allah rahmet eylesin.
Printable View
allah rahmet eylesin.
Ah be güzel kardeşim canım kardeşim oğuzhan arkadaşımın yazdıkları içimi daha da fena yaptı. Hem kardeş kaybı hem doğacak çocuğun ah be güzel kardeşim nasıl uyarsın şeytana be çok üzüldüm... :(
konu kaldırılırsa yeridir inanılmaz sinir bozucu bi durum.çok kötü Allah ım sabır versin geride kalanlara
Allah rahmet eylesin ailesine arkadaşlarına eşine sabır versin :(
Allah rahmet eylesin :( simdi gördüm konuyu, geride kalanlara allah sabır versin.."
Allah rahmet eylesin Rabbim geride kalanlara sabir versin
Hep son anda biri yanlış bilgi, yaşıyormuş diyecek diye bekledim. Uçağa binerken bile sürekli konuyu güncelleyip okudum:( Allah rahmet eylesin, ailesine, en çok da eşine Allah sabır versin. Geçen hafta çıtırdan hızlı bir araba aldım diye seviniyordum, şimdi tüm hevesim kaçtı.
Allah rahmet eylesin çok kötü bi durum allah ailesine sabır versin.
Allha Rahmet Eylesin.
Özellikle Ramazanda çok kazalar oluyor.
Belki o arabayı kullanan oruçtan dikkatsizlik yapıyor belkide trafikteki diğer insanlar oruçlu belkide oruçla alakası yok ama Ramazanda çok oluyor kaza, bana hep öyle denk gelmiştir.
Çok çok üzücü bir durum.
Allah rahmet eylesin valla çok üzücü bir durum Allah eşine geride kalanlar sabır versin...
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin.. Resimleri gördüğüm an kanım çekilmişti Rabbim eşine sabır versin,yardımcısı olsun
Allah rahmet eylesin gercekten cok kotu bir durum. Benimde eşim 8 aylık hamile bi an kendimi düşündüm orda gercekten Allah korusun dikkat etmek lazım belki gunluk cok sakin kullanıyoruz saatlerce kaldıgımız trafikte 5 dk 10dk gazlıyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama şu olayın başlangıcıyla bitişi sanmıyorum ki 20sn den uzun olsun, gercekten cok uzuldum Allah geride kalanlara sabır versin, goremediği evladına yardım etsin inşallah. Şu mubarek gunlerde Rabbim cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun inşallah
duruma zaten cok uzulmustum fakat bırde bu kardes ve 7 aylık hamıle esını duyunca cok kotu oldum.. resımler zaten kanımı dondurdu. allah rahmet eylesın kendı kardesım gıbı uzuldum
Allah kalanlara sabır versin..
Allah rahmet eylesin ..
Allah rahmet eglesin kabir rahatligi versin,geri kalanlarada sabir cok zor isler gercekten.
e be kardeşim 7 aylık hamile eşin var , onu ve doğacak çocuğunu hiç düşünmedinmi.bile bile lades yapmış resmen.Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin.en çok üzüldüğüm nokta ise , geride yetim bir çocuk bırakacak olması.
Çok çok üzücü bi durum :( .
hayatta ne acı olalar oluyor. ateş düştüğü yeri yakar. anne babasını düşündüm; iki evlat acısı birden çekiyor. böyle hayat geçer mi? eşini düşündüm, hem can dostunu kaybetmiş, hem de evladı babasız büyüyecek ve her ikisini de zor bir hayat bekliyor. bir anlık hata ve sonucu. kimi işte hatalarını çok acı ödüyor, ödetiyor.
Allah anne babasına, eşine büyük sabır versin. Evladının başka zorluklar göstermesin.Mekanı cennet olsun, huzur için de yatsın.
Allah hepimize akıl fikir versin de sonuçu çok ağır olacak hatalardan uzak durmasını bilelim. Ayağımızı gerektiği zaman gazdan çekelim, agza gelmeyelim, hırs yapmayalım.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
İyi yada kötü sürücü ne olursa olsun sorumluluk sahibi olmak başka birşeydir.
Sorumlu olduğunuz birileri varsa sizin ölümünüz onlara kalıcı yaralar bırakır zor durumda yaşam sürerler.Hız keyif verir ama can alır.
xx