Benzine yarından itibaren 7 kuruş daha indirim geldi 4,74 oldu istanbul fiyatı,yaşasın benzinli büyük motorlu arabalar :D
Printable View
Benzine yarından itibaren 7 kuruş daha indirim geldi 4,74 oldu istanbul fiyatı,yaşasın benzinli büyük motorlu arabalar :D
beyler dün aksam daha indirim oldu 11 kuruş.
bu akşamdan itibaren 9 dahamı düşücek ? karışıklık olmasın. ?
Aslinda az bile dusurduler petrol varili 80 dolara indi , su an 4.000 tl civari olmasi lazim en kotu., ama hala devletmiz milleti afedersiniz .ikmeye yer ariyor.
biraz önce aldım 4.71 çok şaşırdım doğrusu baya inmiş iki günde
shell - normal 95 oktan 4,72 95 oktan nitro 4,74 saat 00.00 dan itibaren
K.Benzinde%1,8(8 Krş) indirim olmuştur... :)
yüzde 65 vergi yok bu kelime oyunundan başka bir şey değil.
benzine çıplak halde 2.5 lira desek yüzde 100 vergi ile 5 lira olur. 5 lira üzerinden 2.5 lira vergiyi düşünürsek yüzde 50si vergi gibi gelir. yüzde 65 vergi burda yanılsama en aşağı yüzde 180 gibi bir vergi var.. vergili fiyat üzerinden vergiyi düşündüğümüzde artan her oran makası daha da açar. sayılarla verdiğimiz örnekte 2 kattan gerçek oranda verdiğimizde 3 kata yaklaşması gibi..
Ankara'da damla petrolde benzin 4,54.Deneyen alan memnun olan var mı?
dün aldım, fena gelmedi, 2. alışım
Alıp stoklasakmı borsa misali :/
2 liralık benzini, ufak çocuğu kandırır gibi 5 liralara sabitleyip 10 kuruş zam 20 kuruş indirim 20 kuruş zam 10 kuruş indirim yaparak oynuyorlar ya... yani ne denir ki.
Toplam 20 kuruş oldu, hadi hayırlısı.
45 litre depom var :D neredeyse bitmişti. Tam doldurayım desem 9 lira. :D Sigara parası çıkmıyor yine. Neyse buna da şükür. Padişahım çok yaşa !
GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ
Sektör kaynaklarının verdiği bilgiye göre, 8 kuruşluk indirim gece yarısından itibaren geçerli olacak.
FİYATININ 4.17-4.18 LİRA OLMASI BEKLENİYOR
Son indirimle birlikte İstanbul'da motorin fiyatlarının ortalama 4.17-4.18 lira olması bekleniyor.
4 GÜN ÖNCE DE BENZİN FİYATINDA İNDİRİM OLMUŞTU
Ankara'da litresi 4,80-4,81 lira olan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı, indirimin ardından 4,72-4,73 liraya satılmaya başlandı.
İSTANBUL'DA LİTRE FİYATI 4.71 LİRA
İstanbul'da litresi 4,79 liradan satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,71, İzmir'de ise 4,80-4,81'den satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4,73 lira oldu.
KURŞUN BENZİNİN LİTRE FİYATI 4.73 LİRA
Üç büyük ilde 4,81 liradan satılan 97 oktan kurşunsuz benzinin litresi de indirimin ardından 4,71-4,73 liradan satılmaya başlandı.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.
kaynak sondakika.com
İndirim yansımış arkadaşlar
Saat 23:00 4.27 TL den aldığım mazot, eve geri dönerken 4.22 Tl olmuştu
Haberimizde yoktu, 100 tl lik doldurduk bir de :)