Bir ihtiyacın olursa ulaş bana .Elimizden geldiğince Ankaradaki kardeşlerimize yardımcı oluruz.
Printable View
lefke kucuk bı yer. koyden bozma sehır dıyebılırım cok fazla rıvayet var hakkında herseyden elın parmaklarıyla sayılacak kadar varmıs hıc gıtmedım ama bı tek cok olan portakal .
lefkosaya 80-90 km gırneye 120-magosaya 200 km kadar uzaklıkta.
kıbrısta okunacaksa.
hem okurum hemde lasvegas gıbı yerde takılırım dıyen gırneye.
okulum ıyı olsun gerısı problem deıl dıyen lefkosa yakın dogu yada dogu akdenız magosaya
hem okulum ıyı olsun hemde ortam olsun dıyen magosaya dogu akdenıze tercıh yapsın.
acıkcası elle tutulur bı bolum olmadıktan sonra kıbrısın cokta avantajı yok tr dekı okullarla aynı masraflar yapılıyorkı
bn gıttıgımde benzın 1.65 tl cıvarlarındaydı sımdı 3.40 gıbı olmus.
yanı hayat zaten kıbrısta az bucuk pahalıydı sımdı bıraz daha pahalılasıyor.
pahalı neye gore dıyenlerede
taze fasulyenın kılosunun 15 tl
sıvrı bıberın kılosunun 7 tl oldugu zamanları gordum:
sureklı konserve yenmıyor.
boşver kanka böyle iyi şimdilik :D
Zübeyir abi bildiğim kadarıyla yorumlayım, abi kayıt yaptırıyosun, yüklü bir para ödüyorsun(her dönem),
sana internet üzerinden eğitim veriyorlar, vize ve finallere okulda giriyorsun,
genellikle örgün eğitim gören öğrencilere sordukları soruları soruyorlar,
çünkü onlara anlatılanları sizede netten anlattıklarını idda ediyorlar,
tabi ben işin bu kısmına katılmıyorum, çünkü kafana takılan bir kısım olunca karşında soracak hoca yok, bilgisayar var :icon13:
hakkında hayırlısı olsun abi, inşallah dilediğin gibi olur :)
Yeditepe üniversitesi yönetim bilişim sistemleri %50 burslu :)
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu nasıl güzel mi ? Çevre, ortam vs.
Maltepe'nin bursları hakkında bilgisi olan var mıdır? Ne kadar sürer, ücreti nedir, düşme durumları vs hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Yurdu falan hakkında bilgisi olan varsa sevinirim.
Kazandığım bölüm MYO 2 yıllık pc programcılığı ancak DGS ile geçiş yaptığımda bursum devam eder mi?
Aynı şekilde okul nasıldır Pc programcılığı falan?
Karabük üniversitesini kazanan arkadaşlar var ise pm atabilirler her türlü sorularınıza-sorunlarınıza yanıt verebilirim..
Sakarya inşaat müh. kazanan arkadaşlar ulaşabilir. 6. seneme başlayacağım, size de yardımcı olmaya çalışırım. :D
sakarya adapazarı myo uzaktan eğitim mekatronik böümüne baslıycam kısmetse giden veya bilen arkadaslar varsa bilgilendirirse çok sevinirim harcları ne kadar nedir nedeğildir hiç bi fikrim yok
ıstanbul aydın unıden kımler var sımdı :) ıletısım fakultesıne gelen varmı
İstanbul Üniversitesi Uçak Teknolojisi en çok istediğim daha ne isterim oradaki abilerimle ve kardeşlerimle tanışmak isterim saygılar herkese
Bilgiye gelen var mı :D
Girne amerikan universitesi bilgisayar ve ogretim teknolojileri tam burslu kazandm.ne olur ne olmaz diye erzurum ata uni. guzel sanatlar gragik ozel yetenege de hazirlaniyordum oncesinde.cizimlerim iyiye gitmeye basladi.sizce ne yapmaliyim..
Bu vakıf üniversiteleri için %50 - %100 burslar için biryere başvurmak gerekiyormu ?
Ösym sonuç açıklama ekranında en altta şöyle yazıyor ;
Giriyorum sitedede en altta şöyle yazıyor ;Alıntı:
Burs, kredi, katkı kredisi ve yurt başvuruları Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılmaktadır. YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU internet adresini ziyaret edebilirsiniz.
Alıntı:
Kredi/Burs Başvuruları(yurt içi ve yurt dışı) 29 Temmuz 2013 tarihinde başlayacaktır.
Mehmet Abi görürse yardımcı olur inş.
Herkese Selamlar,
Benim bi sorum olacak. Benim kardeşim tercihlerini yaptı hatta birlikte yaptık. DÜn gece sonuçlara bi baktık hiçbir yere yerleşememiş. Halbuki puanı normal seviyede ve tercihlerimiz arasında puanından aşağıda olan okullarda var. Ne yapıcaz bilmiyorum çocuk epey üzüldü. sanırım 2. tercihler diye bişey varmış. Bİlen arkadaşlar bi yardımcı olabilirlermi ? :(
Hazirlik okuyacak arkadaslara tavsiyem var, eger ingilizcenize guveniyosaniz, bir tane ielts sinavina girin. Sansinizi denersiniz en azindan
Kız arkadaşım 9 Eylül Üni. İzmir MYO Büro Yönetimine yerleşti. Nasıldır oralar çevresi falan konaklama imkanları vs genel bi bilgisi olan varmıdır ?
varmı beykent ayazaga kampusunu kazanan arkadaşlar