Berk ben çorludayken 2010da birkaç defa uğradım eğer hala aynı kişiler işletiyorsa çok tavsiye etmem yalapşap iş yapıyorlardı. Gerçi yeni açılmışlardı şuan daha iyi olabilirler.
Berk ben çorludayken 2010da birkaç defa uğradım eğer hala aynı kişiler işletiyorsa çok tavsiye etmem yalapşap iş yapıyorlardı. Gerçi yeni açılmışlardı şuan daha iyi olabilirler.
Ben de hortlatayım, sonax ile yapıkredi mtv kampanyası yapmışlar yine.Hybrid boya koruma paketi indirimli hali ile 180 tl.
Daha önce sonax hybrid boya koruma yaptıran varsa görüşlerini okumak isterim.
It is better to travel well than to arrive.
sanırım yaptıgınız yer onemlı goztepe sonax a kelalper abıye yaptım daha bı kat eksık olmasına ragmen gayet ılgılendı arabadakı kılcal cızıkler gıttı. koruması benım ıcın onemlı degıl cızıkler gıtsın cılasını ben atarım cunku
Arkadaşlar başka araçlarım olduğu ve vergileri yüksek olduğu için ve sciroccomu da satacağım için vergisini ödemedim temmuz ayında, satacağım zaman öderim diyordum. Yarın büyük ihtimalle aracımı satacağım. Online olarak vergiyi ödesem hemen sisteme düşer mi? Noterde sıkıntı yaşar mıyım?
Geçen kasımda aldığım araçta da benzer bir durum vardı. Adam 3te vergiyi ödedi 3.30 gibi satışı aldım sıkıntısız bir şekilde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)