Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun kardeşim.Allah acil şifalar versin.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bizim gittiğimiz doktor,
Müyesser Nergiz Yanmaz - Medical Park - 444 44 84
Teşekkürler arkadaşlar,
Medical park'da bir başka dr'a ulaştım şuan bakalım.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Merhaba
Maltepe üniversitesi tıp fakültesinde vardı. 2 sene önce dedemi götürmüştük yürüyemiyordu romatizmadan bacakları çok fazla şişmişti artık.
4 ayda ayağa kaldırdılar. 83 yaşındaydı bu arada.
Merhaba. Fizik tedavi ve rehabilitasyonluk işimiz yok şimdilik, doktorların söylemleri o şekilde.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Kanser tedavimi Marmara Üniversitesi Hastanesinde olmuştum memnunum kanser konusunda tanıdığım var fakat acaba bu bölüm orda varmı bilmiyorum.
üniversite hastahanaleri araştırıyorum zaten, ama oradaki hocalara ulaşmakta sıkıntı yaşıyorum, şuan çaba' için ugraşıyorum. Bölüm olarak da biraz hocaları yogun olan bi bölüm.
konuyu yeni gördüm
annem son 13 yıldır romatoid artrit (İltihaplı Diz romatizması) hastası, gitmediğimiz ulaşmadığımız doktor kalmadı en son 4-5 sene önce Dr. Candan Övül'e gittik ilk gittiğimizde annem yürüyemeyecek durumdaydı, ilaçlardan sonra, önce koltuk değnekleriyle daha sonra da yardımsız yürümeye başladı hastalığı geçmedi ama yönetilebilir duruma geldi. Kesinlikle tavsiye ederim doktoru.
onun dışında kısaca öğrendiklerim ve gördüklerimi yazarsam bu hastalık tedavi edilemiyor ancak yönetilebiliyor.ilk evrelerde yakalanması çok önemli son 1-2 yıldır kök hücre ile tedavi edilebiliryor gibi duruyor (onu yapan doktor : ışık akgün) antrenmanlar çok önemli ağrı yönetimi konusunda
aceleye geldi yazım şeklim kötü oldu başka sorunuz olursa
cagkangucer@g.... mail adresim en kısa zamanda detaylı cevap vermeye çalışırım
tesekkur ederım suan tetkitler yapılıyor birden fazla bölüm ilgileniyor.duruma göre rahatsızlık verırım kardesim.
Arkadasim cok gecmis olsun oncelikle konya ya gitme sansin varsa romotoloji uzerine cok deneyimli doktorlar mevcut konya meram tip fak romotoloji doktoru prof.dr recep tunc var ozel muayahanesi var 150 tl ye bakiuordu en son tum tetkikler hersey tipda yapiliyor sira bklemeden ucret odemeden dis memleketten cok hastalari mevcut libyadan bile bi dunya hastasi geliuordu arastormani tavsiye ederim egerki dusunursen cep veya muay numarasinida bulabilirim. Ayni bolum ve hastanede bi bayan doktor vardi ismi suan aklimda degil onunda ayni sekilde hasta potansiyeli cok yuksek ve olumlu cevaplar aliniyordu dilersen onunda tam herseyini ogrenirim
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Hazir konusu acilmisken romotoloji hastaliklari hep borbirleriyle cok karistiriliyor tavsiyem sabiy doktorda kalmayin hastaligimiz bu diye kabul etmeyin hep bi arastirmaya gorin kardesime intihapli romatizma hastaligi tanisi konuldu tani konulduktan sonra 4 yil boyunca tr de gitmedigimi hastane doktor kalmadi trabzon kemik hastanesinden ankara istanbul heryeri dolastik hep ayni sonuc intihapli romatizma denildi 4 yil tedavi gordu atastirmaya devam ettik ve hastalignin o olmadigini kemik hastalagi oldugunu bulduk tedavisini uyguladik son iki yildir hersey bitti ne agri ne bisey benden bile saglikli hale geldi hersey bitti kisaca allah acil sifalar versin siZlerede ins
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
İstanbuldaki doktorlara ayırdıgımız para,zaman illlah ettirdi.. Annem Adana'da ki doktoruyla devam etme kararı aldı.İyice kafamızı karıştırdılar. Hepsi ayrı telden. 20 gün doktor gezdik , randevu almak zaten bir ölüm.. Öl daha iyi, Dahiliye ,fizige sevkediyor, fizik cerrahiye, cerrahi ramotolojiye... Lanet olsun ülkesine de, sistemine de.. Bu ülke de hakikaten hem adam hem doktor olan insan sayısı çok az.. Hep mi gundisine denk geliriz arkadaş...
Romatoid artrit hastasıyım ben de. Cerrahpaşa'da bir prof. ilgileniyor benimle. İsterseniz iletişim bilgilerini alıp yönlendirebilirim sizi de.
Benimde eşim aynı dertten muzdarip. Bazı geceler ağrıdan ağlayarak uyanıyor. Daha dün romotolog'a görünmeye başladı. Testler vs yapılacak. Zor bir hastalık gerçekten.
Geçmiş olsun kardeşim ; bizim valide de romatoid artrit hastasıydı.Cerrahpaşa da tedavi gördü senin söylemiş olduğun listede adı mevcut Prof.Dr.İZZET FRESKO faydası olur inşallah geçmiş olsun tekrardan Allah şifa versin.
Kaishakunin !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)