bayramda insanlar akaryakıt alacaklar, tüketim artacak indirim olacaksa bile bayram sonrası olur
Printable View
bayramda insanlar akaryakıt alacaklar, tüketim artacak indirim olacaksa bile bayram sonrası olur
Dolar 3 gunde nerelere indi... Hele petrol...
Allah bildigi gibi yapsin sizi!!!
allah kitap ağızlarından düşmez ellerinde kuran ile şov yaparlar ama iş kulhakkına gelince kimseyi tanımazlar..en ufak dolar artışına 15 kuruş zam yapan devlet, dolar bu kadar düşmüşken indirim filan yapmıyor.. resmen hırsızlık,dolandırıcılık,kul hakkı ne ararsan var.. bunları savunan insanlar da aynı vebale ortaktır..
seçimden sonra zam geldıgınde zıplayan zıpzıpların ellerı gotlerıne kactı galba yok ortalıkta hıc bırı
Yahu arkadaslar;9 haziranda dolar 2.75 diye zam yapmadi mi bu serefsizler??
Simdi petrol dusuk,dunde dolar 2.62 yi gordu,eee nerede hakkiyla indirim??!
Bu kadar mi koyun saniyorlar... Hos olsa ne olur,adam yine istedigini yapiyor...
Biliyorlar mecbur alacagiz bayramda
Resmen ipneligine mi artik ne icin yapiyolar dalga geciolar , petrol ufak artiyo direk 5 kurus zam eee simdi dibe vurmus petrol ile dolar nerde indirim resmen hak yiyolar bunlar.
hocam mazotla benzin arasındaki fark % 11 lerden
% 20 lere çıkmış giren girdi
hükümet çifçiden taşıma sektöründen oy almak için mazota dokunmuyor halkın çoğu mazot kullanıyor haklılar kendilerince
normalde mazot ülkeye daha maliyetli avrupada eşit fiyatlar nerdeyse
benzini sordum indirim yok galiba yine
Yükselişlerde hemen yansırken düşüşlerde neden yansımıyor? Eldeki rezerv diyen arkadaşlardan açıklama bekliyorum bu konuda, dolar ve ya varil fiyatlarında ki en ufak artış ertesi gün yansıyor çünkü
Avrupa'da aynı fiyat denecek durumda değil benzin ve mazot fiyatları, hatta %20ye yakın fark var aralarında
evet hakikaten benzin yükselişte mazot yerinde sayıyor ben biraz mazide kalmışım:)
http://tr.globalpetrolprices.com/diesel_prices/
http://tr.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/
Benzin 4,65 e düştü bayram öncesi yaparlar mıydı ADAM olsalardı yaparlardı i.neler
Benzine büyük indirim diye bide insanlarla taştaş geçiyorlar.12 kuruş indirim 20 kuruş bindirim yakındır.
Bunlar su katılmamış o.ç.
En az 40 krs indirim yapilmasi gerekirken yaptığı indirime bak
Vay aq 12 kurus demek hemen stok yapmaliyim. Aq tasak geciyolar insanlarla ya
bu sabah 4,76 dan aldım ben benzini,
yansımadı mı acaba hala ?
bu sabah 2 istasyonda baktım.
bp 4.66 opet 4.65 di.