User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Yüksek Lisans

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan üniversitenin deha ile anlasması vardı Dehadan cıkan herkez okan ünv.de resmen ayrı bi sınıf acmıslar herkez orda

Bende smmm stajımı baslattım +- olarak ne faydası olur (stajın 1 sene düsmesi haricinde) bilemiyorum.Ki benim için 2-3 sene arasında çokta bi fark olacagını sanmıyorum.

Beykent üniversitesinde yapalım diye düşündük ama normalinde 11.000 tl civarında ama meslek mensuplarına 5500 tl lere kada düşüyorlar.

Maddiyat bi yana ne gibi faydası olur CV de bir yüksek lisans yazmasından baska bilemiyorum bende cok kararsızım acıkcası
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan üniversitenin deha ile anlasması vardı Dehadan cıkan herkez okan ünv.de resmen ayrı bi sınıf acmıslar herkez orda

Bende smmm stajımı baslattım +- olarak ne faydası olur (stajın 1 sene düsmesi haricinde) bilemiyorum.Ki benim için 2-3 sene arasında çokta bi fark olacagını sanmıyorum.

Beykent üniversitesinde yapalım diye düşündük ama normalinde 11.000 tl civarında ama meslek mensuplarına 5500 tl lere kada düşüyorlar.

Maddiyat bi yana ne gibi faydası olur CV de bir yüksek lisans yazmasından baska bilemiyorum bende cok kararsızım acıkcası
    Valla bende aynı kararsızlıkta kaldım marmara üni. tezsiz yüksek lisansına kayıt oldum mülakatı falan geçemezsem beykent üniye başvurucam Benm çalıştığım aracı kurumun da + indirimi varmış
    CUP Edition

Finansinvest

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem_subasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende aynı kararsızlıkta kaldım marmara üni. tezsiz yüksek lisansına kayıt oldum mülakatı falan geçemezsem beykent üniye başvurucam Benm çalıştığım aracı kurumun da + indirimi varmış
    zaten sıkıldım bunaldım okuldan sınavlardan bidaha basıma bela almaktan korkuyorum acıkcası
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten sıkıldım bunaldım okuldan sınavlardan bidaha basıma bela almaktan korkuyorum acıkcası
    Ya aynen öle sonuç cv'de yüksek lisans yazması
    CUP Edition

Finansinvest

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında sadece CV de yüksek lisans yazması değil, özel ya da vakıf bir emek var ortada.

Eğitim kalitesi kurumlar arası değişkenlik göstersede sonuçta orada birşeyler ekliyorsunuz kendinize.

Hiç olmazsa derslere giren hocalardan edineceğiniz kulak dolgunluğu bi ortamda size fark oluşturur. Bizzat bunu yaşamış olduğum için söylüyorum. Keza hocaların (Okan için söylüyorum) birçoğu YMM, hatta TR de sağlam bir grubun başındaki insan bile ders anlattı.

Ek olarak artık 4 yıllık fakülte mezunu olmak göreceli olarak kolay. Kurumlar personel alımında yüksek lisans değil katıldığı eğitimlerin sertifikalarını bile dikakte alıyorlar.

Smmm stajı açısından 1 sene kazandırması benim için çok çok önemli böyle de bir faydası var.

yukarıda yazılan 5500 lü rakam gayet iyiyimiş.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)