Büyük geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bulunur aracın. Böyle hırsızları arabanın arkasına bağlayıp ibret-i alem olsun diye yollarda sürüklemek geliyor içimden yemin ederim
En kısa zamanda sağlam bi şekilde bulunur inşallah..
son durum nedir acaba bilen biri var mı? bilgisayar başında ben sıkıntıya düştüm, tez zamanda sorun çözülür inş
herifler rahat girip çıkıyorlar polis sanki bilmiyormu kim neci araç nerde hepsi biliniyor daha çok şey yazılırda sıkıntıya girerim bilindik şeyler kardeşim
2006 da evlendim 3 ay sonra bütün altınım çalındı evde parmak izi almadılar aileme suç attılar karı kocayı birbirine düşüreceklerdi bu böyle uzar gider mahallenin çevrenin hırsızlarını bilmiyorlar mı sanki?
Arac bulundu sofularin orda denizin yaninda villalarin mevkiinde sadece sinyal cami kirik sanirim altini falanda vurmus baska calinti aracla kacmislar tabi bulnda polis deil saolsun lar![]()
Yaklasik yarim saat falan oldu
geçmiş olsun
Dr.Ecu AntaLya
Hadi geçmiş olsun..![]()
ig: erayender
Aydos hertürlü sıkıntı biz eniştemin satılan Unosunu orada bulduk gerçi çalıp oraya bırakmışlardı arayan soran olmadı bizi para felan istemediler bulduktan sonra polise telefon ettik arabayı bulduk diye bulduysanız hayırlı olsun dedi kapattı telefonu
hatta bi sokakta ev sahibi bıkmış herhalde evinin duvarına "Lütfen çaldığınız arabaları bahçeme bırakmayın " yazmıştı tabi sene 2004-2005 di bilmiyorum hala yazıyormu
gecmıs olsun sevındım 2 gun muayeneyı gecıktır dıdıkdıdık plakaya bakar polısler ama arac calınınca bulamazlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)