ferit olsa bilgi verirdi bize.
Printable View
mavi fren hortumlarını kıskandı sanırım :D
Ozan bence hiç uğraşmadan başka istasyona git, işin çözülür.
Dudullu'da yardımcı olabilirim
yok mulştu onların gösterdiği ksımı diyorum işte 5 yazan sport yazan ve şasi numarası ,zaten bilgi eksik falan demiyor silinti kazıntı var diyor ağır kusur yazısındada ..
trafikte işlememişler beyazı o ondan kaynaklanıyor :)..
valla ruhsatı verdim yarında alacağım bakalım o zaman ne olacak ama orda pullarımı alınca ana avrat sövüp çıkacağım ordan , kesin olan o :). o kadar paraya hergün ..... yaptım diyeceğim hakkediyorlar çünkü.
ha deselerki eksik var yalnış var olur ama kesinlikle bana denen 5 yazısı okunmuyor sport yazısında var ve şasi numaranda var sillinti kazıntı diyor ..
koni tuvden geciyormu beyler
o istasyonunda başka birşey bulmayacağının garantisi yok ,yoksa para umurumda değil ..sisteme uymuyorlar ona uysalar sende bilirsin ne yapıp yapmaman gerektiğini ama tamamen keyfi herşey , ben ( bilen biliyor ) yaklaşık 6 aydır herşeyimi nizami hale getirdimki uğraşmıyayım tüvde diye ama bak ne oldu i....enin biri çıktı ruhsat dedi ..:)
abi boşver banada megane da 17 jant ne arıyor demişlerdi :D güneşlikte 18 yazarken adamlara bize 15 jant tak gel diyebiliyorlardı. yalnız bilmiyorlarki 16 jant bile sığmıyor brembolardan :D
aynısı benım basıma geldı 15 gun ugrastım sonunda halloldu allh yardımcınız olsn
valla pes dedim amac milleti ugrastırmak
bir tane yetkili kişi yokmu arkadas bunların basında itiraza cevap verip düzeltecek
adamlara bir yetki verilmiş dogru yanlıs istedikleri gibi kullanıyorlar
bunu bu sekilde yazan arkadasın acilen göz doktoruna görünmesi lazım
para bukadar kolaymı kazanılıyor
ben zaten artık elimdeki op orjinal aracı bile muayeneye sokarken kesin kalıcak gözüyle gidiyorum yani en az iki üç tur git gel yapıcaz gözüyle gidiyorum elimizdeki op orjinal servisden yeni çıkmış honda jazzı bile zamanında kısa far ayarı bozuk diye bırakdılarki servisi aradım olamaz öyle şey biz daha dün oaracın far ayarı dahil tüm bakımlarını yapdık demişdi..
hayret birşey takıcak kusur bulamamış kıskanmıştır belkide lavuk...
TUV istasyonlarında muayeneden geçmek yada kalmak tamamen aracı muayeneye sokan arkadaşın elinde benim gördüğüm.
Geçen bir araç götürdüm adam stepneye vs hiç bakmadı kaputu açtı gözünün ucu ile 1 dk baktı ,
en son teslim etti motor no okunmuyor yazmış lan bakmadın ki okunsun .
3 adet hafif kusur yazmış geçmiş..
Saçmalık tan başka bişey değil
ruhsatın yazı karakterlerinde ton farkları var kalın punto olan ve olmayan kısımlar bu ne demek olur sizce ? sport kısmı okunuyor ruhsat kabında mürekkep kaymış desek bu duruma ve kalın puntolara normal okunuyor hepsi. koltuk sayısıda yine mürekkep kayması gibi görünüyor.
ve fotoğraften pek seçemesemde şasi ve motor kısmında kazıntı var gibi geldi bana. canlı görmek daha net konuşmak için yeterlidir.
silinti kazıntı sahtecilik anlamına gelir bunuda sen yapmadıgına göre, yapan kişi hatasını ört pas etmek için yapmıştır, demek o ki hesabını yapana sormalısın.
@Serkan o taktik tutmaz kardeşim sistem ortak tüm Türkiye görüyor. bir yerde şeref yoksunu onursuz kişiler, yasa dışı işler yapmıyorsa tabi.
peki bu böyleyse neden önceki 2 muayenemde bunu görmedilerde bunda görüldü ,anlatmak istediğim bu tamamen keyfe keder , sende taraf olduğun için ( belli ) ona göre cevap veriyorsun , olması gereken neyse yapılmalı ben ona birşey demiyorum ama bundan önce 2 kere girip brişey çıkmadı bununla ilgili neden şimdik çıktı demekki kurallar değil keyifler geçerli , bu arada katalizörüme takmışlardı ilk katalizör dendi onunla ilgili evrakları gösterdim resimli olarak ( magnaflow spor katalizöre boş teneke kutu dendi ) evraklarla ikna olunca gülerek bu seferde ruhsatta var ama şimdikte problem dendi . herkes senin gibi buralarda bilgi sahibi olarak tüv istasyonlarında çalışmıyor katalizöre bile teneke kutu denebiliyor ,neyse tartışmaya gerek yok ( sen bunu oralara götüreceksin belli )....
hatta geçen sefer katalizörüm yoktu kaldımıştım ve itiraz bile etmedim sağolsun ömer ( burdan ) yardımcı oldu fakat bu seferde amerikadan kat getirtim ama onun kat olduğunu anlamayacak kadar cahil insanlar çalıştırlıyor ( önce eğitmeleri lazım sonra iş vermeleri )...arabamda çift ekzoz olmazmış renoyu onlar bilmiyormuymuş :D dahada bişey demeye gerek yok sanırım ..
hatta aklıma gelmişken şimdik yeni çıkanda öyle yazılıp çıkarsa ne yapacam polise bu nasıl yazımı diyeyim :D...si.tir git demezmi bana ..polise gösterdim güldü :)
çevirmede polis geç diyor tüv bu işi daha iyi biliyor ya ruhsatta şüphe görüyor :D..komik çok komik