Ben Opet' ten başka istasyondan ne benzin, ne mazot alırım. Büyükçekmece rampada Kadoil var bazen oradan gaz alıyorum, hem ucuz oluyor hemde kaliteli. Orasıda Kadıoğlu Petrollerinin diye biliyorum.
Printable View
Ben Opet' ten başka istasyondan ne benzin, ne mazot alırım. Büyükçekmece rampada Kadoil var bazen oradan gaz alıyorum, hem ucuz oluyor hemde kaliteli. Orasıda Kadıoğlu Petrollerinin diye biliyorum.
brent 39 dolara dayandı zam yakındır.
Kurda da artıs olması gerek,pazartesı pıyasaları gormek gerek.
Yukselıs devam ederse,carsamba ancak zam gelır.
opetin benzini shellden iy gibi geliyo bana hep,,,zaten shellden benzin almıyom daha
Shell Nitro zam gelmiş yine, 4.19 güncel fiyat :) Ankara
Oncekı zam bu... Yenısı daha gelmedı.
Tavan fıyattan "1" kurus bıle yuksekse,resmını cekın,270.000tl ceza alsın,akıllanır.
abi bu durumda 4.15'den fazla satamaması gerekiyor değil mi?
https://bildirim.epdk.org.tr/bildiri...nSorgula.xhtml
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm :) ama iki farklı yerde görünce başka bir şey var demekki dedim.
Abi tek bayii de görmedim, ikinci yer neresiydi unuttum o yüzden tek yeri yazdım sadece. Firmaya ait olması ve kişiye ait olması ile ilgili bir fark var diye düşünmüştüm öyle görünce.
Tam tavandan sattıklarını kolayca nasıl anlarız hepsi otomatikman tavandan mı satıyordur zaten diye soracaktım arkadaş EPDK'nın linkini vermiş :)
Persembeden gecerli olmak uzere ortalama 8krs benzinde ,10krs zam gelir...
Herkese yolladik bugun.
Dun stoklarimizi hazirladik.
Pompada çifte zam!
http://hbr.tk/HW5f5z
Bu tamam, diger zam nezaman?
Ham petrol fiyatları 40 doları geçince akaryakıt ürünlerine toplu olarak zam yapıldı.
Dünya Gazetesi'nin haberine göre, Benzine 8, motorine 8, gaz yağına 6 siyah ürünlere (fuel oil, asfalt...) 7 kuruş zam geldi.
Zamlı fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Bu saatten sonra 3.50 gibi rakamlara benzin falan almak hayal geliyor bana,hergün zam geliyor yakında eskiden olduğu gibi 5.18 lere kadar çıkar benzin.
Bu gece benzine bir zam daha var sanırım
``BU GECE BENZINE ZAM VAR. LUKOIL'DEN ZAMSIZ FIYATLAR ILE ALIN, KAZANIN.``
Durmak yok zamlara devam!