kaydım yapıldı çok teşekürler acaba listedeki iphone5 lerden hangisini indirmek lazım sanırım alttaki olanı ama...
Printable View
kaydım yapıldı çok teşekürler acaba listedeki iphone5 lerden hangisini indirmek lazım sanırım alttaki olanı ama...
Arka planda açık olan programları nasıl kapatabiliyoruz bilen var mı?
pm attım hocam teşekkürler.
TR den mi alındı yurtdışı mı.. Yurtdışı ise nereden?
önceden nasılsa aynen öyle.. home tuşu iki kere bas, sonra karşına ekranlar gelecek, parmağınla yukarı doğru ittirerek at gitsin :)
kayıt yapıldı..
-------------
özelden UDID lerini gönderen herkesin register kayıtları yapıldı Apple a..
[QUOTE=Quantum;6921404]TR den mi alındı yurtdışı mı.. Yurtdışı ise nereden?
abi türkiye garantili genpa
*Beta 2 de usttekı operator v.s yazan yer kilit ekranında beyaz menu de sıyah oluyordu bende kapatıp acılınca duzelıyordu ıkısıde beyaz oluyordu beta 3 de bu sorun varmı ?
*Birde telefon donduktan sonra bende Anahtar Denetimi özelliği açılıyordu kapatana kadar baya bir uğraştırıyor
TR den alınma ise GSM yükleyin.
Yurtdışı ise bazıları CDMA bazıları GSM Rev A ama hangisi hangisidir çok karışık o konular.
Yurtiçi telefonları olanlar gönül rahatlığı içinde GSM olan versiyonları yükleyebilir..
Ayrıca iPhone 4 lere iOS 7 kurduğunuzda yavaşlığından şikayet etmeyin, iOS 6 ya göre şimdilik çok takılma ve yavaşlama var. Bunu bilerek yapın.
[QUOTE=yan53;6921413]Genpa bir ara yurtdışı telefon getiriyordu ama.. Haberin olsun..
farklı firmware yüklersen telefonu alırsın eline :)
http://osxdaily.com/2012/11/15/deter...e-gsm-or-cdma/
Burada bahsetmiş GSM vs CDMA farkından
[QUOTE=Quantum;6921426]TR den alınma ise GSM yükleyin.
Yurtdışı ise bazıları CDMA bazıları GSM Rev A ama hangisi hangisidir çok karışık o konular.
Yurtiçi telefonları olanlar gönül rahatlığı içinde GSM olan versiyonları yükleyebilir..
Ayrıca iPhone 4 lere iOS 7 kurduğunuzda yavaşlığından şikayet etmeyin, iOS 6 ya göre şimdilik çok takılma ve yavaşlama var. Bunu bilerek yapın.
abi valla turkcellden alınma cihaz..nasıl anlıcam hangi prog indircem felan diyee....
2.sayfada yer alan linkler Beta 3 mü acaba?
udid i ö.m attım abi tşkler.
abi pm ile gönderdim şimdiden teşekkurler su Ramazan ayında bu ıyılıgı yaptın cok saol
bırde benım 4s yurtdısı fark eder mı zaten tek download var
donma vs sıkıntı varmi kullananlar bi pm atabilir mii bide nasi geçiş yapicaz onu da anlatirsaniz sevinirim :D
UDID lerini gönderen herkesin kayıtları yapıldı arkadaşlar..
Yurt içi telefonlarınıza gönül rahatlığı ile GSM olan versiyonu yükleyebilirsiniz.
Yurtdışı ise telefonunuz, simkilitsiz (unlock) ise, yine GSM olan versiyonu yükleyeceksiniz.
Sim kilitli telefonlara CDMA yüklenir ki Türkiye de pek azdır bu telefonlar zaten..
Önemli Hatırlatma!
Cihazınızı yurtdışından siz getirmemişseniz, o cihaz da sim kilitli ise, kilit bir şekilde unlock edilmişse ve siz bilmeden GSM olan firmware i yüklemişseniz nurtopu gibi bir ipod unuz olur!
Yurtdışı telefonlarına sahip olan arkadaşların çok çok emin olması gerek simlock durumlarından..
Yanlış firmware yüklemelerinden kaynaklanan sorunlar sebepli asla sorumluluk kabul etmiyorum. Bilmenizi isterim.
abi bende dosyayı ındırdım ıtunes den arattıgımda .ipsw diye aratıyor ancak ındırılen dosyanın uzantısı .dmg nasıl yapcaz bu durumu ?