Araç pendikte o zaman aydosa girdiyse sıkıntı bir an önce bulunur inş.
Printable View
adam dolaşmasına dolaşıyo her adım başı sokakda polis bekliycek diye bi olay yok,adam 20 dk once bızım evın ordan gecıyo, 20 dk zaman hıc hafıfe alıncak bı rakkam degıl ( 20 dk ya ıstese ızmıte gıder adam )adam sabıt bıyerde zaten durmuyo, polısın az oldugu tarafları tercıh edıyo , denk gelen arkadasın bırı dukkan ısletıyo, bırı munubuscu adamlar mudahele edemıyorkı bızım gıbı bırıne denk gelse takıp eder durduru mudahale edersın.
fb'da bazı bmw fan sayfa sahipleri arkadasıma soyledım. ordanda paylasılacak
yanlış olmasın ama akşam saat 6 gibi otobanda izmit yönünde gördüm sanki ben bu aracı hatta tam viaportu geçtikten sonra düzlükteydi üstü kapalı..
Ayık kafayla kullanmıyolar o aracı galıba.bırde sabah takıp edılıyo denıldı sımdı nerde oldugu bılınmıyor.
inşallah en kısa zamanda bulunur , geçmiş olsun
geçmiş olsun inşallah zararsız bulunur
Araçda Kasıt vardır Çenç Yapılma İhtimali Yüksek Acilen Tüm BMW GRUPLARINA Elinden Gelen Civarında Ne Kadar Sanayi Ne Kadar Renk Kaplamacı Yapan Varsa Dolaşmaya Başlasın Haber Bıraksın Elimizden Geldiğince Yardımcı Olalım ARACIN ÜZERİNDEKİ PLAKA DEĞİŞMİŞ OLABİLİR KAPLAMA YAPILMIŞ OLABİLİR BUNLARI DİKKATE ALALIM İRTİBAT İÇİN GÖRENLER DUYANLAR Tolga Balcı' Dostumuza Ulaşssın. ve Hemen 155 'i Arayıp Bilgi Versin
aracın en büyük ayırt edici özeligi kumaş koltuktur ki bildiginiz üzere kumaş kolyuk cabrio bulmak bi hayli zordur. İletişim: 0535 416 54 52
Bende böyle bir mesajlar karşılaştım belki işe yarar :S
Geçmiş olsun umarım bulunur en yakın zamanda
yokmu haber arkadaşlar :soru:
Çok büyük geçmiş olsun. Tez zamanda bulunur inşallah.
En kısa sürede bulunması dileğiyle geçmiş olsun..
Aydosa gırdıyse araç sıkıntılı bır durum haberınız olsun arkadaşlar. butun gun kurtkoy - sultanbeylı arasında olucam denk gelırsem mutlaka bılgı verıcem.
varmı gelısme ? ıns tez vakıtte bulunur
geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda bulunur.
AYDOS niye sıkıntılı ? Harlem gibi bi yer mi orası ?
Son durum nedir
Burda genelde tanıdıkların çevredekilerin araçları çalınır minibüs son duraklarının orada bir yerde saklanır araç sahibine ulaşılır aracın değerine göre bir para belirlenir paranı getir arabanı al derler dersenki kaskom var banane ne yaparsan yap ordaki uzmanlar parçalayıp satarlar abi.