Kanim dondu resimleri gorunce allah yakinlarina sabir versin
kanka harbiden öyle. İki haftadır kuzene dövme yaptırmaya geçiyorum o tarafa e5 üzerinden yol felaket engebeli. Arabada denge diye bişey kalmıo saçma sapan geniş ve çapraz oyuklar var yoldaki çökmeler yüzünden. Hiç akıl karı değil bırak makas atmayı yol boş olsa bile basılmaz . 90-100 ü geçmemek lazım
IN BOOST WE TRUST
Allah evlerden uzak etsin çok kötü bir manazara![]()
Allah rahmet eylesin
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Çok acı gercekten. Allah herkesi korusun.
Yalniz su var ki, K.Çekmece - Beylikduzu arasi surekli gazlayan insanlar ve hatta o guzergahin mudavimleri var gazlamak icin. Geceleri o kadar cok rastliyorum ki ve inanin makaslar hep ucu ucuna. Limitlerde gidiyor arkadaslar. Her yanimdan gecislerinde hem kiziyorum hem insallah bir yere patlamaz diyorum ve inanin bircoguda kaza yapmiyorsa hep trafikdeki diger kullanicilarin, makas atanlarin gelisini fark edip frene basmasi yada yol vermesi sayesinde. Yazik gunah herkesin bir bekleyeni vardir makas ataninda, yoldaki masum diger suruculerin de... Kendimizi dusunmuyorsak onlari dusunucez. Makasi da insafli atmak lazim.
Herseyin bir siniri var!
Evet Beylikdüzü & Küçükçekmece arası gazlayan çok var. Dar ve zemini kötü yol, çok sakat. Bu JCW takla atarkan tavandan direğe mi sardı acaba
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin.. Oğuzhan sana bende katılıyorum Cooper benim gözümde bikaç sene önce bitmişti. Kuzenim ve arkadaşı Bakırköy sahilde hesaplamayarak su birikintisine hızlı girince taklalar atıp elektrik direğine falan vurmuşlardı ve arabada 1 tane airbag dahi patlamamıştı.. iki bayanlardı, ve şuan kuzenim sol elini %40 anca kullanabiliyordur. Kaza esnasında şok durumundan direksiyonu hiç bırakmadığından bileğinin ordan kemik dışarı fırlıyo ve bilek ile elini sadece deri parçası tutuyordu. Tendomlar kaslar hepsi gidikti.. Ameliyat üstüne ameliyat gördü.. Dava açmaya karar verdiler sonra adamlarla baş edilemeyeceğini anladılar vazgeçtiler neyazıkki..en dikkatimiçeken doktorun açıklaması oldu, şöförde kemer takılı sağdaki yolcuda değildi eğer tamtersi olsaymış şöför takmayıp diğer yolcu tarafında oturan kemer taksaymış ikiside olay yerinde ölürmüş.. Kemer ölümü tetikleyebildiği durumlarda oluyor demişti çok şaşırmıştım.. Buda o aracın fotoları..
![]()
ig: erayender
arkadaşlar bu yaz aylarında birazdaha dikkatli olmak lazım deli dolu heycanlı araba kullanmamak lazım. can yolda bulunmuyor! allah ailesine sabır versin çok üzücü bir olay gerçekten
Çok kotu olmus allah aabr versın Aılesine sevdklerıne. 10 plaka forumdan bı focus vardı o değildr umarım
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Trafikte sacma sapan gazlamayin, emniyet kemeri takin, makaslar ata ata gitmeyin deyince birak sosyal mesaj vermeyi oluyor. Alin iste sonuclarindan biri . Yazik degilmi olen gencecik insana Onun ailesine, sevenlerine. Herkese ders olsun gaza basarken iki kere dusunun. Allah gunahlarini affetsin ailesine sabir versin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)