User Tag List

Sayfa 145/538 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
10222 sonuçtan 2.737 ile 2.755 arası

Konu: Benzİn zammi

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sonucu benzin 4.40dan koyuncuk sigircik olmus. Ali babanin bir ciftligi var.
    TR - B13

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koyun sıgır sohbetını bırakın kutfen,konu Akaryakıt zammı. Hos benzın zammı dıye gorunuyor hala.
    Suan kı hukumet ıyıce cıldırdı,bugun Bursa bolgesıne zıyarete gıttım,buyuk formalar zorda yada batık. Rusya yuzunden tekstıl ve turızm sırketlerı gocmus. Ustune basbakan denen tayyeap tamagı,surıyede zulm var,oraya gırecegız dıyor! Iyıce boku yıyelım dıye,bunları savunanı adam yerıne koymam,bu acık,net...
    Cok ama cokk zor donemden gecıyoruz,elımızdekı nımetı yıne elımızle hıc ettık.
    Ulan ben bıle zam yazıcakken neler yazdım,ulkeyı bu hale sokanların ve onlara oy vererek azmetırenlerın... Allah akıl fıkır versın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Begenmeyenler kendi forumunu kurabilirler, orda duble yol fotograflari paylasip, yerli otomobil,gemi, ucak proheleriyle kendilerini tatmin edebilirler, sizin yaptiginiz misafirlige gittiginiz evde evsahibinin tavrini begenmeyip, tekrar tekrar misafirlige gitmeye benziyor..
    Ne alakası var kardeşim. Ben forum içeriğinden gayet memnunum. Seviyorum forumda takılmayı. Bunun duble yolla falan ne alakası var saçma sapan yaftalıyorsunuz insanları. Sürekli olarak belirli bir kesime hakaret ediliyor burada derdim o benim. Sen diyorsan ki ben özgürlükleri eşitliği savunuyorum, hükümet adaletsiz vesaire.. Sen bu insanlara hakaret edildiğinde, gözünü kapattığında kendinle çelişirsin. Çifte standart uygulamış olursun. Bu mu adalet bu mu eşitlik.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burasi benim bildigim objektij tarafsiz bir forum yanlis gelmissiniz guz
    Ne koyun burasi ne sigir dolu. Herkes ozgurdur herkes isine baksin derim

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yaptığınız yer özel mülk. 1 kişiye ait. Ne derse o olur. Ne adaleti? Ne eşitliği? Hala bunu anlamıyorsunuz. Techturkey Cumhuriyeti mi la bura? Forumda uyulması gereken kurallar var. Onun haricinde hak, hukuk adalet aramayın yav. Bırakın şu tatavayı. Boş muhabbet bunlar bence.

Biri sizin evinize gelse ''Burada adalet yok .kerim böyle evi bu ne'' dese ne dersiniz? Öyle düşünün yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorum yaptığınız yer özel mülk. 1 kişiye ait. Ne derse o olur. Ne adaleti? Ne eşitliği? Hala bunu anlamıyorsunuz. Techturkey Cumhuriyeti mi la bura? Forumda uyulması gereken kurallar var. Onun haricinde hak, hukuk adalet aramayın yav. Bırakın şu tatavayı. Boş muhabbet bunlar bence.

Biri sizin evinize gelse ''Burada adalet yok .kerim böyle evi bu ne'' dese ne dersiniz? Öyle düşünün yani.
    Kural açık bir şekilde hakareti yasaklıyor. Dediğin gibi uyulması gereken kurallar var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatamıyorum bir türlü arkadaşa kendisi zeki millet cahil, akılsız koyun. Ama nasıl bi zekilik ise anlaymıyor. Yönetim de bu konuda bir şey yapmayınca ben de hakaretin serbest olduğunu düşünerek böyle davrandım. Ama bu zat ahlaksızlığın sınırlarını zorladı. Bir nevi kimin ne olduğu ortaya çıktı diyelim.

Hakaret edenler banlansın forum yönetimi ben de bu adama hakaret ettim gerekli ceza bana da bu sığıra da verilsin.
    ben bu foruma 2007 yada 2008 de üye olmuştum. çok sık ziyeret ederdim. gezi olayları burdada patlak verdi 3 yada dört cevap yazdım süresiz ban. tartıştıgım arkadaşında profil resmi halen aynı . oyüzden cok takılma atıp tutarlar koyun derler salak derler düşünemeyen derler ama sen hiç bir şekilde hakaret etme o seviyeye düşme cevap verme.

o sana koyun dedi diye senin ona sıgır deme lüksün yok yanlış yapıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kural açık bir şekilde hakareti yasaklıyor. Dediğin gibi uyulması gereken kurallar var.
    ''Karşılıklı saygı çerçevesinde tartışamadıktan sonra kim takar kuralı'' kavramı açık ve net şekilde görülüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Karşılıklı saygı çerçevesinde tartışamadıktan sonra kim takar kuralı'' kavramı açık ve net şekilde görülüyor.
    Önceki sayfalara gidersen kimseyi kırmadan adam gibi saygı çerçevesinde kaç tane yorum yazdım. Gereken yapılmadı. Demek ki hakaret serbest diye düşündüm ben de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki sayfalara gidersen kimseyi kırmadan adam gibi saygı çerçevesinde kaç tane yorum yazdım. Gereken yapılmadı. Demek ki hakaret serbest diye düşündüm ben de.
    Takip ediyorum ya. Anladım ben senin derdini. Bende koyu hükumet karşıtıyım ancak kalkıp kimseye hakaret hakkı bulmuyorum kendimde. Yanlış mıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takip ediyorum ya. Anladım ben senin derdini. Bende koyu hükumet karşıtıyım ancak kalkıp kimseye hakaret hakkı bulmuyorum kendimde. Yanlış mıyım?
    olay budur kardeşim. Açık net. Ben de hükümet karşıtıyım hatta siyaset karşıtıyım ama akpli olduk burda ne iş çözemedim. Lehine çevirmeye çalıştığı adama sövüyor ya komedi resmen bir de işin bu yanı var sen adama söversen o beğenmediğin hükümetten kurtulamazsın adam inadına oy verir.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    konuya dönsek arkadaşlar siyasetinizi başka siyasi konular forumlar var orda yapsanız.. bu işin bir sonu yok sen ocusuun sen bucusun .. koyun sığır tilki kedi.. geçin bunları.. herkes ekmeğine baksın.. %50 seçmiş olay bitmiş. ne olucaksa olucak iyi olucaksa iyi kötü olucaksa kötü zaman göstericek..

millet iş yapmıyor siftah yapamadan dükkanı kapatan esnaf arkadaşlarım var rusya krizden ötürü tekstilde büyük firmalar batağın eşiğinde onu geç bu yaz turizm patlak emlak desen araplar yabancılar olmasa orasıda sıkıntı ama genele bak herkes filo filo bmw mercedes lere biniyor alıyor kimse lüksünden geri kalmıyor.. herkes en kral en pahalı yerlerde takılıyor.. o yüzden ben artık düşünmeyi bırakdım sanırım düşünmemek en doğru etkinlik sallayın birbirinizide yemeyin bakın keyfinize..

hepimiz aynı trendeyiz bu tren devrilirse herkes altında kalır oy verende vermeyende.. o yüzden birbirinizi yemeniz bir şey değiştirmiycek.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koyun sıgır sohbetını bırakın kutfen,konu Akaryakıt zammı. Hos benzın zammı dıye gorunuyor hala.
    Suan kı hukumet ıyıce cıldırdı,bugun Bursa bolgesıne zıyarete gıttım,buyuk formalar zorda yada batık. Rusya yuzunden tekstıl ve turızm sırketlerı gocmus. Ustune basbakan denen tayyeap tamagı,surıyede zulm var,oraya gırecegız dıyor! Iyıce boku yıyelım dıye,bunları savunanı adam yerıne koymam,bu acık,net...
    Cok ama cokk zor donemden gecıyoruz,elımızdekı nımetı yıne elımızle hıc ettık.
    Ulan ben bıle zam yazıcakken neler yazdım,ulkeyı bu hale sokanların ve onlara oy vererek azmetırenlerın... Allah akıl fıkır versın.
    abi böyle giderse bu konu kilit yer sende akaryakıt zammı başlıklı bir konu açarsın

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumaya ındırım olur....

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak güzel kardeşim, tartışmayı bir kenara bırakalım 3-5 bişey söyleyeyim sana.
    Ülkemize 1,xx liradan giren benzinin bize 4,xx fiyatlardan satılması ve 50K arabanın 100K"ya bize satılması hakaret değilde benim "akkoyun" sözümmü hakaret.
    Bak güzel güzel söylüyorum kardeşim, ***** partiye oy verenler yüzünden istediğim akşam çıkıp gazlayamıyorsam ve istediğim arabayı alamıyorsam "akkoyun" dememinde bir sakıncası olmaması lazım.
    Bu ***** insan petrolle arabadan bu kadar zamı sanada banada kilitlemeseydi belki şu anda burada tartışmak yerine dışarıda beraber gazlıyoduk.
    Sizin verdiğiniz oyun cezasını bizde çekiyoruz yani kurunun yanında yaşta yanıyor.
    Ne demiş Atalarımız;
    "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker".
    Biz bugün burada tartışıyorsak bunun sebebi yine ***** insan.
    Neyse güncel benzin-mazot fiyatları kaç şu anda?
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumaya ındırım olur....
    Bence benzini 5 tl yapsınlar bizide bir 3 sene rahat bıraksınlar çocuk oyununa döndü..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim burda alternatif en ucuz ve kaliteli benzin yada dizeli alabiliceğimiz yerleri konuşalım derim.. konudan sapmadan mesela dedim bu çekoil var 3.99 tl diyor benzin .. damla petrol varmış .. onlarındakide indirimliymiş..

yada karta falan indirim varmı. hani 200 tl de 20 tl lik benzin bedava gibi.. bunları konuşalım.. bari konu bir işe yarasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim, tartışmayı bir kenara bırakalım 3-5 bişey söyleyeyim sana.
    Ülkemize 1,xx liradan giren benzinin bize 4,xx fiyatlardan satılması ve 50K arabanın 100K"ya bize satılması hakaret değilde benim "akkoyun" sözümmü hakaret.
    Bak güzel güzel söylüyorum kardeşim, ***** partiye oy verenler yüzünden istediğim akşam çıkıp gazlayamıyorsam ve istediğim arabayı alamıyorsam "akkoyun" dememinde bir sakıncası olmaması lazım.
    Bu ***** insan petrolle arabadan bu kadar zamı sanada banada kilitlemeseydi belki şu anda burada tartışmak yerine dışarıda beraber gazlıyoduk.
    Sizin verdiğiniz oyun cezasını bizde çekiyoruz yani kurunun yanında yaşta yanıyor.
    Ne demiş Atalarımız;
    "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker".
    Biz bugün burada tartışıyorsak bunun sebebi yine ***** insan.
    Neyse güncel benzin-mazot fiyatları kaç şu anda?
    Sistem bunu gerektirir belki o adam fahiş vergi ödemeyi seviyor. belki benzin 100 lira olsun istiyor. Yapacak bişey yok sana hakaret eden DEVLET o adamlar değil hiçbir şekilde koyun diyemezsin o adama. Sistem kurunun yanında yaşın da yanmasını gerektiriyor. Devletin başına kim gelirse gelsin herkesi memnun edemez. Ben de Devletin abuk politikası yüzünden kaç aydır iş bulamıyorum. Ben de benzine fahiş vergi veriyorum. Ama çıkıp kimseye hakaret etmiyorum. Bu hükümet seni savaşa da soksa senin o insanlara hakaret etme hakkın yok. Arkadaşın dediği gibi aynı trendeyiz devrilirsek hepimiz devriliriz. İstediğimiz yere ulaşırsak da hepimiz ulaşırız.

Senin dediğin şöyle de örneklendirebiliriz. Geçen yıllardaki odtüden geçen yol muhabbetini hatırlarsın. Senin mantığın burada işleseydi devlet deseydi ki birsürü insan buna karşı çıktı karşı çıkan geçmeyecek bu yoldan derdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim burda alternatif en ucuz ve kaliteli benzin yada dizeli alabiliceğimiz yerleri konuşalım derim.. konudan sapmadan mesela dedim bu çekoil var 3.99 tl diyor benzin .. damla petrol varmış .. onlarındakide indirimliymiş..

yada karta falan indirim varmı. hani 200 tl de 20 tl lik benzin bedava gibi.. bunları konuşalım.. bari konu bir işe yarasın.
    Damla petrolü kullandım bir süre benzinde sıkıntı yaşamadım. 1 yıldır kullanmıyorum evime uzak olduğu için.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)