-
Bir kaç gündür girmemiştim foruma bi girip bakayım dedim izmire dönmüşken.. Atlattığımız bir kazayı hatırladım yine. Arabanız ne marka ne model olursa olsun, dünyanın en yetenekli soförü olun FARK ETMİYOR.. Hissedilemeyecek kadar küçük anlık bir olay bu.. trafik hayattır yazıldı boşuna mı tüm bunlar :( Her direksiyona oturduğumda ailemi ve kız arkadaşımı düşünüyorum daha yaşım 20 olmasına rağmen , ben geberip giderim bana ne farkeder öldükten sonra da , benim bir anlık hız tutkum O insanlara böyle bir acı yaşatmaya değer mi..
Allah rahmet eylesin gerçekten içim acıdı eşine ailesine..
Sosyal mesajsa evet mesaj canınızı değil sevdiklerinizi düşünün direksiyonda, aynalara kmde 10 kere değil 45 kere bakın ama dikkatli kullanın..
Telafisi olmuyor :(
-
Allah rahmet eylesin... soylenecek cok sey var aslinda ama suan susmak en iyisi...
-
Allah rahmet eylesın cok kotu ya
-
E5 i oldum olasi sevmemisimdir. Bu tur olaylar nedense en cok e5 te oluyor. Allaha sukur hic boyle aliskanliklarim yok. Cunku geride birakabilecegim bir ailem var. Birkere bi kaza gecirdim allaha sukur atlatrik sag saglim. 22 yasindayim ama gencligin verdigi bi heves yok ustumde. Cok adrenalin ararsam temde bos yolda gece yapicagim maksimum hiz 160 tir. Kazaya gelince gercekten kotu olmus Allah cocugun yakinlarina ailesine geride kalanlarina sabir versin demekten baska yapicak biseyimiz yok. Lutfen herkesi dikkatli olmaya davet edelim. Bu tur hareketler okadar gereksiz ki anlatilmaz.. sirf kendi zevkimiz icin yolda masum masum giden insanlarin canina kastetmmeye hic hakkimiz yok.. ( arkadaslar turkce karakterler yok telefondan yaziyorum onlar icin ozur dilerim..)
-
Allah rahmet eylesin ailesine bol sabır versin.benim kardeşim kaza yapalı tam 1 yıl olmak üzere oda 2012 poloyla takla atmıştı çok şükür bizimki şanslıydı biraz daha sadece boynu kırılarak kurtuldu ölmesine belkide 2-3 km.daha hız kalmıştı.Allah bağışladı bize...tekrar Allah ailesine sabır versin
-
Dun konuyu okuduğum sıra kazanın fotoğrafının çekildiği yerden geçtim. Aracın o denli hasar almasını sağlayacak bi yer göremedim. Elektrik direkleri tabelalar hepsi sağlamdı. Kim bilir nasıl oldu kaza. :(
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin.
Hızlı yaşayan arkadaşlara tavsiye. Ne sizin canınız yansın ne de başkalarının canını yakın.
Adamlar sizler-bizler için pistleri açıyor. Gidin orada doyasıya hem arabanın hem pistin tadını çıkarın.
-
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
aman yarabbim bu nasıl birşeydir :(
Allah rahmet eylesin.
Ah be kardeşim eşin hamile 2 ay sonra baba olacaksın ne diye gazlarsın deli gibi? :(
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin gerçekten çok üzücü bir durum :(
-
of ıkıkardes kısa sure arayla:( allah herseyı sıralı versın anne babaya rabbım sabır versın:( cok fena eniştemi kaybettık on sene önce kazada s320 ile kaza yapıp vefat etti allah oyle acılar vermesn ani ölümler cok derin acılar bırakıyor:(
-
offf her açtığım sayfa daha da şok oldum :( Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin demekten başka ne yapabiliriz???... dememek lazım.
Arkadaşlar lütfen şu şehir içinde gazlama olaylarını bırakalım, bazı şeyler ders olsun artık...
-
Uzun süredir yapamıyorum şu gaz işini.Her ne kadar yaşım buradaki çoğu insana göre genç olsada bundan 3-5 ay öncesine kadar deli gibi gezsemde bunun bilincine vardım.Ehliyeti alalı 1 sene olmadı daha ama.O kadar çok ayı oğlu ayı gördümki trafikte bilinçli şekilde bile makas atmak akıl işi değil.Önceki sayfalarda bir abimiz doğru yazmış çoğu zaman paket olunmamasının sebebi dikkatli sürücülere denk gelinmesi arkadaki risk almamak adına yavaşıyor.
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin..
-
çok üzücü bir durum,allah rahmet eylesin.
-
Allah rahmet eylesin söylenecek tek kelime bulamıyorum. :(
-
Allah rahmet eylesin cok fena kaza:(
-
Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin çok üzücü :(
-
allah rahmet eylesin kötü oldum yaa:(
-
Rabbim gani gani rahmet eylesin insallah, cok uzuldum, hanimi da hamileymis heralde Allah sabir versin :(
-
Ölen 2 kardeş arkasında 7 aylık hamile eş. Nasıl birşeydir insanın kanı donuyor resmen :(