User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tüvtürk rezilliği..

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bu platformda bu konulara yazmamın amacı neyin hangi mantıkta yapıldıgının anlaşılır izahı yada yapılan yanlışları iki taraf içinde değerlendrme imkanım olması.

kusurları bakanlık belirliyor değişim mi, kaldırılması eklenmesi onların insiyatifinde bugün olan kusur 24 saat sonra olmaya biliyor yada bugün kusur olmayan 1 hafta sonra kusur olabiliyor.

bana şunu açıkca söyleyebilirmisiniz benim fotoğraftan anladıgım kadarı ile motor ve şase kısmında silinti kazıntı var gibi. siz bunu başka işlem olmadıgına emin oldugunuz ruhsatlarla karşılaştırıp kararı verin dürüstçe gelin burada beyan edin. vicdanınız ne diyorsa odur diyelim artık, olayın içinde canlı kanlı değiliz uzaktan ne kadar doğru yorum yapabiliriz ki ?

taraf değilim o benim işim iş işte kalır. beni tayıyan arkadaşlar bu konuda ne kadar katı olduğumuda bilirler.

uygunsuz buldugunuz durumları şikayet yada öneri için eliniz de bulunan evrakların ardında bulunan 0 850 ile başlayan numarayı arayabilirsiniz,

eğer ruhsatınızı çıkaran memur yada muameleci bu oynama işlemi yapmasa siz bu sıkıntıyı çekmezdiniz

edit: polis yaptıgı yanlış için sana siktir git çektiğinde sineye çekiyorsan tüve parlaman boşa
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

DeWiLmEnTt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor ve sase numarası gayette net sekilde okunuyor
    amac eger kusur bulmaksa herkesin ruhsatında bir eksik bulunur aracların %95i muayneden kalır
    bu ruhsatta kusur bulan adamda ben ciddi anlamda art niyet ararım
    bir gun sert birine denk gelir adamın elinde kalır
    Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
    Mamut Civic HB - VT 818
    Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeWiLmEnTt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor ve sase numarası gayette net sekilde okunuyor
    amac eger kusur bulmaksa herkesin ruhsatında bir eksik bulunur aracların %95i muayneden kalır
    bu ruhsatta kusur bulan adamda ben ciddi anlamda art niyet ararım
    bir gun sert birine denk gelir adamın elinde kalır
    adam o kısım için okunamıyor dememiş kazınmış yeniden yazılmış demiş, resmi evrak üzerinde oynama yapılmaz demiş yani

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw ben anlamam ,ben ruhsatımıda bilirim arabamıda ama hergün olmsada ayda bir çevirmeye girerim evimin yolunda polisten iyi biliyorsunuz herhalde bu işleri ...neyse zaten ordakilerin tavrına bakınca seninkide farklı değil ..olan 200 tl me olur kimseyde ağız bükmem kardeşim ..sende bir çalışan olarak arabanda herşeyin tamamsa helal olsun ama değilse boşuna yazıyorsun çünkü yazdıklarınla davranışların çelişiyor demektir ( ve bu platformda yazan varolan çoğu kişinin herşeyi uygun değil bunu herkes biliyor ) ..neyse sen bildiğini yap bende bildiğimi yapayım ..nedense orda herkes ''rüşvet istiyor arkadaş'' ver dedide bende ona verene kadar gider işlemleri yaptırım yinede vermem dedim ( ordaki muamaleciler tanıyorlardı sonuçta çalışanları ) ben yinede detaylara girmek istemedim burdan ama bu kadarı yeter sanırım ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam o kısım için okunamıyor dememiş kazınmış yeniden yazılmış demiş, resmi evrak üzerinde oynama yapılmaz demiş yani
    öyle olmadığını sende net görüyorsun , tavırı görmediğinden tek taraflı yorum yapıyorsun ..katalizörden bırakamadı ( ilkinde probelm var katalizör dendi neden ruhsat denmedi ) sonra gülerek ruhsata döndü iş ..neyse olan oldu öylede böylede kaldık allah ne hastaneye nede tüve düşürmesin kimseyi ..bana deseki marka kısmı boş veya kw yazılmış anlardım ama diğer bahane komik ve itiraz etmedim ben üstüme düşeni yaptım zaten ...ama allaha havale ediyorum ..
    hatta ordan çıkınca ilk gördüğüm trafik polisine gösterdim güldü ve küfür etti beni bırakana ...dahada tartışmaya gerek yok sanırım .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım kibarca sahtekarsın demek istemiş yani
    yahu bunu tespit etmek basit acar aracın uzerinden bakar sase nosuna tutuyormu diye o kadar kuskulanıyorsa
    piyasada ne ehliyetler ne ruhsatlar dolanıyor ne halde katlanmıs kırılmıs gunesten solmus bilmem kac parca
    kac kişi muyaneneden kaldı sase nosu yanlıs yazılmıs diye karakollarda uzerini tipeksle silip düzeltip muayeneden gecirdiler ruhsat bile degiştirmeden
    tabiki degiştirende cok oldu o ayrı bir dava 1 den fazla harf yanlıssa veya baska bir eksik varsa yapacak bir sey yok
    Mamut Civic HB - VT 818

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeWiLmEnTt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım kibarca sahtekarsın demek istemiş yani
    yahu bunu tespit etmek basit acar aracın uzerinden bakar sase nosuna tutuyormu diye o kadar kuskulanıyorsa
    piyasada ne ehliyetler ne ruhsatlar dolanıyor ne halde katlanmıs kırılmıs gunesten solmus bilmem kac parca
    kac kişi muyaneneden kaldı sase nosu yanlıs yazılmıs diye karakollarda uzerini tipeksle silip düzeltip muayeneden gecirdiler ruhsat bile degiştirmeden
    tabiki degiştirende cok oldu o ayrı bir dava 1 den fazla harf yanlıssa veya baska bir eksik varsa yapacak bir sey yok

zaten elimdeki kağıtta şase numarası kontrol edildi motor numarası kontrol edildi tutuyor diye ayrı bir kağıt var ( 2 kağıt verildi birinde yazıyor bu )

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi ruhsatıma baktımda bundan farkı yok birbirine girmiş yapışmış ruhsat 2 kere tuv e girdim bu halde kimse birşey demedi ki bunu ben değil gene devlet kurumu basıp veriyor bana

sport turbo yazıları biraz oynanmış gibi dursada 2005 model olup bunca zaman defalarca muayene gormuş biraraca bu şekilde bir kusur bulmak bencede kesinlikle art niyet ayıp insanları hem maddi hem manevi zarara uğratıyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw ben anlamam ,ben ruhsatımıda bilirim arabamıda ama hergün olmsada ayda bir çevirmeye girerim evimin yolunda polisten iyi biliyorsunuz herhalde bu işleri ...neyse zaten ordakilerin tavrına bakınca seninkide farklı değil ..olan 200 tl me olur kimseyde ağız bükmem kardeşim ..sende bir çalışan olarak arabanda herşeyin tamamsa helal olsun ama değilse boşuna yazıyorsun çünkü yazdıklarınla davranışların çelişiyor demektir ( ve bu platformda yazan varolan çoğu kişinin herşeyi uygun değil bunu herkes biliyor ) ..neyse sen bildiğini yap bende bildiğimi yapayım ..nedense orda herkes ''rüşvet istiyor arkadaş'' ver dedide bende ona verene kadar gider işlemleri yaptırım yinede vermem dedim ( ordaki muamaleciler tanıyorlardı sonuçta çalışanları ) ben yinede detaylara girmek istemedim burdan ama bu kadarı yeter sanırım ..

polis daha yi biliyor olsa idi bumuayene işini polisler yapardı sanırım,

şuan bir aracım yok, var ikende 14 adet hafif kusurla geçmişti.

siz tüvü çalışanları karama kampanyası başlatmak için konu açıyorsunuz, ben size kısmen yardımcı olmaya çalıştığım için aynı tavırı bana sergiliyorsunuz, lafı bu site üyelerinin araçlarına getiriyorsunuz garip.

rüşvet isteyenide vereni de alanıda şikayet edin kardeşim hatta varsa bildiginiz isim cisim plaka kanıt bana ulaştırın araştıralım gerekeni yapalım.

herkesin her söylediğine inırsanız işiniz zor.

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesin ruhsatı aynı durumda...

ruhsatları bastıkları laser printer larda düşük kalite ve dolum toner kullandıklarından hem de printer ile baskı yaparken ruhsatlar için doğru "kağıt tipi" seçilmeden baskı işlemini gerçekleştirdiklerinden dolayı basılan karakterler zamanla karşısındaki zemine yapışıyor...

ben bunun için ruhsatın içine pudra dökmeyi bile denedim ama bir müddet sonra yine patates oluyor... sürekli pudralamak lazım yapışmaması için ruhsatı

tamamen emniyet müdürlüklerindeki baskıların kalitesizliği...

zaten ruhsat gibi değerli ve önemli bir kağıdı eskisi gibi KALİTELİ halinden bu DANDİK haline getirenler bu kararı verirken neyin kafasını yaşamışlar çözmek mümkün değil...
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis daha yi biliyor olsa idi bumuayene işini polisler yapardı sanırım,

şuan bir aracım yok, var ikende 14 adet hafif kusurla geçmişti.

siz tüvü çalışanları karama kampanyası başlatmak için konu açıyorsunuz, ben size kısmen yardımcı olmaya çalıştığım için aynı tavırı bana sergiliyorsunuz, lafı bu site üyelerinin araçlarına getiriyorsunuz garip.

rüşvet isteyenide vereni de alanıda şikayet edin kardeşim hatta varsa bildiginiz isim cisim plaka kanıt bana ulaştırın araştıralım gerekeni yapalım.

herkesin her söylediğine inırsanız işiniz zor.
    Kendinle çelişiyorsun ruhsatta sahtecilik tüvün işimi , bence daha fazlka yazma komik oluyorsun ...sahtekarlık işlerine tüv personeli bakmaya başladı ha çok önemiyorsun bu işi sanırım yakında memleketide kurtarmaya çalışır muayeneciler ( bu arada o mesleği hor gördüğümü sanma bende amelelik yapıyorum ama inşaat mühendisi değilim yani )

evet herkesin söylediğine inanmıyorum senin söylediklerine inanmadığım gibi ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendi ruhsatıma baktımda bundan farkı yok birbirine girmiş yapışmış ruhsat 2 kere tuv e girdim bu halde kimse birşey demedi ki bunu ben değil gene devlet kurumu basıp veriyor bana

sport turbo yazıları biraz oynanmış gibi dursada 2005 model olup bunca zaman defalarca muayene gormuş biraraca bu şekilde bir kusur bulmak bencede kesinlikle art niyet ayıp insanları hem maddi hem manevi zarara uğratıyorlar

çoğu böyle çok ruhsata baktım bugün , zaten emin olmasam bende buraya konu açmazdım gerekli yerlere şikayette ettim ama bir sonuç olmayacağı kesin çünkü ..( neyse çünküsü bana kalsın herkes kendine göre yorumlayabilir )
    öncedende belirttim ilk gördüğüm trafik polisine gösterdim onlarda güldü ama rakadaşın dediğine göre sahtecilik işlerine tüv bakıyor ama sahtekarlık varsa birde serbest bırakıyorlar benim bildiğim bu suç ve cezası var ,sanırım birde kelepçe taşımaya başlayacak tüv çalışanları hemen müdahale için . kişiyi savunuyor arada çürük elma çıkarda demiyor kabul etmiyor hatalı personel olabileceğini ...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferit prosedürü yazmıs munakaşaya grek yok. Yanlız feritinde kabuo etmesi lazım ışıklarda mendıl satamıcak adamlar var tuvde calısan ve inanıh bunlar polis olsa yada daha yetkılı tr yaşanmaz hale gelir o deerece yetkı manyağı olmuş olanlar var...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferit prosedürü yazmıs munakaşaya grek yok. Yanlız feritinde kabuo etmesi lazım ışıklarda mendıl satamıcak adamlar var tuvde calısan ve inanıh bunlar polis olsa yada daha yetkılı tr yaşanmaz hale gelir o deerece yetkı manyağı olmuş olanlar var...

bende aynı şeyi söylüyorum , arada çürük elma çıkabilir dense ne olur yani ..sonuçta diyorum işte marka kısmı boş dense sesimi çıkarmam ( bahanelerine rağmen gık demedim eyvallah kardeşim dedim çıktım ordan ) ....sonuçta eğitimsiz olan bu işleri bilmeyen çok kişi var hatta araba işlerini bilen çok az kişi var ..renoyu bilmeiyormuyuz biz çift ekzoz olurmu bunda deniyor ve birçok rs te bu yaşanmıştır ..bundada renaultmu suçlu çift ekzoz araba üretti ve tr de az satıldı diye.
    ayrıca bu sadece tüv için değil her meslek için geçerli ,polislerdede aynı sıkıntıları yaşıyoruz çevirmelerde ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    38 yaşında adamsınız okuduğunuzuda anlayamıyorsun, kimseyi savunduğum yok diye belirttim üst postlarda, yine üst postlarda şikayetçi yada önerici olmanızıda tavsiye etmemin sebebi ortada bir yanlış varsa düzeltilmesi açısından.

muayene gelen aracın ruhsatında yapılmış usulsüz işlemler evet tüvün işi, bu yetkiyi tüve bakanlık vermiş, biraz araştırmacı olun. yoldan geçen adamın ruhsatına elbette karışamayız.

ruhsatın okunmasında problem olmadıgını bende kabul ettim zaten ama kazıntı ve yeniden yazılma işlemini göz ardı etmeyin. sıkıntılı nokta bu.

evet Serkan o tarz insanlar mevcut bunu her seferinde bende dile getiriyorum zaten.

tüvle ilgili konularada bu konuyada daha yazmayacağım. umarım probleminiz çözülür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala kazıntı ve yeniden yazma deniyor yanlıs anlamayında gülesim geldi
    sayın freelife ruhsatınızı degiştirmeye gittinizde dikkatli olunda resmi belgede sahtecilikten iceri almasınlar sizi zira tüvtürk tarafından hüküm verilmiş yasadısı bir olaya girmissiniz
    Mamut Civic HB - VT 818

şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memleket o.ç dolu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şey benimde başıma geldi. Gözümün önünde basılan ruhsata silinti- kazıntı var dedi muayeneden bıraktı arabayı. İki gün sonra ruhsata hiç dokunmadan istasyona yeniden gittim farklı bir çalışana dedim ruhsatı değiştirdim oda baktı onayladı muayeneyi Risk aldım ama işe yaradı bir deneyin isterseniz.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)