aracı exper için mutalaka istanbulda cadde motora götür selamımı söyle 100 lira olan exper ücreti 50 liraya düşecektir
setup a gelince... td04 turbo ortalama 300 500 lira arası bi değerde, daha fazlasını isteyenler oluyor ama bana kalırsa büyük saçmalık çünkü 700lü rakamlara çıkınca daha büyük olan vf serisi turbo almak mümkün, ayrıca td04 denen turboyu millet imprezasından söküyor ve yine bi imprezaya takılmadığı için ya çöp oluyor yada araba yüklemek isteyen bir bir forestercı bekliyor(daha çok bekler) bu sebeple çok değerli bi turbo değil....
sadece katalizörleri iptal ettirmen en kaliteli egzoscuda 400tl civarı bi maliyeti olacaktır, sakın ola düz boruyu kıvırtarak yaptırma adam gibi dirsek kaynattırarak yaptır...
wrx intercoolerda td04 gibi benzer sebeplerden dolayı çok değerli olmayan bi malzeme aşşa yukarı 300 400 tl gibi bi rakama alınır...
hks fcd 150 liraya ben satıyorum bilgine...(bu zımbırtı olmadan turbonun basıncını açamazsın çünkü beyin kendini korumaya alır)
boost kontrooler işide tamanen sana kalmış bir olay... 1000tl gibi bi rakama hks evc de alabilirsin 100 150 liraya manuel boost controllerda alabilirsin ama manual boost için ayrıba bide boost sati alacağın için gerek yok...
aşşa yukarı 400 600 lira civarında 2. el aem yada greddy gibi markalardan bi boost controller tercih edebilirsin bu sana kalmış....
1 bar gibi bir basınçta eğer aracında halihazırda bulunan bi sorun yok ise hiçbirşey olmaz....