Aynen bende benzer şeyi önceki sayfalarda yazmışdım güzel yazmışsınız sizde bizim zamanımızda şu anki yollar sistemler ve araç sayısı olsa Allah göstermesin başımıza bizimde büyük bir şey gelebilirdi..
Tekrardan Arkadaşa Allah rahmet eylesin..
Aynen bende benzer şeyi önceki sayfalarda yazmışdım güzel yazmışsınız sizde bizim zamanımızda şu anki yollar sistemler ve araç sayısı olsa Allah göstermesin başımıza bizimde büyük bir şey gelebilirdi..
Tekrardan Arkadaşa Allah rahmet eylesin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Allah rahmet eylesin, şu mübarek ayda çok üzücü bir durum sevenlerine ve ailesine Allah sabır versin..
İNNA LİLLAHVE İNNA İLEYHİ RACİUN (O NDAN GELDİK O NA DÖNECEĞİZ) Bakara156
ABDULLAH 2001 yılında benim kick box talebemdi aynı sitede oturuyoruz MP spor ayakkabılarının sahibinin oğludur .
zd9000 hakan abi hacım sizin orada bi cooper kaza yapmış dedi bende forumdanmı dedim bilmiyo kimse dedi konusu açılmış dedi ertesi gün sabah namazında hoca duadan sonra abdullah kardeşimizin ruhuna dedi. bende kim vefat etti acaba dedim. öğlenleyin aldığım telefonda dondum kaldım adeta . çok ama çok efendi bi çocuktu bu cooper ı alırkende beni aradılar hocam tanıyomusun aracı diye bahçelievlerdeydi araç bende tanımıyorum dedim . bir gün önce bi a5 bakmış cooper ı satmayı bekliyomuş ama takdiri ilahi...normalde hiç makas vs. giden birisi değildi kesinlikle nasıl olduysa o anda gaflet veya diğer arabaların gazına mı gelmiş.. 2008 yılında yılbaşı gecesi amcasının oğluda haliç köprüsü üzerinde m3le kızarkadaşıyla beraber aynı şekilde vefat etti . doğacak yavrusu babasını göremeyecek en acısıda bu... ALLAH ım rahmet eylesin ailesine sabır ihsan eylesin.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Allah rahmet eylesin böyle olayların içeriği çok kötüdür biz burda yazarken ailesi eşi ne durumdadır Allah sabır versin
kelimelerin bittiği yer...
Allah rahmet eylesin![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Yazılarınların hepsini okudum tüylerim diken diken oldu resmen
Herkes Bu Olaydan Ders Çıkarsın NE olur Gazlamayalım,Aşırı Hızdan kaçınalım
Geride kalan sevdiklerimizi,ailemizi düşünelim(
Allah günahlarını affetsin .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Allah rahmet eylesin..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun da
Hamile bir eşin var.Bir kaç ay sonra çocuğunu eline alıcaksın
Niye niye gazlarsın diye sorasım geliyor.Çok çok üzüldüm.Geride kalanlara daha çok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)