hayırlı olsun , herkese hayırlı teskereler![]()
hayırlı olsun , herkese hayırlı teskereler![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
arkadaşım Kütahya ya çıkmış piyade falan diyor nasıldır var mı giden oraya![]()
Giden bütün arkadaşlarıma hayırlı teskereler şimdiden. Allah yardımcımız olsun.
Daha önce buralarda askerlik yapanlar var mıdır)
![]()
Hayırlısıyla bende gidiyorum, Antalya sıcağı biraz skıntı olucak gibivarmıdır Kıbrıstaki bu taburu bilen?
Eğitim Birliği: 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL./ANTALYA MERKEZ
Esas Birliği: KTBK K.LIĞI İS.SVŞ.TB. İS.İNŞ.BL./GİRNE
bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Sagolasın Emre, valla bu aralar Denizlideyim geldiğimde arıcam mutlaka
Lefkoşa da yapan arkadaşlarım var birinde denetleme varmıs zor gecmiş. Tahmin ettiğimiz yerse denizin dibinde diyolar. Aynı dediğin gibi onlarda çarşıya Girneye gidiyolarmışgirne deysen çok sıkıntı olmaz , çarşın vs. rahat olur , arkadaşın abisi ordaydı galiba iyi diyordu 349. du .![]()
Öncelikle herkese şimdiden hayırlı teskereler. Yıldırım gibi gidin yıldırım gibi gelin beyler.
yalnız çıkan yerler haricinde ne mezunusunuz onu da yazında kasım tayfası (örn:ben ) nereye düşebilir kafadan bir çıkarım yapalım.![]()
yakın bir arkadaşım kıbrısta yaptı topçu bataryasında uçak savar takım komutanı çavuş öyle bişeydi. (15 aylık) şöyle diyeyim tam anlamıyla askerlik yapıyorsunuz gerçekten sıracılık devrecelik ne o var işte. Her sabah spor var koşu var kilo problemi olanlar için şiddetle öneriliyor.alkol çok ucuz zaman ilerleyince söz sahibi oldukça ve sonlara dolu viskiler tekilalar masalar gizli saklı bay bişey yapıyorlar.
sıcakklığı söylemiyorum zaten geceleri ise keskin bir soğukluk oluyormuş.
kastamonu varmi
www.honda-tech.com
parkur mu koşu mu ne belli bir zamanda bitirmen grekiyor bizim eleman bitirememiş. komutan demiş bitiremeyenler ayrılsın herkese sormuş herkes mazeret v.s... bizim elemana sormuş neden koşamadın ? koşamadım komutanım. Neden ama evladım? yapamadım komutanım koşamadım. Komutan: oooo asi ruhlusun demek.
sonuç: bizim eleman hariç diğer koşamayanlar çarşı kilit![]()
pentatlondur o , gidince görüceksin cahillikte son nokta adamlar var , bide sana öle laflar edip duruyorlar işte![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)