O zaman gidip brc taktırabilirsiniz.bende duyduklarımı söylüyorum abicim ister kıçından uydursun ister başka bi yerinden o ustalar.ben BRC nin bu güne kadar kötü bişeyii hiç görmedim Laf etmedim Türklerin eline geçti diye birşey duydum Türklerin eline geçtiysede kaliteli olmayacağını söyledim burda herkes fikrini beyan ediyor bu kadar agresif cevap vermeye gerek yok bence.sonuçta ne sen ne ben bu firmaları övünce bizim ek bi gelirimiz olmuyor. Bu arada şunuda inkar etmem brc en çok satan marka haklısınız inşallah daha da çok satar dahada çok para kazanır herkes beni bağlamıyo sonuçta... Ayrıca bunu burda ben bi yerimden sallamıyorum yani internete brc türk malı mı diye yazdığınızda yarısı türk malı diyor yarısı italyan o türk malı diyenlere dava açmaları lazımdı.Brc nin, böylesine büyük bi firmanın bizim gibi normal bi vatandaşın başkasından duyupta Türk malı dedi diye dava etmesi çok komik olur bence iyi günler...bu arada eğer fark etmeden saygısızlık ettiysem affola....
Yanlış anlama benim sana karşı bir agresifliğim yok, kimseye karşı da yok.
Ama bu tip merdiven altı falan filan yazdıkların için, türk malı dediğin için değil, başın derde girebilir. Olmaz olmaz gelir seni bulur
Ben o yüzden yazdım, yanlış anlama.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Yanlış anlama benim sana karşı bir agresifliğim yok, kimseye karşı da yok.
Ama bu tip merdiven altı falan filan yazdıkların için, türk malı dediğin için değil, başın derde girebilir. Olmaz olmaz gelir seni bulur
Ben o yüzden yazdım, yanlış anlama.
Tamam abicim uyarın için saol ben duyduklarımı söyledim ama yanlış olduğunu kendim arayarak öğrendim