-
çok kötü e5 de gazlamak olacak iş değil yollar çukur tümsek altında ne araba olursa olsun trafikte yapmamak gerekiyor...sürücüye ne oldu bilmiyorum ama yorumlara göre galiba vefat etti. şu ramazan günü allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..
-
Allah ailesine sabır versin .
-
Allah yardımcıları olsun :( Çok kötü resim.
-
İnsanın içini acıtıyo .. Meslek gereği görmediğim kaza kalmadı, arkadas direk direğe vurmuş .. Vefat ettiyse, ki çıkması çok zor görünüyo, Allah geride kalanlara sabır versin .. Hepimiz gazlıyoruz, bu kaçıncı oldu ama yarın çıksak yine gazlıcaz .. Hem de tarla gibi yollarda .. İnsan oğlu nefsine hakim olamıyo bazen ..
-
Insallah hayattadir.Allah yakinlarina bu mubarek ramazan ayinda sabir versin..
-
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN bazıları rahmet dilemiş bazılarımızda insallah bişey olmamıstır demiş kaza yapan kardeşimizin durumu tam olarak nedir acaba rabbim yardımcısı olsun
-
Arkadaslar az once okuldan bir arkadasim beni aradi facebooka yazi yazmistim ,kazayi gordugumde yakinlarini taniyan var ise ulasmasi icin...
Onun ustune az once aradi insAllah seninle bi alakasi yok kazanin degilmi diye sordu hayir diyince , cenazesinden geldiklerini uzaktan aktabalari oldugunu soyledi :(
Kardeside cok kisa bir sure once trafik kazasindeb hayatini kaybetmis , 7 aylik hamile bir esi varmi daha fazla yazamicam...
Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlarina sabirlar ihsan eylesin.
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin :(
-
allah rahmet eylesın yuce rabbım gerıde kalanlara sabır versın ...
-
offf offf off offf kanım dondu bu ne ya : (( Allah rahmet eylesın...
-
İFtar vakti son bilgi beni çok kötü yaptı kanım dondu tüylerim diken diken resmen Rabbim kimseye yaşatmasın bu duyguyu :( :( :( hamile bi eş rabbims en sabır ver :( :( :(
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versin..
-
Allah rahmet eylesin kalanlarına da sabır versin. Cahil cesaretine hiç gerek yok. Aklı selim olmak lazım her daim.
-
Allah rahmet eylesin, son bi kez gireyim belki yoğun bakımdadır yaşıyodur bi ümit girdim ama son yazılan haber sarstı beni. Çok üzücü.
-
Allah rahmet eylesin birkac saniyelik hata ve arkada hamile bir es :( Rabbim sabir versin
-
Üzücü bi durum allah sabır versin ailesine
-
Allah rahmet eylesin...
Geride kalanlara , özellikle hamile eşine Allah sabır versin..
Allah doğacak olan çocuğuna yardım etsin..
-
-
Allah rahmet eylesin, Allah korktuğundan kurtarsın..