Whatsapp'ın klavyesinde bir sorun var yazdıklarınızı görmeniz için ekrana dokunmanız gerekiyor onun dışında daha bir sorun yaşamadım
Printable View
Whatsapp'ın klavyesinde bir sorun var yazdıklarınızı görmeniz için ekrana dokunmanız gerekiyor onun dışında daha bir sorun yaşamadım
özel mesaj atıldı.
Şimdiden çok teşekkürler :)
Özel mesaj yolu ile UDID numaralarını gönderen arkadaşların tümünün kayıtları yapıldı.
Bir kaç arkadaşım UDID numaralarını kontrol edip tekrar bana iletsinler zira hatalı bilgisi verdi.
--------------------
UDID numarası yolla halledeyim hemen :)
Hatta her hafta sonu görüşüyoruz neredeyse, yine karşılaşırsak halledeyim ben :)
Ne yazık ki destek vermiyor cihazınız iOS 7 ye..
Ödüyor zaten :)
Sağlamcı olmak en iyisi.. İster böyle kullan istersen Apple ın söylediği şekli ile kullan sen bilirsin ancak Beta 4 te UDID olayını kaldırıp, bilgi vermezler de sen de beta4 e geçmeye çalışırsan DFU da kalırsın çok uğraşırsın.. Hazır kayıt yapıyorken ver numaranı halledelim. Millet para ile yapıyor bu işlemi :)
teşekkürler üstad şu an sıkıntısız güncelliyorum bakalım güzel olmuşmu ios 7
Cihazını iTunes e bağlayamayan ve UDID numarasını göremeyenler, aşağıdaki ücretsiz uygulamayı yükleyerek UDID numaralarını görebilirler.
https://itunes.apple.com/tr/app/udid...2501?l=tr&mt=8
http://a1.mzstatic.com/us/r1000/027/...320x480-75.jpg
copy butonuna basıp UDID numaranızı özel mesaj ile bana ulaştırmanız yeterli..
sormayı unuttum bu arada. yeni bir beta güncellemesi gelirse bizim haberimiz nasıl olacak ve güncellicez ?
Şu özellik için bile ios 7 yüklenir..
http://burgazturk.com/konubannerleri...-blacklist.png
Ayrıca iphne 5 için air drop özelliği var. apple cihazları arasında anında dosya transferi..
Öte yandan iphone 5 için hoş bir özellik daha..
Önce panaromik bir foto çekin en uzunundan :)
sonra onu duvar kağıdı olarak kaydedin.
telefonunuzu kilit ekranına alın ve telefonun ekranına bakın, cihazı sağa /sola doğru yavaşça hareket ettirin.. gülümseyeceksiniz.. :)
Kilit ekranı olayını anlamadım ben abi iphone4lerde yok herhalde neyse o :)
bu air drop özelligi tek 5 lerdemi var 4s lerde yok mu yada yüklenebilir mı ? Birde ben ios 7 beta 2 yi yuklemıstım sonra tekrar ios 6 ya geçtim şimdi tekrar iso 7 beta 3 yüklesem ye geçişte sıkıntı olur mu ?
1- bu air drop özelligi tek 5 lerdemi var 4s lerde yok mu
---- Sadece iPhone 5 lerde var. iPhone 4 ve iPhone 4S lerde yok.
2- yüklenebilir mı ?
---- Yüklenemez.
3- Birde ben ios 7 beta 2 yi yuklemıstım sonra tekrar ios 6 ya geçtim şimdi tekrar iso 7 beta 3 yüklesem ye geçişte sıkıntı olur mu ?
---- Sıkıntı olmaz.
io7 ile şarjım daha uzun süreli dayanıyor begendim =)
Karşılaştığınız hataları, bug ları benimle paylaşır mısınız?
(Apple a herhangi bir raporlama vs yapmıyorum. Size de bir iş yaptırmıyorum. Sadece Beta 1 ve 2 de ki hatalar giderilmiş mi, yeni hatalar var mı bunları öğreneceğiz, o kadar. iPhone ile ilgili ilgisi, merakı olan arkadaşlara kıyak amacı ile açılmış bir konudur...)
iOS 7'den tekrar 6'ya dönüş için update öncesinde SHSH kaydı almamız gerekiyor değil mi?
Uygulamalarda bir takım hatalar olabilir. Onlar o uygulamanın geliştiricisi ile alakalı.. Mutlaka düzeltirler, mutlaka güncelleme gelir örneğin whatsapp taki hata ile ilgili..
Benim demek istediğim işletim sistemindeki hatalar. Beta 2 de örneğin şöyle bir hata vardı.
Yan çalışan bir uygulamadan home tuşu ile çıktığınızda, üstte yer alan status bar yan tarafta kalıyordu.