User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Kastamonulu olanlar yardıma ihtiyacım var !!!

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn askerdm ama hep disardaydim...hatta universiteye birini birakiyrdum hergun aracla ortami.kotu degil..kisin soguk olur ama bn usudum ilk gidince barutcuoglu avm var
    abi kuru soğuk mu yoksa kar yağar mı? eğer kar yağıyorsa sıkntı yok karı severim arkadaş ortamı olarakta cap cup böyle kendini belli etmeye çalışan lavukları sevmem şöyle bana uygun iyi kötü oraya gittiğimde sıkılmayacağım bi arkadaş çevrem olsun yeter...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi son halini bilemiyorum haliyle. Eskiden Ilgaz yolu bir gidiş bir geliş kilittaşı yollar sıkıntılıydı 4-5 saati buluyordu yazın kışın kapanıyordu zaten problem yoktu Biz hep araç karabük gerede üzerinden giderdik daharahat daha seri idi. son ordaki arkadaşlardan aldığım habere göre genişletmişler yolu ama bilemem tabi. Kar olayına gelince boğazına kadar kar yağar ortadaki dere donar su olan her yerde 10 cm kalınlığında buz tabaka oluşur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi son halini bilemiyorum haliyle. Eskiden Ilgaz yolu bir gidiş bir geliş kilittaşı yollar sıkıntılıydı 4-5 saati buluyordu yazın kışın kapanıyordu zaten problem yoktu Biz hep araç karabük gerede üzerinden giderdik daharahat daha seri idi. son ordaki arkadaşlardan aldığım habere göre genişletmişler yolu ama bilemem tabi. Kar olayına gelince boğazına kadar kar yağar ortadaki dere donar su olan her yerde 10 cm kalınlığında buz tabaka oluşur.
    ooo sıkıntı yok kar güzeldir severim ama ulaşım problem olacak gibi geliyo hadi hayırlısı gerçi thy sefer başlatmış ama bakalım... bilgi için teşekkürler...

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2011 kasımdan şubata kadar oradaydım askerlik dolayısıyla. merkezi güzel sayılır bir tane avm'si var ismi barutçuoğlu'ydu sanırım. gece ayazı fenadır çok soğuktur. askerdeyken çok küfür ettiğim olmuştur -20 leri görmüşüzdür. demem o ki yaşanmasına yaşanır ama soğuğu lanetinde lanetidir bazı komutanlarımız ''erzurumdan bile soğuk bura mk'' şeklinde isyan ediyorlardı onlarada burdan selam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Remon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011 kasımdan şubata kadar oradaydım askerlik dolayısıyla. merkezi güzel sayılır bir tane avm'si var ismi barutçuoğlu'ydu sanırım. gece ayazı fenadır çok soğuktur. askerdeyken çok küfür ettiğim olmuştur -20 leri görmüşüzdür. demem o ki yaşanmasına yaşanır ama soğuğu lanetinde lanetidir bazı komutanlarımız ''erzurumdan bile soğuk bura mk'' şeklinde isyan ediyorlardı onlarada burdan selam olsun
    Abi zaten şehrin tek dezavantajı soğuk olması onada yapacak bişey yok artık gidecem elim mahkum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)