User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
72 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ingilizce öğrenimi hakkında..

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değil de ilkokuldan üni ye kadar İngilizce görüp te başlangıç seviyesinde olmak koymuyor değil adama.
    busuu.com diye bi site var. Bence başarılı bir site. 1 hafta da bile faydasını gördüm. Sonra kısıtlayıp para ile Premium üyeliğe zorluyor. İstedikleri ücrete değer bence.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dil kökenlerini, ingilizce ve türkçenin hangi dil kökeninden geldiğini, piyasada kullanılan tüm kitapların ve yöntemlerin hangi köke hitap ettiğini araştırıp öğrenince, türkiyede ingilizce bilen kişi sayısının neden bu kadar az olduğunu ve insanların neden bu kadar zorlandığını rahatça anlaya bilirrsiniz.

bir ingilizce öğretmeni
    Abi niye oyle diyosun millet iki haftda whatsapp ile ingilizceyi cozuyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazdığımda dalga geçilecek birşey göremedim ama millete eğlence çıkmış

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dil kökenlerini, ingilizce ve türkçenin hangi dil kökeninden geldiğini, piyasada kullanılan tüm kitapların ve yöntemlerin hangi köke hitap ettiğini araştırıp öğrenince, türkiyede ingilizce bilen kişi sayısının neden bu kadar az olduğunu ve insanların neden bu kadar zorlandığını rahatça anlaya bilirrsiniz.

bir ingilizce öğretmeni
    Buna katılan ikinci bir ingilizce öğretmeni. : ) Şahsen benim de konuşma yönünden eksiklerim var.Ama 2-3 ay yurtdışında kalsam yeterli akıcılığa kavuşabilirim.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yabancı biriyle yazışarak ingilizce geliştirilir ancak iş speaking'e gelince pek birşey bilmediğinizi anlarsınız Tecrübeyle sabit..

O nedenle akıcı konuşmak istiyorsanız Türkçe'nin bulunmadığı biryere gidip zorla konuşmayı öğreneceksiniz,başka yolu yok..Grammer kısmını Ülkede Speaking kısmını dışarıda öğrenmek en mantıklısı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iste bende nisbeten speaking vardi fakat utaniyodum orda burda biri soru sorunca.tabiki bolca eksigim var fakat ustumdeki ölu topragini atip detaylara ulaşmakta çok ama çok faydali oldu

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    work and travel imkanı sunan kurslar var onlarada bakmanızı onerırım ama ıng konusulmadıgı surece cok cabuk unutuluyor vede kısının ogrenme ıstegıyle cok alakalı orenım suresınce bol bol yabancı muzık ve dızı ızleyerek baslayabılırsınız. benım ıng hocam hep sunu der ıng dınleyerek surklı konusarak ogrenırsınız baska sekılde ıstersenız en baba kursa gıdın en kolay sekılde anlatsınlar ıkı ay gecmez unutursunuz. ıst yasıyorsanız bol bol emın onu beyazıtta gezıp yabancılarla knusmaya calısın cok akıcı bır sekılde ıng ogrenebılırsınız mınımum 4ay max 6ay
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

kadiR_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uni'de pre-intermadiate seviyeye kadar geldim derdimi anlatabiliyorum,anlamada orta seviye Toefl veya İelts e girmeyi dusunuyorum 5-6 skor alsam yeter bunun için kursa gitmeye gerek varmı bu sınavlara giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
    life is a day room is today.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadiR_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uni'de pre-intermadiate seviyeye kadar geldim derdimi anlatabiliyorum,anlamada orta seviye Toefl veya İelts e girmeyi dusunuyorum 5-6 skor alsam yeter bunun için kursa gitmeye gerek varmı bu sınavlara giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
    Pin seviyesi ile hiçbirşey yapamazsın malesef İelts' de..Toefl zaten hayal,parana yazık olur..

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir ingilizce öğretmeni
    Abi senin tavsiye edebileceğin bir kurs yokmu ?
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

kadiR_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pin seviyesi ile hiçbirşey yapamazsın malesef İelts' de..Toefl zaten hayal,parana yazık olur..
    Kursa gitmem sart oldu o zaman 300-400 lirayı çöpe atmaya gerek yok peki iş hayatı için Toefl mı ielts mi daha mantıklı veya gecerli?
    life is a day room is today.

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birçok yazı yazılmış okuyamadım hepsini cep ten giriyorum da ben Türkiye nin en aktif kursların dan birine gidiyorum süresi 5 ay son aya girdik ve başımızdaki hocam Türkiye de ilk 5 de diyebilirim günde 6 saat ders var 2 saati listening ve sabah başlangıcı uzun speaking le tutuyoruz tabir yanlış olmasın da 3 ay da öğretene benim kasayı vereyim kendini bu işe adamadan ingilizce öğrenmen çok çok çok çok zor temel varsa yardımcı olur onun dışında girilecek sınavlar için grammar öğrenilmeli ve ana kural yurt dışına çıkılmalı doğal ortam native speaker şart

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim ogrenmek isteyene saygim sonsuz hatta bilmedigin seyler varsa sor elimizden geldigince yardimci olmaya calisalim diger arkadaslara oldugumuz gibi . Yaklasik 7 senedir ABD deyim. Tum arkadaslarim Amerikali, kiz
    Arkadasimla yasiyorum ve sadece 2 Turk arkadaism var brkac haftada bir gorustugum. Haftada birkac kez ailem ile konusmami saymazsak hic Turkce konusmuyor gibi birseyim. Hal boyle iken ingilizcem cok cok iyi hala diyemiyorken senin cikipta 15 gunde whatsapptan yardirarak ingilizceyi cozdum demen biraz tuhafima gitti. Bu lanet dili hakki ile ogrenmek icin yillar gerek aylar degil .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadiR_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kursa gitmem sart oldu o zaman 300-400 lirayı çöpe atmaya gerek yok peki iş hayatı için Toefl mı ielts mi daha mantıklı veya gecerli?
    Çok erken davranıyorsun,daha orta seviye öncesi kurdasın..Şuan gideceğin kursun sana çok bir katkısı olmaz zaten temel grammer kurallarını öğreniyorsunuzdur daha..Toefl'a bu kadar taktıysan Upper olduğunda sırf Toelf'a özel kurslar oluyor onlara gidersin..İş hayatında ikisini ayıracaklarını pek sanmıyorum ancak Toefl biraz daha prestijli..

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yusuf soylencek herseyi soylemis.90 gunde onlarin vericegi ingilizce orta sevidede anca derdini anlatma olur.

Bizde bu yollardan gectik tekrardan yazmaya gerek yok Yusuf un dedikleri malesef gercek.

Ben Dilko da Upper-intermediate sinif 1. si bitirdim ve hocamlarimla roommate olarak yasiyordum ABD ye geldigim ilk 6 ay kabus gibi gecti.Derdini bi sekilde anlatiyorsun ama is onlari anlamaya gelince dur bakalim oluyor.

Size tavsityem ilk 2 kur temeli iyi aldiktan sonra en cok dinlediginiz sevdiginiz yabanci parcalari turkceye cevirin sonra kontrol edin ve oyle calisin buyuk faydasi oluyor.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan'a tamamen katılıyorum. Aynı lisedeydik nasıl ders verdiklerini biliyor. Bu iş bana göre Türkiyede falan olacak bir iş değil bana göre yurt dışında yaşamadıkça akıcı olunamıyor malesef
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin tavsiye edebileceğin bir kurs yokmu ?
    benim istanbulda önerebileceğim tek isim ERHAN SARIOĞLU' dur.
    ingilizce dersleri Adım Adım ingilizce 5 Ayda Matematiksel ingilizce

diğerlerinin hepsi aynı hikaye ve yukarıda bahsettiğim gibi gerek kullandığı kitaplar, gerek eğitimleri dil kökenimize uymuyor.

ayrıca dil 4 beceriden oluşur;
    ing>türkçeye olanlar, okuma ve dinleme
    türkçeden ingillizceye olanlar, yazma ve konuşma.

okuma dinlemenin ilk adımı, yazma da konuşmanın ilk adımıdır. dolayısı ile iyi bir okuma ve yazma becerisine sahip olmadan iyi dinleme ve konuşma çok zor. olursa da tarzanca olur. dinleme ve konuşmanın en büyük avantajı ise, kendi kendine çok kolay bir şekilde geliştirebilir.

SONUÇ:
    1. ADIM, TEMEL EĞİTİM; kelime ve dilbilgisi eğitimi ile OKUMA-YAZMA becerisi olabilecek en iyi seviyeye getirilir. (kalıcı olması için türk dil köküne uygun metodlar kullanılarak)

2. ADIM, DINLEME-KONUŞMA EĞİTİMİ; olabilecek her fırsat, her yöntem kullanılarak bolca DİNLEME-KONUŞMA pratikleri yapılır.

bu şekilde max 1 yıl içerisinde yukaırdaki 4 dil becerisini çok iyi kullanıyor hale gelebilirsiniz...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim istanbulda önerebileceğim tek isim ERHAN SARIOĞLU' dur.
    ingilizce dersleri Adım Adım ingilizce 5 Ayda Matematiksel ingilizce

diğerlerinin hepsi aynı hikaye ve yukarıda bahsettiğim gibi gerek kullandığı kitaplar, gerek eğitimleri dil kökenimize uymuyor.

ayrıca dil 4 beceriden oluşur;
    ing>türkçeye olanlar, okuma ve dinleme
    türkçeden ingillizceye olanlar, yazma ve konuşma.

okuma dinlemenin ilk adımı, yazma da konuşmanın ilk adımıdır. dolayısı ile iyi bir okuma ve yazma becerisine sahip olmadan iyi dinleme ve konuşma çok zor. olursa da tarzanca olur. dinleme ve konuşmanın en büyük avantajı ise, kendi kendine çok kolay bir şekilde geliştirebilir.

SONUÇ:
    1. ADIM, TEMEL EĞİTİM; kelime ve dilbilgisi eğitimi ile OKUMA-YAZMA becerisi olabilecek en iyi seviyeye getirilir. (kalıcı olması için türk dil köküne uygun metodlar kullanılarak)

2. ADIM, DINLEME-KONUŞMA EĞİTİMİ; olabilecek her fırsat, her yöntem kullanılarak bolca DİNLEME-KONUŞMA pratikleri yapılır.

bu şekilde max 1 yıl içerisinde yukaırdaki 4 dil becerisini çok iyi kullanıyor hale gelebilirsiniz...

Araştırıyorum abi teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    British Side

hakkında bilgisi olan varmıdır acep

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)