geçmiş olsun
Printable View
geçmiş olsun
iyi ya bulunmasına sevındım gecmıs olsun her sanayıde bı kac tane var ole uckagıtcı malzeme calığ araba parcalayan umraniyede calısırken neler gordum yasım kucuk ayagına yattım. tekrar gecmıs olsun allah kaza bela vermesın
Valla çok sevindim
Cok sevındım bulunmasına tolga tunıng ın eskı arabası cok da guzel emek verılmıs bu arac dir gecmıs olaun ..
Bundan bir kaç sene önce şilenin bir köyünde araba parçalama haberleri çıkmıştı haberden bir kaç gün öncede arkada şahit olmuş bir köye gittik denize giderken bir çiftliğe acayip arabalar giriyor dedi sabahta kamyon çıkmış şüphelenmişti bu herifler yine oralardaysa demek Allah korumuş parçalanmaktan kurtarmış Geçmiş Olsun tekrardan
cok gecmis olsun cok sevindim bulunmasina
icimden bulunacagi gecmisti postuma da yazmistim :)
Verilmiş sadakanız varmış...Sevindim vallahi aracınızın bulunmasına...ALLAH kimseye yaşatmasın, Ateş düştüğü yeri yakar.
çok sevindim bulunduğuna allah beterinden saklasın
gözünüz aydın
Gözünüz aydın...
Gecmis olsun.a koyim ben boyle isin.polis ne ise yariyor totosu yemiyor bazi seylere duy devlet baba bunlari aydosa dogru duzgun giremiyorsun istanbulda bazi mahallelere hala giremiyorsun.araclar caliniyor bi halta yaramiyorsunuz duyun.ben pendikteyim aydos boktan yer simdi ayrimcilik olucak ama dogulu dolu ve birbirlerini tutuyorlar her halt beklenir.aydos minibusleri ayri dert yanindan gecmem.hirsizlik diz boyu minibusculerde goz yumuyor daha ne olsun.
Neyse aracin bulunmasina sevindim.yavsakta koyuyor benzini geziyor totos
malesef her yerde AYDOS gibi bölgeler var
Gecmis olsun, endiseyle takip ediyordum konuyu, aracin bulunmasi cok iyi haber. Çok sevindim.
aracı nasıl çalıştırmışlar acaba. içine herhangi bir zarar vermişler mi?
gözünüz aydın, çok şükür tek parça gelmiş geri
tolga çok geçmiş olsun kardeşim çok sevindim bulunmasına.