benim bu platformda bu konulara yazmamın amacı neyin hangi mantıkta yapıldıgının anlaşılır izahı yada yapılan yanlışları iki taraf içinde değerlendrme imkanım olması.
kusurları bakanlık belirliyor değişim mi, kaldırılması eklenmesi onların insiyatifinde bugün olan kusur 24 saat sonra olmaya biliyor yada bugün kusur olmayan 1 hafta sonra kusur olabiliyor.
bana şunu açıkca söyleyebilirmisiniz benim fotoğraftan anladıgım kadarı ile motor ve şase kısmında silinti kazıntı var gibi. siz bunu başka işlem olmadıgına emin oldugunuz ruhsatlarla karşılaştırıp kararı verin dürüstçe gelin burada beyan edin. vicdanınız ne diyorsa odur diyelim artık, olayın içinde canlı kanlı değiliz uzaktan ne kadar doğru yorum yapabiliriz ki ?
taraf değilim o benim işim iş işte kalır. beni tayıyan arkadaşlar bu konuda ne kadar katı olduğumuda bilirler.
uygunsuz buldugunuz durumları şikayet yada öneri için eliniz de bulunan evrakların ardında bulunan 0 850 ile başlayan numarayı arayabilirsiniz,
eğer ruhsatınızı çıkaran memur yada muameleci bu oynama işlemi yapmasa siz bu sıkıntıyı çekmezdiniz
edit: polis yaptıgı yanlış için sana siktir git çektiğinde sineye çekiyorsan tüve parlaman boşa![]()