Bide bu ehliyetlerin değişip değişmediğini kontrol eden poliscikler çoğalıcak her köşe başında bakıcak ehliyet değişmiş yok egzos öyle yok sende film var şenlik başlıyo desenize
Printable View
Bide bu ehliyetlerin değişip değişmediğini kontrol eden poliscikler çoğalıcak her köşe başında bakıcak ehliyet değişmiş yok egzos öyle yok sende film var şenlik başlıyo desenize
allah belasını versin bunların adi şerefsizler kime gidiyorsa param haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çıksın fazlasıyla a.s çocukları
Adamlar vatandaşın sırtından bitmeyen parayı buldu.
Ehliyet sahiplerini denetim amaçlı 5 yılda bi yenileme isterler,
Sigara sağlığa zararlı diye zam yaparlar, ula ne kadar düşünceli adam bunlar ya gözlerim yaşardı valla. :beuj:
devlet illa evire çevire öpecek:D
5 yılda bir basur kontrolüde yapsınlar, bakalım otomobil kullanabilecek ..t var mı yok mu ona da bakarlar, la havle ya, vallahi billahi alayından bıktım usandım, yeter be, ölüyü diriyi bitirdiler gözü bize diktiler.
Bana kalırsa apartman aidatı gibi, verdiğimiz ve bir türlü karşılığını alamadığımız vergiler haricinde her ay aidat ödeyelim.
Ehliyetmiş, önce adam gibi yol yapsınlar, hastaneden eve gelene kadar ebem ağladı be, çukur, tümsek, rögar kapağı... birinden kaçtım birine girdim, eşimin dikişleri açılmasın, bebiş sarsılmasın diye resmen hepsinden durup öyle geçtim.
Ehliyetlerden elde edecekleri gelir, haram zıkkım olsun, başkada birşey demiyorum.
'' Sürücü belgeleri, ömür boyu kullanılamayacak ve 5 ya da 10 yıllık periyotlarla yenilenecek. Yenileme sırasında sürücünün sağlık durumu kontrol edilecek. Ehliyet sahibi olan ancak daha sonra sağlık sorunu yaşayanlara yeniden ehliyet verilmeyecek. ''
Bu düşünce güzel. Ama ücretsiz yapmaları lazım.
biber gazı alacaklar tum stok bıttı
orama goma burama go..
Bu nedir yaa bunlar yüzünden bisiklete binicez sonunda lpg'ye zam benzine zam ehliyete para arabaya vergi sölicek söz bulamıyorum tek ümidim seneye eğer oda boşa çıkarsa yurt dışına yerleşçem yoksa kafayı oynatırım bu şartlarda.
Şerefsizler nerden vurucaklarını şaşırdılar yemin ederim.
Yenilemeyenede 202 lira cezası vardır kesin.. Allah topunuzun belasını versin inş.
Neden kızıyorsunuz sevgili abilerim arkadaşlarım ; mitinge adam toplamak için atılan mesajlar , mitinge taşınan boşbaş hayvanlar , kahramanlara ödenecek primler , e biraz da cebi de mi doldurmiyaaaagkhkhk ?? Nereden çıkacak bunlar boşaltın cepleri , eğilin bakalım bir de..
arkadaş bıktım artık bu şaçma sapan soygunlardan.... eşkıya gibi oldular iyice ota boka zam vergi harç..........
Daha geçen sene yeni kimlikler ehliyetinizi falan da içerecek demiyorlar mıydı? Nereden çıktı şimdi ehiyet yenileme? Biraz insaf yahu 101 tl nedir?
bu 5 10 yılda sağlık raporu yenilemesi yalan olur...ehliyet alırken sürücü kursuna doktor gelmiş kağıttan A B C D yazısını belli bir mesafeden okutup ehliyet verdiler..yaniher şey 4 duvar arasında..işin içine para girince sağlam raporuda alınıp yola çıkılır..
hani stajer ehliyet geliyodu o ne oldu :D her yaz çıkıyodu haberlerde bu sene çıkmadı :D
Ilk basta hevesli heycanlilar gider sonra tmm vazgectik mecburi degil derler, sadece yenileme veya yeni alacaklarda mecburi olur,
2 sene ehliyetsiz dolandim ki, sofor degilim senede 30.000km net yapiyorum, kolayina gidip vermem o parayi.
ölü s*ken dedikleri bunlar iste neydi slogann durmak yok soyguna devamm