Birde açıklamaları şöyle '' trafik harçlarını kaldırdık '' :)..cepte parada bırakmadılarıki memleketten çekip gidelim ..birde beğenmeyen gitsin deniyor ..paramı kaldı gidecek .
Printable View
Birde açıklamaları şöyle '' trafik harçlarını kaldırdık '' :)..cepte parada bırakmadılarıki memleketten çekip gidelim ..birde beğenmeyen gitsin deniyor ..paramı kaldı gidecek .
10 iyidir fazla bile
utanmadan birde 1 ay süre verirler ondan sonra bak sen olanlara.
Tasarı olsada anında kabul edilir, kaçırırlarmı böyle fırsatı.. edecek küfür kalmadı artık lugatta.
Yahu kusra bakmayın bilgim yok bu konuda ama ne özelliği olacak bu yeni ehliyetin ?
Çipli olucakda kullanımımı kolaylaşıcak kimlik kartı taşımaya gerek kalmayacak nedir ?
Bu kadar saçma birşey olurmu arabamı bu anasını satim yeni modeli çıktı gelin alın der gibi.Farklı kart aynı muhabbet vatandaşa masraf.Bu kadar mantıksız olan koca olayın içindeki tek mantıklı şey 5-10 yılda bir kontrol olması.kör olupda araba kullananlar mevcut.Fakat yeni ehliyet niye ne alaka ? Satacak bir kurum kalmadı sıcak parada azaldı Sigara/alkol zammının haberleride mevcut kulak arkası arıyorlar artık
Evin bir odasına bunların resmini astım gelip gidip ana bacı düzlüyorum iyi geliyor. Sizde deneyin. Alıştım artık böyle şeylere. Farketmez amk
resmen soyuyorlar halkı. emeklinin maaşından para keserler suriyeli sığınmacılara gönderirler. işçinin maaşından para keserler gelir vergisi derler. gıdadan para keserler. elektronikten para keserler. tekstilden para keserler. kaçak elektiriği tespit etmezler faturasını ödeyenden keserler. daha hangibirini sayayın ya. devletten ve devletcilikten nefret eder oldum.
Şöyle bi mail gelmiş, ne kadar işe yarar bilemem ama deneyelim.
#Ehliyeticin101TLveremem İmza Kampanyası
hayır bir de akıllı kimlik gelecekti hani içinde ehliyet kimlik pasaportun olduğu. bu sene bunu toplayıp seneye de ona geçirirler geçir babam geçir..
amk klarnet alacaktım kendime :D gitti klarnetin yarı parası :D
Yazık ya vallahide billahi de yazık, nasıl bir vicdan bu
pzvk ler diploma verecek sanki.
Geçen gün hanımla nüfus dairesine kimlikleri yenilemeye gittik. Orda bir kadın şimdilik bunları alında yeni kimlikler gelecek dedi. Üzerinde TÜRKİYE CUMHURİYETİ yazmıyorsa umurumda bile olmaz değişmem şimdi verdiğiniz kimliği kullanırım dedim. Niyeki Osmanlıda da Osmanlı İmparatorluğu yazmıyordu dedi. Allah belasını versin bunların...
Durmak yok yola devam ... Vatandaşın cebinde para kalmadı be el insaf ...
şarşırmış bunlar ama doğruya 700 bine yakın misafiri nasıl doyurcaklar
fazla korkmayın, kemiklerinizin arasındaki iliği çıkarın verin gidiyorlar...