Bu kadarda olmaz ayıptır amk. Dünyada halkını bu kadar sömüren bi ülke daha yoktur ,bunların yaptıkları artık canıma tak etti ama elimden hiç bişey gelmiyo deliriyorum ,sessiz kalmayıp mücadele vermek lazım bu kansızlara karşı.
Bu kadarda olmaz ayıptır amk. Dünyada halkını bu kadar sömüren bi ülke daha yoktur ,bunların yaptıkları artık canıma tak etti ama elimden hiç bişey gelmiyo deliriyorum ,sessiz kalmayıp mücadele vermek lazım bu kansızlara karşı.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
faydası olur mu bilmemde , imzalayalım yinede
http://www.change.org/tr/kampanyalar...in101tlveremem
Sonrada ülkenin ekonomisi çok iyi imf ye borç bitti derler vatandaşın iliğini sömürdüler cebindeki paraya göz diktiler hala ekonomiden bahsediyorlar
O değil merak ettiğim bunlara oy verenler ne düşünüyor acaba bu konu hakkında
receistler bunuda açıklasınlar.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
zuahahah maliyeti kaç paraymış? bu devletin maliyet anlayışı çok komik? tmm de yemeğin maliyeti 2 tl olabiliyorda vatandaşa gelince niye yemek yemek 10 tl den aşağı mâl olmuyor gibi sorular geliyor aklıma
kıçıkırık ehliyet, devleti mikeyim kazıklayım kol gibi sokayım desen 5 tl maliyeti olur. ama adamlar şimdi 75e düşürür maliyeti bu derler.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Satılcak yer kalmıyınca insanlar için olmazsa olmazlara yuklenıyolar sigara ehliyet benzin vsvs biarada 20 liraya et ithal edip 40 a satmıslardı
Saçmalamayın...
İşte Türkiye'nin Mısır'a yaptığı yardım! | GAZETE VATAN
Kendi cebinden çıkartıp vermediler di mi ? Nereden çıkartacaklar ? Senden benden...![]()
Ehliyet yenileme ücreti belli oldu - Ekonomi - Haber - cnbce.com
Yani bunun meali 86 TL vatandasa gecirecektik kısmet olmadı mı oluyor?
101liraya laguna lip olsa bütün forum alır ama derdi tayyip reyiz okusa yazılanları
101 ne onu anlamadım ben 100 değil 101. Artık sıradan öpüşler zevk vermiyor devletimize fantezite kaçıyor..101
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)