Official Rosetta Stone® - Learn a Language Online - Learn Spanish
torrent fln bi sekilde ulasilir , is gorur .
Printable View
Official Rosetta Stone® - Learn a Language Online - Learn Spanish
torrent fln bi sekilde ulasilir , is gorur .
Torrent ten anlayan birisi şu üst posttakinin linkini bulursa birde paylaşırsa on numara olur :)
buda şu ilan dikkatimi çekmişti. İlgilenenler incelesin.
Connecting site...
olay cok basit, anadili İngilizce olan bir ülkeye gidiyorsunuz, fazla değil, 3 ay kalsanız az/cok, olayı çözersiniz. çok zor seyler değil. hele ufak tefek İngilizce altyapınız varsa. benim normalde İngilizcem cok iyidir, gecen gun bir turist yol sordu, mal gibi tarif ettim. buraya döndüğünüzde konuscak birilerini bulmak lazım. pratik falan da şart.
burdaki herhangi bir kurstan alacağın 2 senelik eğitime bedel yıtdısına gitmek, tabi imkan vss ne durumdadır bilemiyorum.
artık kurslar acayip organize olmuslar, butun vize islemlerinizi falan yapıp yolluyorlar.
İşyerinden dolayı Yurt dışı gitme durumu yok.
Yapılan sınav ya da ibraz edeceğim bir sınav sonucuna göre maaş farkı almak olası.
Bu açıdan (ataşehirde oturuyorum) kadıköy civarı fiyatta uçmadan ve haftasonu programları
olan bir kurs önerisi olan varsa değerlendirebilirim.
Ben turizm otel işletmeciliği okuyorum bu sene son sınıf oldum :) mezun olucaz ama ingilizce nerdeyse yok temelin biraz üstünde olabilir derslerde pre intermediate seviyesindeyiz çat pat cümle kurabiliyorum yani aaslında grammer var kelime yok :) benim kelime oğrenebilceğim kendi basıma calısabilceğim bir şey var mıdır ?
En ucuz yollu nasıl atlatılır bu yurt dışı mevzusu.. Cape town fln daha uygundur herhalde..
comooooooooooooooooooon :D
İngilizce konuşulan ortamlar,zorunlu konuşmayı denemek,yabancı arkadaşlar ve yurt dışı en büyük öğrenme yolu. Haricinde ingilizce filmler altyazılı başlayarak ve basitten zora hikaye türü kitaplar etkili bilemediğin kelimelerdede oxfordla cambridgenin sözlüklerini kullanabilirsin. Haricinde kurs dernek o bu şu sen ne kadar istersen o kadar öğreniyorsun.
burada bir ingilizce öğretme tekniği var bir bakın bakalım:) yorumlara dikkat, özellikle "physics" kelimesi için bir arkadaşın yaklaşımına :)
Beyin Yakan İngilizce Öğretme Tekniği - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
benim fikrim kurslarda ingilizceyi temel olarak veya gramer olarak gerçekten iyi öğrenebilirsin.ama bunu konuşma esnasında güçlük çekmek istemiyorsan mutlaka günlük hayatında kullanmak gerek.bunun içinde yurt dışı tecrübesi şart diyebilirim veya yabancı arkadaş edinmelisin.ingilizceyi lisede öğrendim ve üniversiteye ilk yurt dışında başladığım için geliştirme imkanını farkında olmadan edindim.belki gramerde sıkıntı yaşayabilirim ama dünyanın herhangi bir yerinde ingilizce konuşulduğu takdirde sıkıntı yaşamam
tavsiye olarak diyebileceğim hangi kursu seçersen seç sana temelde verebilcekleri bilgi ve seviye çok fazla fark etmez.fakat konuşma ve anlama becerisini geliştirmek tamamiyle size bağlı olan bir durumdur.bunun nedenini psikolojik yönden açıklardım ama konu çok uzar :)
Sevdiğin bir filmin yada dizinin ilk önce altyazılı sonra altyazısız olarak izle.Otomatikman anlamaya başlaman gerek kelimeleri.Birazdık kelime darcığını geliştir ve kendi kendine ingilizce konuş.Tabi hızlandırılmış kurslarada gitmende fayda var
Arkadaslar konu kirliliği olmasın diye yeni konu açmadım.
Bu yıl yeditepe üniversitesine basladım. Hazırlıkta C kurundayım (En alt seviye). Lise hayatım boyunca İngilizce görmedim yani tam anlamıyla sıfır başladım okula. Okula başlayalı yaklaşık 1.5 ay oluyor ancak okuldaki eğitim bana yeterli gelmiyor. Bu gidişle İngilizce benim başıma bela olucak gibi :) Sizce ne yapmalıyım özel ders mi daha mantıklı olur yoksa kursa mı gitmeliyim?
Abim şöyle bir site var, bende felemenkçe (hollandaca) öğreniyorum. Sitenin formatına gelirsek, (atıyorum) anadili ingilizce olan kişiler bir interaktif kurs hazırlamışlar (o dilin belgeli öğretmenleri tarafından). Mesela felemenkçe kursu 20 dersten oluşuyor (Giriş seviyesi). Her ders 8000 site içi paraya mal oluyor (para dediysem ücretli sanmayın, ders tamamladıkça para geliyor). Senin yaptığın alıştırmaları ise anadili ingilizce olan arkadaşlar değerlendiriyorlar. Ayrıca dersler sadece yazıdan ibaret değil, yazılmış bir metni sesli okuma, bir diyaloğu dinleyip ceabını yazma ve diyaloğu dinleyip sesli cevap verme de var. Mikrofon gerekli yani. İnan bana 0'dan felemenkçeye başladım, telaffuzum her geçen gün iyiye gidiyor. Alfabeyi, sayıları, ayları günleri temel cümleleri ve cevaplarını, cümle kurarken kullanılan kuralları öğrendim. Birde beni siteden yardım etmem için eklerseniz alıştırmalarınızı kontrol edebilirim.
Eksisine gelirsek eğer:
*Kesinlikle özel ders gibi değil. Birisiyle karşı karşıya konuşarak çalışmak en doğrusudur her zaman.
*Özel dersteki gibi konuları etraflıca işleyemiyorsunuz (misal konuyu anlamadınız neden böyle diye sormanızın imkanı yok, ama forumdan yardımcı oluruz :) )
*Sitenin anadili ingilizce, alıştırmaların türkçe anlamlarını gösterebilmek için site google translate kullanıyor, google'da saçma sapan çeviriyor. Bu ikinci bir dili olmayanlar için çok büyük bir eksi. Eğer sıfırdan başlayacaksanız çalışmaya, bu siteyi kullanmamanızı, dışardan ders alıp bu siteyi bir yardımcı olarak ya da tekrar etme amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim.
Livemocha
Voscreen.com yine temeli olanlara pratik yapılabilecek bir site olarak tavsiye ederim.