Dün gece İnşallah bişey yoktur diyip kapattım ama şimdi fotoğrafı görünce yaşaması bi mucize olurdu diye düşünüyorum.. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Printable View
Dün gece İnşallah bişey yoktur diyip kapattım ama şimdi fotoğrafı görünce yaşaması bi mucize olurdu diye düşünüyorum.. Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Yok ya bazen zevk için yaptığımız şu arabaların esiri oluyoruz.Çok tehlikeli eminim vefat eden arkadaşta nekadar iyi bir şöfördü..Allah Rahmet Eylesin,Mekanı cennet olur inş..:(
Allah rahmet eylesin fotoğrafları gördümde ne hale gelmiş cooper ya
ben oradan kazadan yarım saat sonra geçtim arabayı canlı gördüm kanım duruldu kendi arabammış gibi üzüldüm valla araba resimlerdende kötüydü inşallah birşey olmamıştır dedim fakat ne yazıkki kurtarılamamış :( allah rahmet eylesin çok acı bir durum
Allah rahmet eylesin gercekten cok aci.
Gerçekten çok üzücü Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü olmuş allah ailesine sabır versin
Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin..
Arkadas vefat etmismiki herkes allah rahmet eylesin diyo ancak varmi taniyani ? Allah yardimcisi olsun
Ben yazıcaktım sen yazmışsın. Allah rahmet eylesin bende dün geceden beri okuyorum, üzüntüden bişey yazmak bile gelmedi içimden.
Hepimiz makas attık mı bilemem ama bende yaptım zamanında. Son 2-3 senedir tın tın ortadan gidiyorum.Yaşla alakalı muhtemelen. Sapıttığım anlar oluyor ama çoook nadir. Dün gece bu olayın olduğu saatlerde şirinevler e-5te boş yolda ortadan gidiyorum arkadan kırmızı bir leon tampona silme geçti. Sağ şeride atladı ki sağım solum bom boş. Ya tamam makas at banane de amaç nedir yani. 100 mt ilerde scooter iten bir aile vardı b.köy sapağına doğru. 1 kız anne ve baba. Gece o saatte orada olmasını beklemek mucize olur ama ordalardı, en ufak bir hatada geçmiş olsun. Biraz bunları düşünmek gerekiyor.
19-22 yaslarim arasinda yapmadigim eskiyalik yoktu . Her gece ve zaman zaman alkollu gazlardim deliler gibi makaslar atardim.Hatta su an dusundugumde neler yapmisim Allahin cidden sevgili kuluymusum ki basima hicbirsy gelmemis diye dusunurum. Simdi on yada arka kemer takmadan hicbir sekilde araca binmem cikipta makaslar atmam. Yasla alakali galiba biraz. 26 dan sonra biraz daha mantikli dusunuluyor o yastan oncesi ise anca kaza fln yapinca duruluyor insan . Buradaki kardeslerimizede herkesin sansli olmayacagini, illaki kotu bir tecrube yasayarak ders almalarini engellemek icin yazilar yaziyoruz ama konu hep toplumsal mesaja baglaniyor . İste tum o mesajlarda anlatilmak istenen buydu .
Herkes bi sey yazmış bundan 4 ay önce mini cooperim varken arabaya güvenip deli gibi gazlardim önümde kaza oldu 2 kisi hayatını kaybetti tamam gazlamiycam dedim bi daha asla yapmam dedim 2 hafta durabildim trafikte birini görünce hemen gazlamaya dewam ediyodum biraz psikolojik birazda mini cooperin verdigi asırı güven mini cooper sanki bu is için yaratılmış bir araba gibi görmeye başlıyorsun bi süre sonra 3-4 serit atiyosun salmiyo basiyosun duruyo falan derken bu halini gordum ya gercekten cok kotu oldum neler yapmisim haber yokmuş :(:(
İyi güzel söylüyorsun Yusuf ama sen o yaşlarda bu hareketleri yaparken birileri sana çıkıp senin dediklerini söylese sende aynı tepkiyi verirdin sosyal mesaj vs. İnsanlar ana babasını dinlemiyor sağda solda insanların söylediklerini mi dinleyecek?
Herkes geçti bu yollardan bizler geçtik akıllandık uslandık belki ama 18-20-22 yaşında ki insanlarda yaşayarak öğreniyor lafla sözle kimse uslanmaz malesef
Haklisin Ozgur bende belki pek takmadim ama su anki imkanlar cok farkli . O zaman sadce sozlu olarak uyarilirdik aman gazlama etme diye onumuzde ders alabilecegimiz canli ornekler pek yoktu forum diye birsey zaten yoktu..Su anki imkanlar cok farkli bilgiye cok rahat ulasilabiliyor ve insanlar fotografli, videolu sekilde uyariliyor forumlarda tartisiliyor.Tum bunlara ragmen kisi hala ayni ise zaten yapacak birsey yok .
Taniyanlari yok mudur forumda? Surucu vefat etmis midir? Umarim bir umut hayata geri donmustur ama bu mucize olur sanirim.
Son modele yakin bir cooper bu hale nasil geliyor anlamis degilim, hala saskinlikla fotograflara bakiyorum, Allah hepimizi korusun.
insan olgunlaştıkca anlıyor. bende simdi nası sürüyomusum eskiden diyorum. şimdi ise orta şerit sakin sakin gidiyorum.
offf offf içim çekildi resmen arabayı gördüken sonra öldüyse allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin allah geçen yıl arkadaşımdada vardı fena makas ata ata gidiyoduk bian onlar gözümün önüne geldi üzücü olaylar kimsenn başına gelmesin
Allah ramet eylesin. Hala anlayabilmiş değilim aracın nasıl o hale geldiğini.
Allah geride kalanlarına sabır versin.
Sizede buyuk gecmis olsun fakat miniye bu kadar kotu diyosunuz taklalar atip direge vurup bu kadar duzgun kalabilen bu segmentte baska araba var mi ?
Airbag olayi sans bazen darbe sensorune denk gelmezse acmayabiliyor mesela tira arkadan vurup kagat olup airbag acmayan araba var
Caddede onumuzdebbir mini cooper cm 20 yle anca onumdekine vurdu arabanin acmadil airbagi kalmadi yan perdelere kadar
Allah rahmet eylesinde aracın hasarı gayet normal bir hasar. Sizi şoka uğratan nedir ki. Bir otomobilin darbe anında en zayıf bölgesi yanı ve tavanıdır. Bu araçta takla atıp asfalt düşmemiş tavan üstü. Direk yada köprü ayağı gibi birşeye yan devrilip vurmuş yada bariyerine üstüne ters düşmüş. Hangi araç olsaydı benzer hasarı alıcaktı. Ve mağlesef bu durumda bütün tavan airbag kaplı bile olsa kurtuluş şansı çok düşük.
Tekrar Allah rahmet eylesin.
Sürücünün son durumu hakkında bilgisi olan yokmu? eğer vefat ettiysede Allah taksiratını affetsin yakınlarına sabır versin.
Teşekkür ederim.. Fakat yanlış anlaşılmasın, ben araca kötü demiyorum tabiki hatlar sağlam kalmış bahsettiğim kazaya nazaran. Ben airbag ve yolcu can güvenliği ilişkisi bazından kendi gözümde bitirdim demek istedim. Sonuçta içerde kafayı oraya buraya vurduğunu ve ciddi hasar aldığını düşün sence daha kasanın sağlam kalmasının bi önemi kalırmı.. Yoksa malzeme sağlamlığı konusunda piyasadaki bi çok araçtan daha iyi tabiki.. Aslında bahsettiğin gibi bi cok yeni modelde bu sorun var benim sıkıntım bu olaya yani.
bizde zamanında gazlıyorduk diyen 26+ üstü yaşlarda olanlar unutmasın onların 18 li 20 li yaşlarında yan yollar yokdu, metrobüs yolu yokdu, bu kadar kalabalık bir istanbul trafiği yokdu son bir kaç yılda araç sayısı misli misli katlandı , eds yokdu, radarlar yokdu, kameralar yokdu bu bütün yollar için geçerli bağdat caddesi , e5 diğer yerler...insanlar geniş yollarda gazlıyordu şimdi hiç biri kalmadı.. En basitinden e-5 i parça pinçik ettiler ortasına metrobüs yolu yanlarını yan yollarla böldüler..
Eğer rağmet etmişse arkadaş Allah rağmet eylesin mekanı cennet olsun...
trafıkte gazlamak felakettır bunun baska hıc bı acıklaması yok. Allah anasına babasına sabır versın.
pazar pazar tüm keyfim kactı.allah ailesine sabır versin çok acı :(
çok yazık, mekanı cennet olsun... gerçekten herkesin şansı aynı oranda yaver gitmiyor.. istediği kadar yol tutsun, coilover'lı ıvır zıvırlı olsun. beklenmeyen bir etken çıktığı anda hepsi anlamını yitiriyor.
bende mesela 23 yasındayım ehlıyetı ılk aldım zamanlar s vırajında sahıle uctumö gazlarken sonra yetmedı optımumun orda ıkı arabaya vurdum yas gectıkce bazı abılerın soyledıgı gıbı olgunlasıyo ınsan bende delı gıbı alkollu gazlardım caddede neler yaptım falan ama 23 oldu akıllandınmı dıye sor eskısı gıbı degılım ama hala genclıın verdıgı bı ates var herhalde yas gectıkce o ates soner
O süratte mini değil başka bir araçta olsa hatta bir üst segment bile olabilir ayni sonuç olurdu belki 5 e 7 s segmentindeki bir araçtan sağlam cikabilirdi.
Bunca senedir Mini fanatigiyim, ben boyle kotu bir kaza dunyada gormedim.. :( Allah Rahmet eylesin
Git otobana anasini belle ama dunya tarihinin en kotu anayolu e5te yapma be kardesim su hareketleri.. O yolda yapilacak is mi Allah askina
pazar günü bütün keyfim kaçtı direk ailem gözümün önüne geldi
allah sabır versin
inşallah hayattadır. çok üzücü.
çok kötü e5 de gazlamak olacak iş değil yollar çukur tümsek altında ne araba olursa olsun trafikte yapmamak gerekiyor...sürücüye ne oldu bilmiyorum ama yorumlara göre galiba vefat etti. şu ramazan günü allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
Allah ailesine sabır versin .
Allah yardımcıları olsun :( Çok kötü resim.
İnsanın içini acıtıyo .. Meslek gereği görmediğim kaza kalmadı, arkadas direk direğe vurmuş .. Vefat ettiyse, ki çıkması çok zor görünüyo, Allah geride kalanlara sabır versin .. Hepimiz gazlıyoruz, bu kaçıncı oldu ama yarın çıksak yine gazlıcaz .. Hem de tarla gibi yollarda .. İnsan oğlu nefsine hakim olamıyo bazen ..
Insallah hayattadir.Allah yakinlarina bu mubarek ramazan ayinda sabir versin..
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN bazıları rahmet dilemiş bazılarımızda insallah bişey olmamıstır demiş kaza yapan kardeşimizin durumu tam olarak nedir acaba rabbim yardımcısı olsun
Arkadaslar az once okuldan bir arkadasim beni aradi facebooka yazi yazmistim ,kazayi gordugumde yakinlarini taniyan var ise ulasmasi icin...
Onun ustune az once aradi insAllah seninle bi alakasi yok kazanin degilmi diye sordu hayir diyince , cenazesinden geldiklerini uzaktan aktabalari oldugunu soyledi :(
Kardeside cok kisa bir sure once trafik kazasindeb hayatini kaybetmis , 7 aylik hamile bir esi varmi daha fazla yazamicam...
Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlarina sabirlar ihsan eylesin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin :(