User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ingilizce öğrenimi hakkında..

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngilizce öğretmeniyim 6 yıldır gerek özel ders gerekse bahsi geçen kurumlarda çalışır dururum. İstanbuldaki kurumsal kursların bir çogunu bilirim, çalıştım..

Amerikan dil kültür'den uzak durun, vaat verir başka bir şey vermez.. English time, bölgesel olarak araştırılmalı, genelde fena degildir iyidir, dilko larda vasat seviyelerindedir...

Coolvtec' ve turboquattro'nun dediklerine harfiyen katılıyorum...

Genel olarak olayı geçersek ,

Arda sen ne amaçla nerde kullanmak üzere ögrenmek istiyorsun.. Böyle soruyorum çünkü gerçek anlamda öğrenmek de türkiye de pragmatik anlamda öğrenmek farklı şeyler. Ona göre tavsiye verecegim,ihtiyaclarını beklentilerini ,ayırdıgın süre ve bütceyi sırala bana
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pre-intermediate seviyedeyim 2 ay önce KAPLAN'dan Canada/Vancouver için 6 aylık her şey dahil fiyat aldım 25 bin lira bir rakam çıktı... Bunun yanında aylık yeme içmeyi de eklersek (Ayda 1000-1300 dolar yetecek diyelim) takriben 7000 dolar daha masraf... Hey maşallah... Ki daha da fazla tutacağı kesin extralar ile filan...

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok basit bi tavsiye, aimp3 ve minilyrics kullanıp ingilizce şarkıları senkronize şekilde akan sözlerle birlikte dinlemek büyük fayda sağlar bence..

tabi az bişeyde olsa ingilizce biliyor olmanız gerekli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alt yazı film/dizi + İngilizce şarkıları lyrics takip ederek dinlemek/söylemek biraz olsun yardımcı olur en azından dilinizi döndürüyor. Tabi ki öğrenmek imkansız ancak hiç yoktan iyidir...

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda sen ne amaçla nerde kullanmak üzere ögrenmek istiyorsun.. Böyle soruyorum çünkü gerçek anlamda öğrenmek de türkiye de pragmatik anlamda öğrenmek farklı şeyler. Ona göre tavsiye verecegim,ihtiyaclarını beklentilerini ,ayırdıgın süre ve bütceyi sırala bana
    Hocam öncelikle cevap için teşekkürler.

Amacım şimdilik okumak ve yazmak.Profesyonel cümleler kurabilmek.Şimdiki iş pozisyonumda cok fazla ingilizceye ihtiyacım yok fakat ilerisi için kendimi hazırlamak istiyorum.Az biraz birseyler biliyorum fakat ben yinede sıfırdan baslamak istiyorum.Belli bir yol katettikten sonra arkadaslarında dediği gibi film muzik vs tarzı seylerle ilerleme olacagını düşünüyorum ama bi şekilde bi yerdende basmak gerekiyor.

Basit şekilde kendimi tanıtabilmek ve ingilizcede gündelik konusmalara katılabilmek
    Mali işler sektöründe olduğum için konuyla ilgili mailler yazabilmek cevap vermek vs
    Saat olarakta iş saatime uyarsa haftaiçi 2-3 gün akşam
    Yine çok erken olmamak kosulu ile hafta sonuda olabilir
    Bütçe olarakta 1 kur 2 ay olarak hesaplarsak kur bası 500-700 arası uyabilir bana
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam öncelikle cevap için teşekkürler.

Amacım şimdilik okumak ve yazmak.Profesyonel cümleler kurabilmek.Şimdiki iş pozisyonumda cok fazla ingilizceye ihtiyacım yok fakat ilerisi için kendimi hazırlamak istiyorum.Az biraz birseyler biliyorum fakat ben yinede sıfırdan baslamak istiyorum.Belli bir yol katettikten sonra arkadaslarında dediği gibi film muzik vs tarzı seylerle ilerleme olacagını düşünüyorum ama bi şekilde bi yerdende basmak gerekiyor.

Basit şekilde kendimi tanıtabilmek ve ingilizcede gündelik konusmalara katılabilmek
    Mali işler sektöründe olduğum için konuyla ilgili mailler yazabilmek cevap vermek vs
    Saat olarakta iş saatime uyarsa haftaiçi 2-3 gün akşam
    Yine çok erken olmamak kosulu ile hafta sonuda olabilir
    Bütçe olarakta 1 kur 2 ay olarak hesaplarsak kur bası 500-700 arası uyabilir bana

Aslında ayırdıgın zamana baktıgım da , pek de vakit olarak müsait degil ya da esnek degil gibisin.. Ve muhtemelen yine bireysel çalışmaya çok vaktin yok gibi ha ?

Bir kere bireysel çalışma yapmayacaksan bu işe harcadıgın paraya boş olarak bakabilirsin. Mutlaka gözönüne al bunu.

ilçe merkezlerinde ki english time şubelerini önerebilirim.

Bütçeni biraz yükseltebilirsen, senin ilacın özel ders aslında... Kur kovalarsan grammer vs biraz fazlasıyla bogulabilirsin.

Bu arada beni hatırlarsın , Askere geldigin zaman Osmaniye'den seni karşılamaya gelmiştim Adana'ya lakin, sıkıntılar olmuştu.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aslında ayırdıgın zamana baktıgım da , pek de vakit olarak müsait degil ya da esnek degil gibisin.. Ve muhtemelen yine bireysel çalışmaya çok vaktin yok gibi ha ?

Bir kere bireysel çalışma yapmayacaksan bu işe harcadıgın paraya boş olarak bakabilirsin. Mutlaka gözönüne al bunu.

Bütçeni biraz yükseltebilirsen, senin ilacın özel ders aslında... Kur kovalarsan grammer vs biraz fazlasıyla bogulabilirsin.

Bu arada beni hatırlarsın , Askere geldigin zaman Osmaniye'den seni karşılamaya gelmiştim Adana'ya lakin, sıkıntılar olmuştu.
    Özel ders demişken saatlik ücret ne kadar ? Veya paket ücretler var mı
    pm de atabilirsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kardeşim 2 sene civarı oldu senin yaptığın iyiliği unutmam eyw

Kurs saatleri ve bütce hakkındada şunu soyleyebilirim.Yaklasık 3-4 kurstan fiyat aldım ve saatlerini arastırdım.Genelinin ortalama fiyatları ve saatleri bu şekilde
    wsi de mesela (Ayın Kampanyası Kayıt Formu - Wall Street Institute Türkiye | Wall Street Institute Türkiye) 2 hafada bir kendine program yapıyorsun ve haftada ortalama 6 saatlik bi süre istiyorlar.8 kura toplam 5000 tl civarı para istiyorlar 18 ay suruyor.18 ay sonunda bi sınav yapıyorlar onda yuzde 80 in altında kalırsan ucretsiz 6 ay daha uzuyor kurs

british side diye bi kurs var onuda cok övüyorlar.Ondada 1 kur 2 ay sürüyor rakamıda 700 tl.hafta içi 2 gün ve 6 saatlik eğitim veriyor.ör pzt-cars 18.30-21.30 şeklinde

şahsi eğitim olsa benim için cok cok daha uygun olur aslında ama ayıracagım rakamda suanlık benim için onemli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsi geçen kurumların isimlerinden çok bölgesel olarak gidecegin muhitteki şubeleri de araştır kardeşim. Bazı kurumların bazı şubeleri iyiyken bir başka şube unutulmuş olabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsi geçen kurumların isimlerinden çok bölgesel olarak gidecegin muhitteki şubeleri de araştır kardeşim. Bazı kurumların bazı şubeleri iyiyken bir başka şube unutulmuş olabiliyor.
    Anladım kardeşim

Detaylı araştırma yapmaya devam ozaman.Senden birsey rica etsem ?

britishside hakkında bilgi alman mümkünmüdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senden daha iyi bilgi alabilecegim bir kaynak yok kardeşim, orayla hic calışmadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senden daha iyi bilgi alabilecegim bir kaynak yok kardeşim, orayla hic calışmadım.
    Amerikan kültür derneği dil okullarına kayıt oldum 5 kur 15 ay bakalım hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bu kursa katılmıştım zamanında şu anda tavuklarla iletişimde hiç bir sıkıntım yok.ingilizce halayda çekebiliyorum.

BORKED

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan kültür derneği dil okullarına kayıt oldum 5 kur 15 ay bakalım hayırlı olsun
    Ne kadara anlaştın diye sorsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadara anlaştın diye sorsam
    3 arkadaş kayıt olduk peşin fiyatı 3000 tl cik

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim 15 ay gitti kursa yani son kura kadar çok iyi biliyordu yazılarda filan ama yabancı ülkeye gittiğinde bana dediği olum ben bişe bilmiyormuşum yazma da okuma da sıkıntı yok da konuşurken zor oluyor dedi bende türk amerikan derneğindeyim 120tl aylık ama iyi gibi şimdilik sıkıntı yok bence temel burda alınır sonra yurt dışı olursa daha iyi olur
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim 15 ay gitti kursa yani son kura kadar çok iyi biliyordu yazılarda filan ama yabancı ülkeye gittiğinde bana dediği olum ben bişe bilmiyormuşum yazma da okuma da sıkıntı yok da konuşurken zor oluyor dedi bende türk amerikan derneğindeyim 120tl aylık ama iyi gibi şimdilik sıkıntı yok bence temel burda alınır sonra yurt dışı olursa daha iyi olur
    Öğrenmek sorun değilde kalıcılığı ve pekiştirmesi sana kalmış

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf aksanları yüzünden londrada dilimi geliştirmek için yaşamak istiyorum. ingiliz aksanı konuşan her hatun seksi her erkek bana öğüt veren büyüğüm gibi geliyor.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdısına gıtmek mantıklı gelıyor ama ogrencı bırı ıcın 6ay uzun bır sure kursların cogu 6 aylık mıdır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)