girne amerikan üniversitesi - bilgisayar ve öğretim teknolojileri (ingilizce) bi bilgi alabilir miyim.is ciddiye bindi napcaz netcez![]()
girne amerikan üniversitesi - bilgisayar ve öğretim teknolojileri (ingilizce) bi bilgi alabilir miyim.is ciddiye bindi napcaz netcez![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Varmı Yeditepe li![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Artik Beykentliyizyönetim bilişim sistemleri %50. Sonuclar hepimize hayırlı uğurlu olsun
http://www.techturkey.com/forum/foto...0072013-a.html
Hayirli olsun disaridan cennet gibi gozukuyor![]()
Sağol kardeşim.
Mehmet Abi biyandan sevindim İstanbul Okan Üniversitesi Grafik Tasarım çıktı süper diye ama biyandanda üzüldüm 1. sırada maltepe vardı çok istiyodum gerçekten olsaydı 4 yıllık olucaktı tam kafakafayaydı puanlar acaba bu son kaç puanla alınmış nerden bakıyoruz onlara bilgin varmı ?
evvet konya selçuk işletmee![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Hiç merak etme 10 numara bir üniversiteye gidiyosun ben çok araştırdım 2 tane giden tanıdığım var biri bu sene mezun oldu iktisat bölümünden diğeride elektrik elektronik okuyo tam burslu ayrıyetten bu sene 3. kazandı radyo ve tv progmramcılığını gidicekler.Çok istiyodum 1. sıraya yazmıştım Maltepe Radyo Tv Programcılığı ama kısmet değilmiş 2. sırada %50 burslu okan üni. grafik tasarım çıktı hayırlısı bakalım.
Bu arada hiç okan yokmu ya ?
Lefke Avrupa Üni - Yönetim bilişim sistemleri(ing) tamburs
Nasıldır bilen var mıdır kararsız kaldım gidip gitmemekte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)