İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İsimin parcasi,gerci finas ve pazarlama bolumu yapiyor ama ben burasi icin yapiyorum.
Bazen tahmin yapmak gerekiyor cunku piyasalar cok hareketli oldugu zamanlar hukumet sagolsun yetkisini indirimden yana hic kullanmaz,bekler...
Murat Bey,
Ben yakıt alırken yazdıklarınıza istinaden erken / geç alıyorum. Hayır duamı alıyorsunuz açıkçası.
Basit bir kullanıcı olduğumu düşünürsek çölde kum tanesi belki ama psikolojisi yeter![]()
Tamamdir arkadaslar,elimden geldigince dogru hesaplamalar ve en az 2 gun onceden haber vermeye calisacagim...
Keske aramizda istasyon sahipleri olsa,onlara daha cok faydam dokunuyor cunku...
Merak etmeyin,musait oldukca yazacagim...
İnsallah su haksiz ve faiş vergiler azalir da,o zaman gercek indirimden soz ederiz...
Ne diyorum ben ya,olmayacak duaya emin denmezmis.
Neyse, herkese dusuk yakitli gunler insallah...
Konuyu guncel gorunce hemen Murat abinin mesaji varmi diye ariyor gozlerim. Zam varsa hemen depomu fullerim benzinim az ve ufukta indirim haberi varsa muhakkakta beklerim.
Konu icinde kalalim arkadaslar...
Kim zaten kimin ne yaptigini biliyor...
Tum gelismeleri yazmaya calisiyorum.
Valla herşeyi hükümete bağlamamak lazım. Otomobil forumu ve neredeyse tüm araçlar fosil yakıt kullanıyor. Dolayısı ile hepimizi ilgilendiren bir konu. Bizim depoda 3-5 lira fark ediyor belki ama yüklü alım yapanlar için büyük bir nimet buradan verilen bilgiler. Ben emeği ve ilgisi için teşekkür ederim Murat Abi ye.
lpg ye 2 kuruş gelmiş galiba. 2 gün önce 2.07den aldığım yer 2.09. il içindeki bazı aygaz istasyonları ise 4-5 kuruş yansıtmış tabelaya.
TR - B13
Lpg'yi pek yazmiyorum,5 kurus geldi zam ama 2 gun oldu.
Aynen oyle,bireyselde uzun vadede fark eder ama yuklu alimlarda dise dokunur. İzlemeye devam![]()
Motorinde indirim 10 krs civari olur,benzin 6 krs civarinda kalir dedigim gibi.
Deposu bitenler,biraz sabir...
Bizim yağ ile yağlı yarak denedinimizmi hiç gibisinden birşey ilgi çekici olabilir..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Post yanlış yere yazılmıştır, özür dilerim... Ayçiçek yağı topiğine idi.,
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Yine sukur tahminlerim tuttu. Size cuma ctesi haftaya yuklu indirim gelir,sabir demistim.
Simdi depolari-tanklari doldurun bu geceden itibaren...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)