User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
43 sonuçtan 39 ile 43 arası

Konu: Ufak Bi Kaza Atlattım Bİkaç Sorum Olacak

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimlerden gordugum kadariyla sen U donusu yaparken bu olay oluyor degil mi? U donusu yaptigin yerin trafik duzenlemesi gidis gelis ayrilmis yol gibi gozukuyor yine resimlere gore.

Buna gore senin U donusu yaptigin yerde bir yasak olabilir ona dikkat et. Genellikle bu sekilde olan yollar gobekler araciligiyla ters istikamete gecmeye izin verir trafikte, kavsaklar icin tasarlanmis bosluklardan, ters istikamette seyir eden araclar "u donusu" yapamazlar.

En azindan benim bildigim bu sekilde. Sen o dondugun yeri iyice bir sorustur u donulur mu donulmez mi diye, "herkes donuyo abi" sakin deme cunku konu ile karar verilirken herkesin yaptiginin degil trafik kuralinin onemi vardir, unutma.

Gecmis olsun
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resimlerden gordugum kadariyla sen U donusu yaparken bu olay oluyor degil mi? U donusu yaptigin yerin trafik duzenlemesi gidis gelis ayrilmis yol gibi gozukuyor yine resimlere gore.

Buna gore senin U donusu yaptigin yerde bir yasak olabilir ona dikkat et. Genellikle bu sekilde olan yollar gobekler araciligiyla ters istikamete gecmeye izin verir trafikte, kavsaklar icin tasarlanmis bosluklardan, ters istikamette seyir eden araclar "u donusu" yapamazlar.

En azindan benim bildigim bu sekilde. Sen o dondugun yeri iyice bir sorustur u donulur mu donulmez mi diye, "herkes donuyo abi" sakin deme cunku konu ile karar verilirken herkesin yaptiginin degil trafik kuralinin onemi vardir, unutma.

Gecmis olsun
    abi orda u dönüşü yasagı yok hergün geçtigim yol ben karşıdan gelip ordan aşşagıya dönecektim u dönüşü yasagı yukardan gelip tekrar yukarı dönenler için var ben yan yoldan gelip ordan geçtim polis bile gelip kızdı bunlara burda geri gelinirmi diye baya tartıştılar
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke ülkemizde de Rusyadaki gibi araç kameraları olsa. Hatta sigorta şirketleri bunu ücretsiz dağıtsa...

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...25894691/detay

şu ürün gibi bişey kullanmak lazım bu durumlar için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Benim de başımdan benzer küçük bir olay geçmişti, Allah büyüğünden korusun hepimizi. Tutanak tutulurken özen göstermekte fayda var çünkü olayı çözecek evraktır. Karşı taraf anlaşılmayacak, çamura yatacak bir tipse polis çağırmakta fayda var. Ben polis çağırmıştım, onlar da görgü tanıklarından ve taraflardan dinleyerek tutanağı doldurmuşlardı. Doğruluk açısından tarafların birlikte doldurmasından daha garanti olduğunu düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)