1.4 isim varken 50 liraya sakin kullanım 120 km gidiyordum
Bende de 1.4is var manuel, millet laf ediyordu yakıyor gitmiyor diye inat ettim denedim.
İstanbul'da depoyu fulledim sayacı sıfırladım, çıktım yola köprü trafiğine Ataşehir trafiğine takılmadan 90-100km ile İzmit'e gittim orada depoyu fulledim hesapladım 26krş yaktı. Zaman olarak da bundan 2-3 ay önceydi.
Şehir içinde de 30 kuruş civarı geziyorum hep. Ama tabi dizel araç gibi 3000 deviri aşmadan.
Benim araçta düz boru vardı, 40 kuruş yakıyordum. stock hale döndüm 30 kuruşa düştü.
Direk çevrilmeyen dövizden hesaplamak ne kadar doğru bir hesap olur bilmiyorum o yüzden;
B18C4'le
Geçen ay arkadaşla iddaa üzerine, benzini bitirip, 10 litre attık, 124 km gittim. Teklemeye başlayınca benzinciye girdim. Ama yokuş falan çıkmadım. Yol boyunca tek başıma, klima kapalı, gayet sakin![]()
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
1.4 karbüratörlü ef civic sedan var
klima+ sunroof lu aracta lpg yok
Dün 4 kişi benzın kırmızınında altındaydı bp den 40 tl benzin aldık km sıfırladık gümüşdere-şişli yaptık bugünde feriköy-kagıthane ayazaga yaptım
120 km oldu ibre kırmızının cok hafıf üstünde tahmınım 140-150 km yapıcak..
1.4 is inizin yakıtı bana normal geldi sakin kullandıktan sonra honda 1.4 ler gayet az yakıyo
1.4 is stock ve bakımlı ise ve gazı okşarsanız az yakar.. haftasonu binen insana koymaz yakışı kolay kolay.. ama biraz kurcala filtre ekzos headers filan 50 krş bile yakar çok rahat..![]()
Asıl sancı uyandığında..
abı benım getz 1.4 otomatık 180tl ye 320km yapıyor sehır ıcı
trafık yokkenmı kullanıyorsun napıyorsn![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şehir içi taxi gibi kullanımla 1.2 palio benzinli 0.30 krş yakıyor 100 tl yakıt ile en az 330km gidiyorum.
mmustu takma kafanı her şeyi derler sen daha iyi bilirsin.
bızım arabada bıse var ozaman 16 ies otomatık var 450 500 kurus sehır ıcı
2 sene önce bendede vardı ama manueldi ,40 civarı yakıyordu sattım şuanda arkadaşımda var oda ,38 kurus yaktıgını söyledi bu sorun ile heryerde karşılaşıyorum acaba bunun sebebi nedir aracta arızalı parca vs mi var yoksa herşey normal kullanıcıdanmı fark eder
1.4 lerin az yaktığını duymuştum. Zaten hondalar genelde hep az yakmazmı..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
tamammen kullanımla ilgili 1600 kg 2010 c5 ile 4.6 litre yakıyorum dizel uzun yol
1300 kilo laguna ile 5.6 litre yakıyorum benzinli laguna ile
1.4 otomatik is ile 8 litre yakiodum lpgde
ama gazlamıyorum freni gereksiz kullanmıyorum yokuş aşağı eğimine göre viteste bırakıyorum
hatta bi dacia logan vardı 30k da değişmesi gereken fren balatalarını servis 60k ya kadar deiştirmedi![]()
98 manuel 1.4 is sahibiyim, 50 tl ile şehir içi gittiğim yol lpg ile 170-175 km azını görmüyorum ama duruma göre fazla km de oluyor.Araçta filtre var ve her sabah uyanmak için 3 km devirli kullanım var.
IuIkIgI
10 yıldır kullanıyorum 1.4 İS otomatik sedan bendeki.
Lpgde şehiriçi 25-26 kuruş yakıyor.
Şehir dışı 19-20 kuruş.
Karmada 22-23 kuruş şuan lpg litresi 2,29 TL.
Uzun zamandır benzinde yakıt ölçecek kadar kullanmadım.
1.4 is benzinde 35-40 kuruş arası yakıyor karmada daha altını görülebilir ama stok egzozuyla...egzoz headers girildimi hayvani artıyor yakıtı...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)