bu akşam motorine 12 kuruş zam geliyormuş, radyo (nihatsırdar) söyledi.
Printable View
bu akşam motorine 12 kuruş zam geliyormuş, radyo (nihatsırdar) söyledi.
Gelecekle ilgili hayaller kuramıyoruz o zaman geçmişlerini..
Mazotçulara ve 50 tl lik alanlara selam olsun
:)
Ben sureklı uspetten alıyorum mazot suan 3,98 ama son zamla 4,10 flan oldugnu var sayalım herhangı bı sıkınıtı olurmu 2 depoda 1 wurth katkı koyuyorum depoya arada 30 tl uspet 20 tl shell alıyorum karıstırıyorum :) bu arada hepsını 5,00 yapsınlar hepımız mutlu olalım ne oyle kusurat vs ugrasmakla :)
Köşede dursun bir gün lazım olur...
https://www.youtube.com/watch?v=vtavdRFgLBY
Benzine yok mu zam ama olmadı tamda pozisyon alıp kazığın girmesini bekliyorduk tüh teyit geçti .
aslında eski teknoloji motor teknolojisi basit bir araba alıcaksın motorda farklı varyasyonları deniyceksin hidrojen benzin ethanol ucuza çalışıcak ne varsa artık :)
Benzinliklerde kuyruk var
Bundan sonra benzine, mazota, lpgye gelen her BİR 1 KURUŞ zam mevcut iktidarın başarısıdır.
Bir taraftaki Din tüccarlarına ve diğer taraftaki laiklik tüccarlarına yapılan herşey yerindedir.
Dinsizin hakkından imansız gelir.
Yaradan"dan tek isteğim ahirette başta ***** şahıs olmak üzere bizi bu zorluklarla karşılaştıranların ceza çektiğini görebilmek.
Otogaza 14 kuruş zam geliyor | İş-Yaş** Haberleri
Otogaz 14 krş hayırlı olsun :)
Bence hepsı duz 5 olsun adaletsızlık bu
hazirana kadar benzin 6, dizel 5, lpg 4 TL olur, alışır gideriz, tabi o zamana kadar ardımızda bişey patlamaz, sağ salim o günleri görebilirsek
Adamlar iyi geçiriyor valla helal olsun. Geçirdikçe zevke mi geliyorlar nedir , coştular iyice.
sayelerinde aracı satacağımda ilanıma sadece haftasonları zevkine binilmiştir yazacağım...hem az km yapıyorum arabanın km side uçmuyor...Allah hepsinden razı olsun