User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç üzerine sigara atma ?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bence arabasına ugraşanlara gıcık kapan biridir bizde arabayla kapının önünde çok uğraşırdık ilk iki kapıyı çizdiler sonra uğraşmadık ama yerini değiştirdik bu seferde üzerine sigara attılar peçete attılar en son evi değiştirdik kameralı bir siteye geçtik içimiz rahat bence sizde arabanın yerini değiştirmelisiniz yoksa dahada azarlar böyleleri
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi geçen yıl arabaya müzik sistemi yaptık sokakağa girerken biraz ses açıktı 3. gün arabayı soydular... Bu o.ç ları şeylerinden asacan valla...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi en güzeli park yerini değiştir sen laf söylersin adam susar siner sen yokken arabana zarar verir hiç başını belaya sokma park yerini değiştir

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Park yerimi değiştirme imkanım yok yani yol kenarına çekmek zorunda kalcam o durumda buna da gönlüm el vermiyo 1 yıl kadar çektim sol çamurluk taş izi içerisinde .s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç kamerası alıcaksın.Aracın on tarafını binaya dogru çeviriceksin.Kameraların açısı ayarlanabiliyor ve non stop günlerce kayıt yapabiliyor.Kamaranın açısını binaya dogru yukarı çevir.Her gün veya 2 günde bir kontrol et.Eninde sonunda yakalarsın atan kişiyi...

Ürünler| PM-5000 Araç kamera sistemleri araç kayıt sistemleri araç kamerası oto kameraları

Bende tam bunu diyecektim.

Ama arac kamerasi ile yukari goruntulemek icin cam'i yukari ayarlayip birakmak gerekiyor.
    Kendi balkonun digerlerini goruyorsa 4 cam li DVR al 4 acidan kayit yapsin.
    Artik pek pahali degil bunlar, olmadi PC ye 4 cam girisli kart al, 4 tanede ccd cam al tak balkona konuslandir..

Ilgili kisiyi gorsel belgelediginde once kendin yargilla, sonra zarar talbebi icin istiyorsan ilgili davayi acabilirsin..

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamın arabasınında tamponunda vardı,arabaya uğraşma ile alakası yok..Atanın annesinin mesleği ile alakalı.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera gören bi yer yokmu oraya bıraksan neyin ne olduğu çıkar ortaya kimin olduğunu buluncada katliam yaparsınız
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıskançlıktan ne yapacağını bilmeyen yarın bir gün kendisinin de arabasının olabileceğini düşünemeyen o.ç. larının yaptığı iş. her hafta bir tane sararma oluyor arabamda. bagajda pasta cila dolaşıyoruz. geçenlerde bütün bir muz kabuğu vardı arabanın tavanında. kiminle hangi biriyle konuşacan kavga edeceksin. En iyi çözüm kamera gibi gözüküyor. yada çöp atılan yere buraya çöp atanın yazarlardı, sende arabayı belirtmeden bahçeye izmarit çöp atanın gibi bir yazı yassan belki çözer işi.
    Allahtan bulsunlar hepsi.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emin olun cok şanslısınız.

Bi abimiz gözü gibi baktığı scirocco sunu hava sıcak diye gece cami küçük bi mesafe açık bırakmıştı.Sabah arabasına geldiğinde içi tamamen yanmıştı..

bu ülkede gereksiz oksijen tüketen insan sayısı ne yazıkki çok fazla..
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıskançlıktan ne yapacağını bilmeyen yarın bir gün kendisinin de arabasının olabileceğini düşünemeyen o.ç. larının yaptığı iş. her hafta bir tane sararma oluyor arabamda. bagajda pasta cila dolaşıyoruz. geçenlerde bütün bir muz kabuğu vardı arabanın tavanında. kiminle hangi biriyle konuşacan kavga edeceksin. En iyi çözüm kamera gibi gözüküyor. yada çöp atılan yere buraya çöp atanın yazarlardı, sende arabayı belirtmeden bahçeye izmarit çöp atanın gibi bir yazı yassan belki çözer işi.
    Allahtan bulsunlar hepsi.
    Abi sinir bozucu aynı durumdayız biliyorsn insanın canı nası yanıyor.Ama bulursam dövmekten beter etcem.

Alıntı Faruk'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin olun cok şanslısınız.

Bi abimiz gözü gibi baktığı scirocco sunu hava sıcak diye gece cami küçük bi mesafe açık bırakmıştı.Sabah arabasına geldiğinde içi tamamen yanmıştı..

bu ülkede gereksiz oksijen tüketen insan sayısı ne yazıkki çok fazla..
    Olaya bak ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende artık sitenin otoparkında cila falan yapmıyorum. Birinde sigara izmaritleri gördüm üzerinde allahtan cam tavan bişey olmadı. İkincisinde bilidiğin düdük makarnalar vardı. Yapan aprtman belli ama 10 kat. Hangisi yaptı bilemiosun ki. Bilsem kapısının kırar girer makarnayı burnundan yediririm adama.
    IN BOOST WE TRUST

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaşlar çok haklısınız aynı olay bende de vardı aracı hiç kirli bırakmazdım.Devamlı cila vs. yapardım.Birde yıkama makinesi aldım çok laf oldu(yok ses oluyormuş vs.),sonra hep küçük küçük vuruklar ön bodykit , arka tampon motor kazası vs. şimdi o kadar uğraşmıyorum pis pis geziyorum,küçük vuruklarıda yaptırmıyorum.Mahallede müzik vs. açmıyorum.Allah hepimizi nazarlardan korusun.
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya o branda bir alev alsa arabayı yakar nasıl bir o.. çocukluğudur bu...arabayla kapında fazla uğraşma müzik açık gezipte dikkat çekme..bende eskiden çok uğraşır yıkar parlatırdım arabanın burnu boktan hiç çıkmazdı...şimdi haftada 1 yıkatıyorum rahat rahatta biniyorum
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence arabasına ugraşanlara gıcık kapan biridir bizde arabayla kapının önünde çok uğraşırdık ilk iki kapıyı çizdiler sonra uğraşmadık ama yerini değiştirdik bu seferde üzerine sigara attılar peçete attılar en son evi değiştirdik kameralı bir siteye geçtik içimiz rahat bence sizde arabanın yerini değiştirmelisiniz yoksa dahada azarlar böyleleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelebek camından atmışlar benim de izmarit. .evlatları.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin evde olduğu ve polisin uygun olduğu bir saatte polisi arıyorsun, zorda olsa geliyorlar.

Komşulardan şikayetçi oluyorsun, yöneticiyi filanda çağır polis konuyla ilgili hiçbir işlem yapmaz ama emin ol komşular tırsacaktır,
    Bide katkıdan boya yanığını yaptırıcam, kasko avukatları konuyla uğraşacak filan şeklinde konuş emin ol tüm bina duyar,
    3 beş kuruşa şu yalandan kayıt yapan cihazlardan koy kafan rahat olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne o.ç ları var
    Crm performance

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allahtan apartman annemin çocukluğunun geçtiği apartman da herkes birbirini tanıyor.. benim başıma gelse babamla apartmana yazı asardık giriş kapısına. xxx plakalı araca düzenli olarak sigara atan soysuz kimse arabamın başında bekliyorum sigara pakedini yedirmek üzere diye. Denenebilir derim

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında benimde arabama açık sunroof'tan sigara atmıştı birisi araç park halindeyken. Uzaktan gördüm koşarak yaklaştım(o zamanlar sigara içiyordum) elimdeki sigarayı ensesine söndürdüm.Üstüne bir güzel yerlerde sürükledim sonra elimden aldılar.Deri koltukta iz yapmıştı soysuzun izmariti...Size önerim aracınızın brandasının tavana gelen kısmına no smoke işaretlerinden koyun belki espri anlayışı olan bir şerefsizdir.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en çok korktuğum şey, şu sunroofun arkaya doğru açık pozisyondayken birisinin izmarit atması. Ne soysuzlar var yarabbim.
    "Korkmadık, savaştık"

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üst katlarda oturuyorsanız arabanın bulundugu yere bakan bir gopro camerası kurup incelenebilir, Art niyetlı soysuz insan çok malasef, Z4 ile ustu açık dolaşırken ust kattan aracın ıcıne sıgar atmıslardı, durdum ne geldıyse ağzıma söyledim cama cıkan olmadı.
    En iyisi aracın yerini değiştirmek
    inst. kozgaraj

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)