Ilan yazisi sinir bozucu ; Hor kullanilmadi, sigara bilr icilmedi.. kasislerden yavas gecildi .
Olan ailesine esine oldu..
Allah rahmet eylesin..
Printable View
Ilan yazisi sinir bozucu ; Hor kullanilmadi, sigara bilr icilmedi.. kasislerden yavas gecildi .
Olan ailesine esine oldu..
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzücü. bu şerden ibret alan düzelen arkadaşlar olduysada onlar adına iyi bir seçim.
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına sabır versin...
E-5 Makaslama gazlama cart curt adı neyse yapılmasın arabalar zaten birbirine yakın...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin çok zor bi durum :(
allh rahmet eylesin gercektn 2 gundur kendıme gelemedım sureklı arabanın fotografna bakıyorum kazadan 2-3 sat once bende aynı yerlerde ılerlıyordum aklıma geldıkce kotu oluyorum arkadaslar bıraklım bu makas bilmem ne işlerini arkamızda bıraktıklarımıza yazık :(
allah rahmet eylesin hiç bir tutku yaşamaya değmiyor malesef..
Rahmetlinin nefesi yetişmemiş bebeğini kucağına almaya.
Zaten almış olsaydı bu kaza yaşahmazdı. Toprağı bol olsun.
Biz kıçımızı yırtsak sosyal mesaj versekte akacak kan damarda durmuyor.
O yaşlarda kanı deli gibi akıyor insanın. Kıçını koltuğa koyduğunda arabanın
psikolojisi değişiveriyor.
Biz saat tutardık kaç dk da Sarıyere gideriz, Şurdan kaç dakikada Taksim'e çıkabiliriz gibi.
Allah rahmet eylesin inşallah çok çok kötü bi kaza bu...muhtemel en az 160 dı hizı takla halinde direğede vurmuş olabilir... bende boyleydim bi an basiretim bağlanmisti ne oldugnu anlamadan otobuse tiklamistim dedim ki demek boyle oluyomus...simdi vites kucultucekken hep aklıma geliyo ve tutuyorum kendimi Tem harici acelem yoksa 200 lü hızlara niyet bile etmiyorum...
Allah rahmet eylesin, Allah geride kalanlara sabır versin. kaza olmadan yaklaşık yarım saat önce bende aynı güzergahtaydım, iyiki erken geçmişim fotoğraflara bakınca bile insan çok kötü oluyor canlı görsem dahada kötü olurdum.
Allah rahmet eylesin :(
Allah Rahmet Eylesin . Geride kalanlara da Allah sabır versin ..
Bende bir resim var arkadaş yerde yatarken onu koymak istemiyorum gerçekten çok kötü :(
Allah kimsenin başına böyle bir kaza vermesin.
çok üzüldüm allah rahmet eylesin ramazan ramazan allah ailesine sabır versin :(
doğru diyorsun adaş. ben şu an 39 yaşındayım 20 li yaşlarda dakika tutup ordan oraya giderdik ama trafikte şu anki araçların ancak 30'da 1 'i vardı. yani biz o zamanlar yapmış olduğumuz şeyleri bugün yapmaya kalksaydık yaşamıyorduk. Genç arkadaşların bunu göz önüne alması lazım. hatta trafik yoğunluğu değil acemi sürücü yoğunluğu var ortalıkta. bizim zamanımızda trafik böyle ehliyet dağıtmıyordu.
Allah rahmet eylesin ecel geldimi gerisi yalan işte
Allah rahmet eylesın,mekanı cennet olsun gerıde kalan aılesıne Allah sabır wersın doğmamış yavruyu Allah hayat boyu baba acısı cektırmesın !!