sokagımız cadde degıll dıkkatınızı cekerım sokak bıldıgımız e-5 tem gıbı tıkanıyor sebebı etılere fsmye cıkan yolun 2 alt sokagımızda olması ozellıkle aksam saatlerı cok yogun oluyor mahallede coluk cocuk vs sokak ta oyun oynuyorlar ... trafıkten kurtulmak ısteyen kısıler sokaklara kumeler halınde kacıs yapıyorlar hatta gecen gun o kadar araba geldıkı arabayı cekmek ıcın bı 15 dakkıka beklemısım dır
    Derhal taşının

Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu o kazaların azalması radarlardan dolayı yavaş gidilmesi değilki milletin bu pahalılıkta korkarak gazın tozunu alarak gitmesinden. Bu gün abimin arabayla şileye gittik. Bas biraz acelemiz var dedi. Yahu bi ara baktım yanımda sıkıldı istesemde hızlı gidemiyorum okadar alışmışızki eko moda. en ekonomik nasıl hızlı giderimin peşindeyim paso1-2 yıldır.
    Sana şunu söyleyeyim, bugün Bahçeşehir dönüşünde Mahmutbey gişelerden sonrası Gaziosmanpaşa'ya kadar duruyordu, bende gişelerden Basın eksprese geçtim, oradanda e-5'e bağlandım, 70km/h'a cruise control ile sabitledim, sanırım bir ben 70km/h ile gidiyordum, kimse ipine takmadan yardırıp gidiyordu.

Bu arada, şunuda belirteyim, gerçi en az 5 kere yazmışımdır ama olsun yine yazacağım; 90km/h'lık yolu 70km/h'a indirerek sürücülere iyilik falan yapılmıyor, araç bildiğin bayılıyor, Subaru ile 4.viteste 70km/h ile gidebiliyorum, Duster'da (6 ileri) 5.vitesten öteye geçemiyorum, ne oldu şimdi bana iyilik mi oldu, bayılan bir motor, daha fazla tüketim, göz sürekli göstergede bir sürüş sitili bu ne ya, neye kime hangi kafayla iyilik.

Ben böyle iyilik istemiyorum, stres olmak istemiyorum. Beyler bu durumdan şikayetçiysek ki öyleyiz bunu beyaz masayı mı artık hangi masaysa orayı arayarak bayıltma taktiği ile değiştirtmemiz lazım.

P.S : Bostancı'da bir kavşak yaptılar, her Allah'ın günü trafik oluyor, kafalarına göre 50 yıldır çift yön olan sokağı tek yön yaptılar, mahalleli en sonunda isyana bağlamış, pankart hazılamışlar, biz bu kavşaktan şikayetçiyiz, sizde şikayetçiyseniz 153 Beyaz Masa'yı arayın diye yazmışlar.

Bu arada bus lane ve genişleyen kaldırımlar içinde bir konu açalım.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlet çok iyi para kazanıyor bu eds'lerden.Özelliklede benim gibi istanbulu fazla bilmeyen benim gibi gaffurlar hemen düşüyor ağa.e-5 te 70 km/h sınır saçmalığın daniskası olmuş.bakırköy ataköy sahil yolu zaten fena , orda çok var eds.

Hayır, bir de 70'e uyup gidince bir sürü korna, sellektör yiyorsun.
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)