Allah rağmet eğlesin mekanı cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versin çok üzücü bir durum gerçekten...
Allah rağmet eğlesin mekanı cennet olsun geride kalanlara Allah sabır versin çok üzücü bir durum gerçekten...
Bazı serefsizler sakin giden insanı oyle guzel tahrik ediyorki bi anlık iste, uyuyosun ona..
Ailesi kotu durumdadır tabi ama yoklugundan dolayı sıkıntı cekmezler umarım, hayatları devam etmek zorunda.
Allah rahmet eylesin![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
beyler konu dun gece ruyama gırdı mıkrop alı benım arabamı alıp gıdıyor ve kaza yapıyor ne ıs anlamadıms abah uyandım ındım garaja arabaya bakmaya gıttım cıddı anlamda etkılendım ...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Allah rahmet eylesin. Ailesine Allah sabirlar versin cok uzucu bir olay![]()
☻/
/▌
/ \
Allahım bu nasıl bir acıdır. Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Yeni doğacak bir bebek![]()
Su anda hayatta olduguma sukrediyorum bende 2 sene once miniyle takla attim ve kiriklarla atlattim. Saniyelik olay sakaya gelmiyo Allah rizasi icin sacma sapan araba kullanmayalim lutfen bakakaldim resmen icim urperdi allah rahmet eylesin ailesine yakinlarina sabir versin
Coskun ARIKAN
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabır versin.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
Allah gerıde kalanlara sabır versın mekanı cennet olsun inş, kotu bir durum gerçekten bızlerde bu durumdan ders çıkarmamız gerekır dıye düşünüyorum
başıma gelmeden ,uyarılar nasihatlar örnekler bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyordu hep 3 kez kafa kafaya kaza yaptım önceki aracımla yine uslanmadım ve sonra bir kaza gördüm o bana yetti .soğudum hatta artık gazlamaktan .
bu nasıl bi kazadır yaa allah rahmet eylesin allah korusun herkesi
doğacak bebeğe daha çok üzüldüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)