arabaya lpg taktırdık lpg ye zam gelmeye başladı :(
Printable View
arabaya lpg taktırdık lpg ye zam gelmeye başladı :(
LPG'ye 8 kuruş zam - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
8 krs gelmıs maşallah...
Benzin ve motorine persembeden itibaren 7-9krs arasi zam bekliyorum...
Halk 5 5 diye sokaklara dökülüyor , Reis baba sen çok yaşa.
8 e 9 hayırlı olsun
Murat abi zam yarın icin mi perşembe için mi geçerli karışıklık var
Bir yıl dizele bindim zaten az kilometre yapıyorum bari keyifli binerim diye benzinli aldım alalı zamların arkası kesilmedi :D
NE yazdıysam o,ayrıca cuma yada cmtesınden gecerlı olmak uzere tekrar zam var. 5 kım ıstemıstı? Az kaldı,dayanın... kı daha petrol 50 dolar...
Dolar 5 Faiz 5 Mazot 5 .. Hayalimdi hep.. Diğer türlü seçmen hesap yapamıyor küsüratlı rakam olunca
Petrol fiyatları 70-80 dolarlara gelecek o zaman benzini kaça satıcaklar acaba cidden merak ediyorum
Ikı zam bırlestı.mazotta 12-13krs benzın de 14-15krs beklıyorum,ohh yarasın....
Bu gece mi bekliyorsun zammı yarın gece mi abi?
ohhhh hamdolsun. Al-ver ekonomiye can ver..
Bugun ılan edılır dıye beklıyorum,fıyatlar cok arttı,zam olunca sahınlesıyorlar normalde 3 gun beklıyebılırler ama sanmam....
Neee dersunuzzzz :):)
Depoyu fulleyek
Amcam araba çok yakmaya başladı diyor dedim 3.60 lardan 4.00 lara geldi arabanın bir suçu yok
Diyorum küfür ediyor :):)
Sabah aldım,
Şaka maka 37 kuruş yakmaya başlamışım dizel ile.. Hızı 90'a düşürüp biraz daha ekonomi yapayım (Her zamda 20 kms yavaşlayıp 7-8 kuruşu tolere ediyorum :D ) En son 140-150'lerden 120'lere düşmüştüm .. 13-14 kuruş gelirse 80 ile gitmem lazım
3.84 den dün aldım böyle giderse Fluence ı satmam
zamlardan sonra 1.6 bile hacimli dizel gibi geliyor gozume. 407 yi satip ufak dizele gecmek istiyorum 307 1.4 hdi a ne diyorsunuz yakiti sehirici dur kalk reel deger ne bunlarda