bixenon sistem için bir köşede orjinal bir far takımı daha olması lazım muayeneye girerken mevcut modifiye edilmiş mercek projektörlü farların sökülüp yerine orjinal farların takılması gerekir..
diğer türlü mercek yapılmış halojen normal xenon kitli farda ampülü değiştirmeniz yeterli olucakdır..
kısaca bixenon güzel olur ama her muayenede bir far takımı yedeğinizde olması gerekir sök tak yapmanız gerekir.. diğerinde bir ampülü değiştirmeniz yeterli..
tamamen maliyetle maddi durumla ilgili şeyler..
orjinal fara mercek uygulaması 150-200 tl gibi rakamlar tutuyor hatta eliniz yatkınsa 30-40 tl ye orjinal valeo bosch mercek alıp kendinizde yapabilirsiniz mtec xenon kit alsanız oda 150 tl toplamda en fazla 400 tl ye patlar en azda 200 tl gibi rakamlara gelir..
bixenonda 700 tl ye yapıyorlar şu anda birde yedek bir far takımı almanız lazım oda aracına bağlı en kötüsü 150 tl den başlıyor çıkıyorda çıkıyor arabasına göre..
buna göre hesap kitabınızı yaparsınız ama bixenon her zaman tabiki en güzelidir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Valla biz öğrenci adamız abi 600 lira falan çok yani şimdi babama gitsem 600 lira verde baba arabaya far taktırcam desem beni sopayla kovalar heraldeişin şakası aslında babam karşı değildir böyle fara janta egzoza falan ama abi şimdi 600 liraya far bize fazla gelir
şimdilik bu night breaker plus yeterli sayılır
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Osram night breaker lar gerçekten güzel aydınlatıyor ama bana göre tek sorunu çabuk patlamasıydı.. 2 takım kullandıktan sonra orjinal ampülleri takmıştım
Konu açıkken bir şey sorayım.
55w-80w-100w olanlardan hangisi alınması mantıklı ? Siz olsanız aşağıdakilerden hangisini seçerdiniz veya siz ne önerirdiniz ?
2 x H7 Xenon Halogen with 2 T10 Auto HeadLight Bulb Kit 6000K 12V 55W + Free Shipping-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
2013 H7 XENON Halogen Lamp 5000K Super White Light Source Car Bulbs 12V 100W Headlights Headlamp Lamp Free Shipping2717-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
2 x H7 Super White Xenon Halogen Auto Car HeadLight Bulb Lamp 5000K 12V 55W Car HeadLight + Free Shipping HongKong Post Air Mail-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
Free Shipping 2 X H7 XENON HALOGEN BULB Car Headlights 5000K Car Super White Light Bulbs Lamp 12V 100W 2718-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
2 X H7 Super White XENON halogen BULB Car Headlights Light Bulbs 5000K 12V 55W-in Light Source from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
araçların orjinal halojen ampül değeri 55wattır onun üstünde watt çeken tüm ampüller aracının elektrik donanımına uzun vadede zarar verir.. kaldıki aracın imzandaki astra h gibi yeni nesil beyinli bir araçsa ya arıza ışığı yakıcakdır yada ampülü çalıştırmıycakdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim picantonun h4 farları bixenon yapmak istiyorum nereyi tavsiye edersiniz uygun ve kaliteli iş yapan ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)