Eşşek gibi vericez sesimiz de çıkmıcak .. Darbede halk bizi kurtardı deyip ödül olarak kazığı köklemek .. ilginç..
Eşşek gibi vericez sesimiz de çıkmıcak .. Darbede halk bizi kurtardı deyip ödül olarak kazığı köklemek .. ilginç..
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
o yollların hakkını vermek lazım beyler adamlar yol yaptı nerden cıkartcaklar.. aa onlar zaten bızden cıkmamısmıydı.. e koprununde kullanılmayan tahhut edılen kısmı da gene benden cıkmıycakmıydı...
la bu kacak bedellerı fılan neden hep bızım ustumuzde arkadaş adam kacak kullanır benım 50 lıralık fatura 120 lira... vay arkadaş.
ÖTV deprem yaralarıydı la ne kapanmaz yaraymıs be..
neysekı pırlanta da vergı sıfır.. ekmek alamayan pırlanta yalasın!!!1111!
duman atıyoruz resmen..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Tum urunlere ( mazot benzin lpg ) 20-25 krs gecirmisler hemde sabit bi sekilde
Bayram oncesi millet yola cikacakken ohh yagli yagli..
Oh iyi olmus ne uzulcem
Deveyi diken insani.....
benzin mazota mazot lpg ye lpg kırsal motorine sonra hep birlikte bize
filmin adı grup bindirimi beyler
iyi seyirler
Allah var kain problemyol var adam yolda rahat gidesiniz herkes yola çıkmasın diye yapıyor bu zamları anlamadınız mı hala
YamahA Xmax 250 ABS
Şuan yansımadıysa araçlarımı yakıt alımına göndercem bilgisi olan varmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi bazı istasyonlarda var bazılarında yok mesela karşılıklı iki bp gordum birinde 4.06 digerinde 3.80 bugun hepsi aynı fiyata çekilir yetisin alın
2 gün önce 4.42 den doldurdum bugun işe gelirken baktım 4.68 yazıyor sanki bidaha benzin almayacakmışım gibi sevindim,zam yemeden doldurdum diye sevinmekte ülkenin ruh halinin özeti.
Hadi size bir haber daha,ozellikle bu hukuneti destekleyen arkadaslarim dahada sevinicek...
Cmtesinden itibaren 4-5 kurus daha zam var.
Durmak yokkk,yola devam. Demokrasi ve bayram hediyesi...
#akaryakitzammi - Twitter Araması
herkes çok rahat 6 - 7 kişi destek vermiş facede paylaşım yaptım tek murat abinin umrunda olmuş![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)